WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » sob lis 22, 2008 11:53

Já jsem si tam dal poslední orig. ROM od HP 1.01.04 WM6, protože půjde do servisu (stejný problém jako miroslav.turek) a v Today obrazovce mi taky nejdou kontextová tlačítka, ale v ostatních aplikacích (sms,seznam atd) to funguje.

Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

Příspěvek od Miro7 » sob lis 22, 2008 21:41

Rovnako kontextove tlacitka bez problemov.

WM 6.1 OS 5.2.20757 (build 20757.1.4.0) v 1.5 (YEVG001)

Je lepsi ako
HP612_WM6.1_OS 5.2.20721 ROM: English - Elegant Black - Clean: by NGSEE
----------------------
HP iPAQ 614c, 8GB microSD, iGo 8, OZIexplorer

vlakx
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte kvě 06, 2008 8:43

Příspěvek od vlakx » ned lis 23, 2008 16:10

nechcem zakladat nov vlakno pisem preto sem
mozete mi prosim niekto postnut original rom
musim poslat moju 614tku do servisu lebo sa restartuje pri prijmani hovoru ked klesne baterka pod 50 %

hladal som to tu ale nikde ten origo rom nemozem najst
diky za pomoc

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » ned lis 23, 2008 16:19

je to hned na prvni strance tohoto tematu

http://rapidshare.com/files/129575979/W ... AQ614c.rar

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv » ned lis 23, 2008 20:47

murder píše:Tak jsem hodil do seznamu i 1.5 od yevga:

jediné čeho jsem si všiml tak nefungují kontexová tlačítka pod displejem, musí se kliknout přímo na displej. ZÁVADA MOŽNÁ JEN U MNE?!
Mě fungují v pořádku i celá rom se mizdá dobrá,zatím bez problémů i baterie mi nepada pod 50%

vlakx
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte kvě 06, 2008 8:43

Příspěvek od vlakx » ned lis 23, 2008 20:50

aky mas rom prosim ?
pripadne mozes aj link
dik

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od jajapv » pon lis 24, 2008 9:33

OS 5.2.20757 (Build 20757.1.4.0) Ver 1.5
http://rapidshare.com/files/163730994/6 ... _20757.rar

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » pon lis 24, 2008 18:38

miroslav.turek píše:...Večer jsem si konečně nainstaloval novou ruskou ROM v1.5 a jsem spokojen. Zmenšil jsem si malinko velikost menu (z 1000 na 900, orig má 800). Skutečně někde už funguje rolování prstem, ale zrovna u seznamu emailů mi to trochu vadí, raději jsem tak označoval více mailů, abych mohl udělat jejich výmaz, teď to musím mazat po jednom.
Co se týče té velikosti fontu, tak jsem si s tím chvíli hrál a zjistil jsem, že pro nastavení standardní velikosti, která byla v předchozích ROM, je potřeba nastavit v "HKEY_LOCAL_MACHINE\system\gwe\menu\popfnt" hodnotu Ht = 850. Je to zajímavé, protože pro standardní velikost by to měla být hodnota 800.

A ta funkce "grab and scroll", která je v této ROMce nová, mi začíná taky vadit. Já jsem zase často používal oknový výběr více položek v Total Commanderu a teď se mi místo toho jenom posune výhled :-(. Asi se budu muset podívat, jestli se to také někde v registrech nedá vypnout.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od murder » pon lis 24, 2008 18:40

Takže nefunkční kontexová tlačítka na Today mi způsoboval Meteoservis WM a taktéž mi výrazně zkracoval výdrž baterie (výdrž cca 10 hodin bez dalšího používání telefonu) Po vypnutí Meteoservisu dnes od rána chybí jeden dílek baterky a to si hraju s navigací SYGIC Navigator. Kontexová tlačítka a jiné fce telefonu jsou s 1.5 ROM OK.

Uživatelský avatar
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 19, 2008 21:43
Bydliště: Vlašimsko

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od Pavtul » úte lis 25, 2008 17:37

Zeptam se: Kdyz si prehraji ROM a WIn - ponecham vse v anglictine - a nasledne nainstaluji SPB Menu - tak to by melo byt normal v CZ, ze ? Nebo se mylim? Diky - P.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od murder » úte lis 25, 2008 19:47

Pokud nainstaluješ SPB prográmek v češtině tak je samozřejmě český, nijak se to netluče, sám používám 4 aplikace od SPB v češtině na anglickém prostředí.

miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř čer 18, 2008 17:33

ROM v1.5 a SmartWheel

Příspěvek od miroslav.turek » čtv lis 27, 2008 12:00

Včera jsem zjistil, že opakovaný posun pomocí kolečka (SmartWheel) funguje v Javovské Opeře Mini. Nikde jinde mi nefunguje ani nikdy nefungoval, takže jsem z toho byl dost překvapený, když se mi při posunu dolů najednou posun nezastavil a pokračoval vesele dál, dokud jsem nezvedl prst... Schválně jsem to otestoval znovu v několika aplikacích a zase zpět v Opeře Mini, jestli v tom náhodou není nějaká finta (jiný směr nebo jak daleko prst posunout) a musím konstatovat, že v tom finta není a skutečně to funguje jen v té Javovské Opeře. Zatím ještě nevím, co z toho vyvodit, ale pokud to někde funguje a někde ne, tak je to dost divné.
Mám instalovanou ruskou ROM v1.5 a asi i tak u ní už zůstanu, protože je minimálně stejně stabilní a funkční jako poslední oficiální ROM od HP a pokud nemám instalovanou SunnySoft češtinu, tak mi příjde i velice rychlá včetně příjmu hovoru.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza Bouma » sob lis 29, 2008 0:32

Z80 píše:btw> ceska romka bude v nejblizsich dnech muzete se zacit tesit, OS CE 5.2.20757 (sestaveni 20758.1.4.0) By Z80 :twisted:
Tak jak to vypada?

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od ikoala » pát pro 05, 2008 8:26

Funguje vam u verze 1.5 oznacovani vice polozek, napriklad ve File Exploreru nebo v Messagingu, kdyz chci oznacit vice souboru/mailu najednou tahnutim tak to proste nejde...diky

miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř čer 18, 2008 17:33

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od miroslav.turek » pát pro 05, 2008 8:48

Našel jsem na to speciální položku v menu (Menu-Select Messages-Several) jen u emailů, ale jinde jsem to nenašel. Dokonce i TotalCommander for PPC se chová stejně. Já to teda potřeboval hlavně u těch emailů, když je promazávám a tím pádem jsem spokojen a dokážu s tím žít. Pokud potřebuju promazávat soubory, dělám to většinou z počítače (mám plugin do TotalComanderu-toho normálního, ne pro PPC).

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od ikoala » pát pro 05, 2008 11:26

v predchozich ROMkach to normalne fungovalo, kde je na to ta polozka u mailu ?

Uživatelský avatar
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: stř zář 26, 2007 21:25
Zařízení: HP ipaq 614c
Bydliště: FM

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od Ganimed » sob pro 06, 2008 11:01

Mam dotazek zatim mam ROM 5.2.20270 oplati se tam dat tu posledni 5.2.20757 (build 20757.1.4.0) v 1.5 (YEVG001) jake to ma vyhody a chyby, s tou co mam jsem zatim spokojeny, ale zmena neni na skodu a kdyby byla k lepsimu :tlem:

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » ned pro 07, 2008 19:42

Tento problem som riesil aj ja a tak som sa podujal to odskusat, zatial mam iba jeden den verziu Yevg 1.5 a mam nasledujuce postrehy. Ked zabijem ActiveSync, tak sa mi samovolne nastartuje aj pocas toho co so zariadenim nic nerobim. Dnes mi cez den len tak stratil GSM signal a nevedel najst siet, zatial co druhy mobil v tej istej sieti ukazoval plny signalm pomohol len restart. Rychlost sa mi zda byt obdobna ako v 1.4 verzii. Jedine co som si vsimol, ze Beeline najde fix ovela rychlejsie ako predtym ale to moze byt sposobene aj inymi faktormi.

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » pon pro 08, 2008 8:38

Takze mam naspat verziu 1.4 5.2.20270, oproti 1.5 sa mi zda byt stabilnejsia a prepracovanejsia. Odporucam zatial neprechadzat na novsiu verziu pokial clovek vyslovene nemusi :)

vitusmotuz
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 22, 2008 1:52

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od vitusmotuz » úte pro 09, 2008 3:45

ludia mne to nejde.Davam tu romku na kartu a ked to dam nacitat cez sdloader vypise ze,,Update error! Pls Check! ,,

co s tym vie mi niekto poradit?

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti