WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » pát črc 25, 2008 18:14

Ale o tom ja prece vubec nemluvim:D tak proc to zminujes:D pouze jsem mluvil o today obrazovce:D

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » pát črc 25, 2008 19:13

Už jste někdo řádně otestoval novou verzi ROM OS 5.2.19965 (build 19965.1.2.3) v. 1.3? :)

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pát črc 25, 2008 23:21


Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: pát úno 23, 2007 18:54
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Bydliště: Praha

Příspěvek od Crozz » sob črc 26, 2008 0:00

jsem další spokojený uživatel ROMky 19214 build 19588 1.1.4 ,takže pokud někdo váha tak nemusí a schutí do toho,uprage zabere cca 5 minut a snadnější to už fakt být nemůže :-)

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » sob črc 26, 2008 8:48

No já tuhle ROMku mám 19214 build 19588 1.1.4 a nejdou mi přijímat soubory přes BT. Zkoušel jsem to z HTC P3300. Zkusím ještě z nějakého hloupého telefonu a dám vědět.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » sob črc 26, 2008 11:06

Start > settings > connections > beam > recieve all incoming beams

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » sob črc 26, 2008 11:32

to mám samozřejmě zaplé.

Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: pát úno 23, 2007 18:54
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Bydliště: Praha

Příspěvek od Crozz » sob črc 26, 2008 14:27

zvlastni,me prijimat i odesilat pres BT jde

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » sob črc 26, 2008 18:21

asi nikdo nevi jak se menuje ta rotujici ikona co se objevuje kdyz je system zaneprazdneny ?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob črc 26, 2008 18:37

Wait Cursor?

palinger
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon dub 21, 2008 12:37
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od palinger » sob črc 26, 2008 19:14

Vám čo nejde prenos súborov cez BT, skúsite si nainštalovať program moBlue, a v Settings zvoliť Auto-accept incoming beams ? mne tiež nešiel príjem, nepomohla ani voľba v Beam, tak vyskúšal toto a hľa..

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

Příspěvek od homi » sob črc 26, 2008 21:02

tak mi nefunguji uz dva programy:
GPSDash 2.58
TVDownloader
Pouzivate nekdo tyto programy,muzete potvrdit/vyvratit?
Instalovano na kartu.

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » sob črc 26, 2008 22:01

tslany píše:Wait Cursor?
me spis slo oto kde to najdu v systemu ,pod kterym menem

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob črc 26, 2008 22:18

pokud to chceš změnit, tak musíš použít na to nějaký program, pokud používáš WisBar Advanced 3 tak ten tuto funkci už obsahuje

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » sob črc 26, 2008 23:36

top sw na wait cursor http://www.marshallskins.ilbello.com/ popr. edit v sys. Kazdopadne nemyslim si ze to ma co delat tady :roll:

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » ned črc 27, 2008 0:28

boze ja na to nepotrebuju sw ,vzhledem ktomu ze tohle je thread venovany wm 6.1 tak potrebuju zmenit ten kurzor v romce a potrebuju vedet jakse tam menuje protoze v te v 1.3 je zas ten starej a ne ten modrej kerej semi libi btw ma prevarena opravena 1.3 funguje stabilne,synchro s outlukem a ty veci co psall kissman nepouzivam takze nevim .

edit> tak uz sem to nasel je v souboru shellres.96.dll

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 790
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » ned črc 27, 2008 10:42

gps dash mě nefungoval ani na původní romce

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » ned črc 27, 2008 22:00

CZ :smile:
Přílohy
pc_capture5.png
pc_capture5.png (15.52 KiB) Zobrazeno 4139 x
pc_capture4.png
pc_capture4.png (31.22 KiB) Zobrazeno 4140 x

sam
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned črc 27, 2008 22:20

CZ

Příspěvek od sam » ned črc 27, 2008 22:26

Ou ta CZ rom je na 614tce? je dobrá? A link? : o) nebo je to jen abych slintal ? : o)

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » ned črc 27, 2008 23:50

sup sem s ni :) zvlast kdyz je to 1,2 :) ot: je lepsi zilog80 bo in8085?

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti