WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » ned črc 20, 2008 14:15

Chci se zeptat, zda se vyplatí instalovat WM 6.1 OS 5.2.19214 (Build 19588.1.1.4) Ver 1.2 z verze OS 5.2.19212 (Build 19212.1.0.3) nebo mám dále čekat na další verzi?

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza Bouma » ned črc 20, 2008 14:20

Podle me se to vyplati...proc nemit novejsi,kdyz je k dispozici? Napr. je u ni vic pameti...

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » ned črc 20, 2008 14:25

Sotva si nainstaluju tuto nejnovější verzi a mezitím vyjde další. :) Jestli by nebylo třeba lepší ještě chvíli počkat na vydání další verze. :)

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » ned črc 20, 2008 14:32

chci se zeptat ikdyz to sem moc nepatri. To kolecko na HP slouzi pro pohyb dolu a nahoru a jak se pohybujete pomoci klaves doleva a doprava? Premyslim o HP ale chybi mi tam kurzorove klavesy nebo joystick.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » ned črc 20, 2008 15:13

Petras.18: zítra má vydat novou opravenou ROM tak ještě vydrž.

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » ned črc 20, 2008 21:30

Tak super, určo počkám. Aktuálně mám nainstalovanou první verzi WM 6.1 a někde je znát, že to ještě není úplně vychytané. Teď se mi třeba nedaří vypnout Wifi přes Wireless Manager.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza Bouma » pon črc 21, 2008 10:55

tak ja uz napate cekam..uz mam totiz telefon po poslednim nahrani nove ROM cele 2 dny...a to je dost dlouho :-D

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » pon črc 21, 2008 12:08

Taky uz napate cekam, ROM uz maji ve fazi testovani tak dnes nebo zitra urco bude:)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pon črc 21, 2008 20:10

TheMelin - ak položíš prst na stred klávesnice a potiahneš ho hore, dole, vľavo, vpravo, tak dosieliš pohyb požadovaným smerom. Teda nie len hore a dole ako s Touch Wheel.

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » pon črc 21, 2008 20:38

moc dekuji za odpoved. A jeste jak se potvrzuje? Dvakrat se dotknes stredu?

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Příspěvek od smidliboy » úte črc 22, 2008 5:49

Ne, na potvrzovani je tam tlacitko Enter, v pravo od kolecka. To poklepani na stred by bylo dobre, nicmene tak to nefunguje.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » úte črc 22, 2008 6:19

Tak Yevg001 mi poslal novou verzi na test, ale zatím mě požádal abych ji neuvolnil, ať počkám na něj.
Bude to OS 5.2.19965 build 19965.1.2.3

Т9 chodí a vypadá, že chodí všude, už jsem s ní psal do kalendáře, poznámku, v kontaktech při hledání píše čísla, ale hledá to i písmena, v novém kontaktu to píše jednotlivá písmena, takže není potřeba přepínat na jinou klávesnici, v opeře bohužel nejde a píše jen čísla.. Má to bohužel opět jen 109 MB a v Today v pozadí HP je dole bílý 0,5cm pruh.
Psal jsem mu o chybičkách, tak snad je dá ještě do kupy. Já jedu zítra na dovču tak to budu sledovat zase až po 4.8.
Přílohy
capture002.jpg
capture002.jpg (17.44 KiB) Zobrazeno 4274 x
capture003.jpg
capture003.jpg (18.38 KiB) Zobrazeno 4275 x

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza Bouma » úte črc 22, 2008 10:32

Ta pamet me docela mrzi..asi teda zatim zustanu u ty,co je ted. I kdyz..jak se znam,zvedavost mi stejne neda..

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » úte črc 22, 2008 11:20

Podle me tech 7Mb neni vubec znat, pokavad alespon jednou za dnen povypinas co je zapnuty nebo pokud ho na noc vypnes...

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » úte črc 22, 2008 17:07

A je to tá verzia, ktorá by mala zvýšiť hlasitosť zvonenia?

Ja neviem, ale 7 MB by som fakt neriešil. Mám tam 8 GB kartu, takže veľké veci prípadne iné nesystémové veci inštalujem na kartu.

Ale stále mi nikto neodpovedal, či sa už vyriešil problém s bluetooth headsetom, ktorého pripojenie spôsobí u prvej tu dostupnej verzie WM 6.1 úplné vypadnutie zvukov zo zadného reproduktora.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » úte črc 22, 2008 20:30

Jo trochu hlasitější to je, ale myslím že ta poslední uvolněná (ne tahle) je ještě hlasitější, těch 7MB taky moc neřeším.
Tak jsem šel ven a spároval to v autě mám Nokia cark 7W (ta základní stříbrné tlačítko na přístrojovce). Chodí to bez problémů provedl jsem jak odchozí tak i příchozí hovor a telefon funguje dál bez problémů (volal jsem na infolinku a dal hlasitý hovor a jde to ze zadního repra).
Jen příchozí zvonění v autě bylo crrr - crrr a ne nastavená melodie.

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » stř črc 23, 2008 6:02

Tak jsem se těšil, že si nahraju nejnovější verzi WM 6.1, ale chlapi to ještě o moc nevylepšili. Hold si musíme ještě počkat.

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » čtv črc 24, 2008 1:41

trosku sem si pohral s odstranenim nepotrebnych programku a udelal si romku na zaklade te co je tu posledni a dostal sem se na tech 116MB :)
Přílohy
pc_capture2.png
pc_capture2.png (11.95 KiB) Zobrazeno 3915 x
pc_capture1.png
pc_capture1.png (14.93 KiB) Zobrazeno 3915 x

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » čtv črc 24, 2008 7:37

Co vse jsi odstranil??

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » čtv črc 24, 2008 10:25

Nechci vám kazit radost, ale v poslední dostupné verzi romky od uživatele Yevg001 na ruském fóru - OS 5.2.19214 (Build 19588.1.1.4) Ver 1.2 už je 117 MB bez jakýchkoli úprav. Jinak si myslím, že celková hodnota RAM nezáleží na počtu programů (ať už v romce nebo jinde), ale na jiné specifické úpravě.

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti