iPAQ 614c - společně řešíme nedostatky a problémy

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

Příspěvek od Omni » úte dub 08, 2008 9:49

To hxg614:

Tak cab jsem si nainstaloval a hned u nove zpravy jsme mel nahore v liste "abc"

Schagi
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát bře 14, 2008 9:28

Příspěvek od Schagi » úte dub 08, 2008 19:08

Koukam cab opravdu funguje, diky za nej...kazdopadne nejde odinstalovat jak jsem si vsiml, kdyby se treba nekdy objevilo nejake jine/lepsi reseni

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » úte dub 08, 2008 20:16

Tak to potom neostane nič iné, len to xT9 stále manuálne zapínať. Ale som presvedčený, že to lepšie riešenie rozhodne tak skoro (keď vôbec) neočakávam.

Uživatelský avatar
hxg614
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob bře 15, 2008 16:26

Příspěvek od hxg614 » úte dub 08, 2008 20:37

Hurá, naozaj to funguje! Chyba bola medzi klávesnicou a stoličkou :-) Nainštaloval som totiž starý cab, ktorý som mal stiahnutý už asi 2 týždne a ten samozrejme tú T9 odstránil úplne, a preto šli písať len číslice - toto sme riešili ešte v tej starej diskusii.
Takže teraz už len poriešiť nejaké rozumné BT handsfree a s iPaqom budem úplne spokojný!

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » stř dub 09, 2008 18:43

Ohľadom handsfree som už založil nové vlákno, ale zatiaľ je to stále bez odozvy.

Ešte by ma zaujímalo, či sa nájde niekto ďalší, kto volal na HP linku? Lebo mám zatiaľ dojem, že všetci iba hovoria o púroblémoch, ale nikto nie je ochotný pre to urobiť aspoň málo - zatelefonovať.

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

Příspěvek od MgX » stř dub 09, 2008 19:53

Diamant

Co se týká volání na linku HP ....

Zatím jsem nevolal, čekám, zda se nenajdou ještě další zásadní problémy apod.
U mě nemusíš mít strach, že bych nezavolal ;-) Netvrdím však, že to udělám zítra, pozítří. Potřebuji si to sám, ještě trochu víc osahat - a času je bohužel poměrně málo.

MYKY
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv dub 03, 2008 20:15

bílá obrazovka keyguard

Příspěvek od MYKY » stř dub 09, 2008 21:35

ahoj. nevíte někdo jak se dá změnit nebo odstranit ta stupidní obrazovka s tím trojuhelníkem a nápisem keyguard is active pokud mám aktivované zamykání kláves??? ideálně by stačil jen nápis a aby bylo vidět pozadí popř kdo volá atd a ne jen bílý displej. vám to nikomu nevadí??

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv dub 10, 2008 7:47

No nevadí, lebo Keyguarda nepoužívam. Vypneš ho v Start/Settings/Buttons/Lock

Ja preferujem skôr heslo, keby mi PDA ukradli, tak im je nanič. Aj dáta na karte mám kryptované.

MYKY
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv dub 03, 2008 20:15

keyguard

Příspěvek od MYKY » čtv dub 10, 2008 21:22

no kde se vypíná vím ale já myslel možnost třeba v registrech tam dát uplně jiný obrázek nebo aby byl průhledný. používám bluetooth a tam je problém že pokud se připojí nebo rozpojí komunikace tak se pda zapne a pokud jsem neměl zapnutý keyguard tak jsem občas volal komu jsem nechtěl.

Uživatelský avatar
SureThing
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát dub 11, 2008 10:26
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SureThing » pát dub 11, 2008 10:33

Diamant píše:Ešte by ma zaujímalo, či sa nájde niekto ďalší, kto volal na HP linku? Lebo mám zatiaľ dojem, že všetci iba hovoria o púroblémoch, ale nikto nie je ochotný pre to urobiť aspoň málo - zatelefonovať.
Zozente mi meno typka a ja ho budem denno denne otravovat cez firemny jabber.. a kedze iPAQ 614c mame v praci viaceri tak by som nebol jediny ;)

EDIT: Tak som sa rozhodol pre plan B, nasiel som HP forum kde odpovedaju priamo ludia zodpovedny za vyvoj iPAQ masiniek.. tak skuste urobit daky rozumny zoznam common bugov (rozumny aj v tom zmysle nech pri prekladani neumrem) a ja im to tam hodim

Uživatelský avatar
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon úno 11, 2008 20:22
Zařízení: HP 614c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DonJuanKarlos » pát dub 11, 2008 17:57

Tak mě jako největší nedostatek připadá plochá zadní strana :x a nekvalitní zvuk u přibalených sluchátek :cry: :cry: :cry: basy nikde...

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

Příspěvek od MgX » pát dub 11, 2008 18:04

DonJuanKarlos on SureThing myslel bugy softwarového ražení, ne styl pojetí HW ;-)

BTW: ale ten plochý zadek a na něm reproduktor co není slyšet, když foun leží na stole, mě vadí (HODNĚ) taky :???:

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát dub 11, 2008 21:41

SureThing - na prvej stránke tohoto threadu je v úplne prvom príspevku popísané gro nedostatkov SW.

Potom v tomto vlákne http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=105 v príspevku č. 113 je jedna chybka s tapetami.

Ešte by sa k tomu dala pridružiť lokalizácia HW klávesnice, ktorú na rozdiel od tej SW nikto neponúka a je pre každé zariadenie s HW klávesnicou unikátna. Nerozumiem, prečo nemôžu vyrobiť produkt, ktorý by bez nutnosti ďalšej inštalácie podporoval písanie národných znakov štandardne. Stačilo by, keby Regional settings zmenili aj tú klávesnicu, nie len menu, názvy dní a podobne. A keď už sa im nechce tie klávesnice pripravovať, tak by predsa stačil nejaký SW, v ktorom by si užívateľ nadefinoval tie národné znaky sám.

A potom aj to xT9, viem, že šetria miesto v ROMke, prečo ale neumožnia užívateľom siahnuť si z web-u napr. databázu slov xT9 v ich rodnom jazyku? Alebo nech si ju užívateľ vie definovať sám. Prípadne nejaký SW na PC, ktorý by dokázal skonvertovať existujúcu databázu slov do formátu vhodného pre iPAQ 614, ktorý ako sa zdá, je zase unikátny.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát dub 11, 2008 21:54

A ešte jeden malý a bezvýznamný bug. AK mám vypnuté zvuky kliknutia na obrazovku, ako aj zvuky na Events, tak pokiaľ mám obrazovku Start / Settings / System / Backlight a v dolnej časti kliknem na "power", tak to klikne aj tak. Detto v Power kliknutie dole na "Backlight".

jajaapaja007
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 13, 2008 19:48

Příspěvek od jajaapaja007 » ned dub 13, 2008 20:00

Tak od pátku se již také mohu kochat svou 614. Stejně jako většina jsem narazil na problém s XT9. Proto mě velice potěšilo rychlé řešení pomocí CABu. , který jsem si stáhl. Jsem ale úplný nováček v oblasti PDA a proto prosím o radu jak provést korektní instalaci CABu do 614.

Dík za odpověď. Jajaapaja007

Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: úte úno 19, 2008 17:28
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Příspěvek od Stanley » ned dub 13, 2008 23:12

jajaapaja007: chtělo by to hledat, takovýhle základní informace už tady jsou určitě mockrát. :wink:
Nicméně abys neřekl, že jen blbě kecám tak příponu cab mají instalační soubory pro wm, tudíž cab nakopíruješ do zařízení a v něm spustíš, čímž spustíš instalaci programu.

copkill
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte bře 11, 2008 9:29

Příspěvek od copkill » pon dub 14, 2008 7:18

ftakgabo : mas to stiahnute??? ak ano , posli mi to pls.
vdaka - info cez sz

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » úte dub 15, 2008 17:52

Pozorujete někdo při zvednutí hovoru prodlevu?? Mě se stává že po příjmu hovoru musím čekat tak 2-3 vteřiny. Je to otrava, protože když na to zapomenu, představim se, tak to většinou pak musím znova opakovat, protože protistrana je samé holó, haló :o)
Chtěl bych podotknout že se to u mě projevuje od začátku, a to i na skoro čisté instalaci, jedině mě napadá že by to mohlo být ovlivněno lokalizací, nic jiného jsem tam neměl...

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » úte dub 15, 2008 18:23

To je chyba kazdeho zariadenia s WM. System nestiha spracovavat prijaty hovor. Aspon tak si to vysvetlujem. Jedine pri zariadeniach co maju TI Omap sa to nestava, pretoze maju jeden procesor na pracu s windowsom a druhy na pracu s gsm. Ja to riesim tak ze dvihnem hovor pockam sekundu a telefonujem. Ale 3-oj sekundove oneskorenie som ete nemal

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » úte dub 15, 2008 18:39

Tak to je blbost...nie je to chyba kazdeho WM zariadenia. Mam Cruise uz 3 mesiace a nemam absolutne ziadnu premlku pri prijatom hovore. Skor to vidim na zle odladenu ROM niektorych zariadeni...

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti