Doinstalování češtiny

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
bluejay23
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon čer 08, 2009 7:16
Zařízení: HP džiPaq 614c

Doinstalování češtiny

Příspěvek od bluejay23 » pát čer 12, 2009 11:10

Zdravím všechny.
Možná už to tu někde je - jen jsem špatně hledal.
Stáhl jsem si *.RAR balík s češtinou pro 6.5 - je v něm spousta složek.
Jak to nahodit do founu?

Díky moc

bluejay23
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon čer 08, 2009 7:16
Zařízení: HP džiPaq 614c

Doinstalování češtiny

Příspěvek od bluejay23 » sob čer 13, 2009 12:27

Nikdo neví?
Anebo jsem taková lama ?:)

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Doinstalování češtiny

Příspěvek od ---UFO--- » sob čer 13, 2009 13:02

A kde si stiahol tu cestinu?

bluejay23
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon čer 08, 2009 7:16
Zařízení: HP džiPaq 614c

Doinstalování češtiny

Příspěvek od bluejay23 » sob čer 13, 2009 14:04


---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Doinstalování češtiny

Příspěvek od ---UFO--- » sob čer 13, 2009 14:11

No tak tato cestina je na uvarenie vlastnej ROM. Do hotovej rom ju nenainstalujes.

bluejay23
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon čer 08, 2009 7:16
Zařízení: HP džiPaq 614c

Doinstalování češtiny

Příspěvek od bluejay23 » sob čer 13, 2009 14:53

Aha.
Takže zřejmě češtinu do ROMky od KEYXe z XDA asi nijak dostat nejde že? Jediná cesta je tedy wm 6.5 + čeština tady z fora?

Díky

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Doinstalování češtiny

Příspěvek od ---UFO--- » sob čer 13, 2009 15:02

No su 2 moznosti. Bud romka odtialto z fora, alebo napisat na tuto stranku: http://alocala.com/ ze chces cestinu (musis napisat aj presnu rom a pridat na nu odkaz). Ovsem ten preklad z http://alocala.com/ nie je bohvie co. Stale im chyba vela textov.

bluejay23
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon čer 08, 2009 7:16
Zařízení: HP džiPaq 614c

Doinstalování češtiny

Příspěvek od bluejay23 » sob čer 13, 2009 15:07

No a co tohle na jejich stránce ?
http://alocala.com/downloads?func=fileinfo&id=474

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Doinstalování češtiny

Příspěvek od ---UFO--- » sob čer 13, 2009 20:24

To je cestina na rom 6.1 build 20270 1.4 rev 1.2 fix od YEVG001

papalulu44
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 29, 2010 8:22
Zařízení: hp 614c

Doinstalování češtiny

Příspěvek od papalulu44 » pát říj 29, 2010 8:36

---UFO--- píše:A kde si stiahol tu cestinu?
zdar profiligo,kdo by mi nahrál češtinu do hp 614c zaplatí,dík...ZČ.

Uživatelský avatar
CarlosWM
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 16, 2010 22:19
Zařízení: HTC HD2 MANGO_ HD2O© v1.24

Doinstalování češtiny

Příspěvek od CarlosWM » pát říj 29, 2010 20:27

Zdravim myslim, že na Sunnysoftu už je CZ do 614 zadara a je to cab. a nebo exe.
http://www.sunnysoft.cz/down_file.php?l ... al_system=

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti