WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

Příspěvek od homi » čtv črc 24, 2008 12:54

Vidim,ze je tu par nadsencu,co casto HW/upROMkuji. To si delate zalohy systemu, resp. mi trva tyden, nez naistaluju svuj soft a uvedu svuj PDA(iPaq) do pouzitelneho stavu(jenom synchronizace trva snad hodinu). Anebo, pokud instaluju vetsinu softu na kartu staci prekopcit adresar s odkazy na programy a neni treba nic instalovat? Pochybuji, urcite registacni cisla atd. je treba znova ulozit do registru?

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » čtv črc 24, 2008 13:42

Po upgrade ROM musíš vše instalovat znovu, záloha je na nic.

Nahrál jsem tam poslední ROMku a nevím kde mám vypnout ten zvuk tuknutí kdyz tapnu na tlačítko start a něco vyberu. Dále jak změním na today v liště baterii na hodiny. Dále tam neemám v programech ikonu pro zprávy.

EDIT: jo a ještě když jsem píchlej k AS tak dole v Tray mám ikonu signalizují připojení jako to bylo u WM2003, dá se této ikony zbavit?

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » čtv črc 24, 2008 15:04

neni potreba instalovat vse znovu, takovy SPB Backup ma v sobe moznost ROM upgrade, a pak staci jen tu zalohu obnovit na novy ROM a vse jede tak jak ma

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » čtv črc 24, 2008 15:06


Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » čtv črc 24, 2008 15:23

ondrasoch píše:Co vse jsi odstranil??
[ApproveUpdate]
[AUTOUPDATE]
[Autoupdate_Lang_0409]
[Catalog]
[Catalog_Lang_0409]
[Change the location of Temporary Internet Files to Storage Card]
[Entertainment]
[Entertainment_DPI_96]
[Entertainment_Lang_0409]
[Entertainment_Lang_0409_DPI_96]
[IRDA]
[IRDA_Lang_0409]
[SampleMusic]
[Timezone +2 Jerusalem]
[WelcomeCenter]
[WelcomeCenter_Lang_0409]
[WindowsLive]
[WindowsLive_DPI_96]
[WindowsLive_Lang_0409]

elcrys>
ja teda nevim jak to souvisi (mozna neco s pagepool)ale tahle romka mela pred upravou tech 106Mb a jeto ta posledni od Yevg001

na foru israpda.com je uz build 19965.1.2.3 akorat mi tam nejde zaregistrovat,rusky neco umim :/
btw> planuju udelat cestinu ale zatim umim pouze prevarovat romky :)

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 790
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » čtv črc 24, 2008 15:58

Jo je potřeba registrace, když mi písnete hodim Vám přímej odkaz na romku

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » čtv črc 24, 2008 17:02

TheMelin píše:taková zkušenost s SPB Backup :-) http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=29891
ja delal upgrade ROM a obnovu pomoci SPB uz trikrat a bez problemu

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Příspěvek od Yxo » čtv črc 24, 2008 18:49

inac vsetky rom-ky co tu boli som si instaloval boli super ale uz by mohli spravit ten bluetooth.

PS: uz 4. den cakam na poslednu rom a tiez by ma zaujimalo ako vypnut ten zvuk pri kliknuti na start ...

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » čtv črc 24, 2008 19:04

Problem s BT vyresen uz davno, viz 5. strana

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

lokalizace

Příspěvek od kissman » čtv črc 24, 2008 19:24

Z80 píše:btw> planuju udelat cestinu ale zatim umim pouze prevarovat romky :)
uz bych CZ mel, ale nenasel sem 6.1 emulator image, resp. to vypada ze proste jeste nejsou viz. http://www.microsoft.com/downloads/resu ... layLang=en a ze by semi zrovna chtelo prekladat se rict neda :roll:

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » čtv črc 24, 2008 20:37

ja planuju cestinu z htc kaiser RUU_Kaiser_HTC_CSY_3.28.462.1_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship.exe
nebo jestli driv zezenu dumplou romku z ipaq 914 u sunnysoftu ji nabizi pocestenou

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » čtv črc 24, 2008 21:01

Tak uz oficialne vypustili novou ROM OS 5.2.19965 (build 19965.1.2.3) v. 1.3

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/131025566/WM6.1_19965_19965.rar
heslo: israpda.com

Ver 1,3
Bug fix:
1.Problém čtení. THT soubory.
2. Přijímá soubory na bluetooth.

Novinka:
1. Nová jádra a software, windsurfing buid 199965.1.2.3
2. Pagepool 8Mb
Zbytek jako v předchozí verzi firmware.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pát črc 25, 2008 0:04

vracim se k predchozi verzi.... v teto chybi veci z predchozich verzi, je silne nestabilni, live connect nefunguje, nelze pripojit do domeny, zmizela podpora wpa2???, synchro s exch nejde, nejde mi instalnout ani jeden cert, nejde openVPN atd atd...

edit: v noci se docel solidne nudim, kdyz se budu nudit nasledujicich par dni tak bych vam mohl ukuchtit 1.2 cz

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » pát črc 25, 2008 10:51

ondrasoch píše: Ver 1,3
Bug fix:
1.Problém čtení. THT soubory.
2. Přijímá soubory na bluetooth.

Novinka:
1. Nová jádra a software, windsurfing buid 199965.1.2.3
2. Pagepool 8Mb
Zbytek jako v předchozí verzi firmware.
Chtěl bych se zeptat nějakého uživatele verze ROMky 1.2 jak se projevuje problém při čtení *.txt souborů, který byl zmíněn na ruském fóru.

Jinak jsem toho názoru, že 109 MB RAM s 8 MB Pagepool není tak špatné, zvláště když při běžném používání leží ladem několik desítek MB RAM a u Pagepool je jistota, že se těch 8 MB využije ke zrychlení systému.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pát črc 25, 2008 10:54

oteviral sem textak s wap2 klicem z karty, takze u me np

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát črc 25, 2008 12:07

Povtvrdí ešte niekto iný nedeostatky uvedené kissmanom? ALebo sa to už nikomu inému neprejavilo?

palinger
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon dub 21, 2008 12:37
Bydliště: Bratislava

WM 6.1 a bluetooth

Příspěvek od palinger » pát črc 25, 2008 12:14

Mám na vás takú prosbu, pri každej novej verzii WM 6.1 otestujte bluetooth:
1. príjem/odosielanie súborov
2. ActiveSync cez BT
3. zvuk cez zadný reprák po pripojení a odpojení BT headsetu

Ja mám stále ešte prvú verziu, OS 5.2.19212 (Build 19212.1.0.3). Príjem/odosielanie súborov mi funguje (zvláštne že sa tu písalo že nefunguje...používam program moBlue) a ostatné zatiaľ nevyužívam.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od kissman » pát črc 25, 2008 12:15

nekompletni HP today sem ani nezminoval...

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » pát črc 25, 2008 16:39

Myslis ten bilej prouzek? tak si zmen vzhel a uz tam nebude...

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od kissman » pát črc 25, 2008 16:40

kissman píše:...sem ani nezminoval...
bohuzel tim ze zmenim today neuvedu ve funkcnost exch via vpn atp. :lol:

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti