Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » sob kvě 09, 2009 13:54

Tu bublinu,že odeslal SMS, mi to taky neukazuje, to dělala snad jen origo 6.0 ROMka..MOŽNÁ, že u 6.1ky by se toho dalo docílit vypnutím "chat stylu" pro SMSky např. přes iPaq 614c utils..

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » sob kvě 09, 2009 14:13

Ahoj to právě že vím. Taky samozřejmě že nepoužívám Threads SMS ale používám klasickej styl z WM 5 i WM6. Samozřejmě že notifikace jsou zaplé takže by měla ta bublina vyskakovat ale nevyskakuje a nemohu toho za žádnou cenu docílit a netuším proč :// Jinak my všechno šlape jak hodinky a jsem na výsost spokojenej, i doručenky už začli chodit korektně, ale hlavně že už si rozumíme a víme o co jde .-)

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » sob kvě 09, 2009 15:35

Nasiel som v registri 1 hodnotu, ktora asi robi to, ze sa nezobrazuje bublina o odoslani sms. Ja som to zatial nemal moznost otestovat, ci to funguje(neodosielal som sms).

Skuste toto:

1. Spustite si nejaky editor registrov.
2. najdite si kluc HKLM/Software/Microsoft/Inbox/Settings/
3. odstrante zaznam SMSNoSentMsg
4. spravte Soft Reset



EDIT: Alebo pouzite dole prilozeny cab
Přílohy
SMS fix.cab
Oprava SMS
(1.26 KiB) Staženo 44 x

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » sob kvě 09, 2009 16:00

okey, mmntik jdu to hned vyzkoušet a uvidím jak to klapne :-)

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » sob kvě 09, 2009 16:07

Ahoj tak jsem to testnul a šlape to jak má .-) Naprosto výborný tip :-) Hned jak vydáš B6 LITE kde bude opravený tento bug okamžitě si jí Flashnu do PDA :-) Díky ti pane, díky ti .-)

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » sob kvě 09, 2009 22:04

já bych se spíš přimlouval za ROM na nějakém novějším buildu..

EDIT: Sergiorus vydal novou ROMku ( lite) měla by být čistá..Mohl bys ji zkusit přeložit,prosím? Že bychom měli opravdu novou ROM. Kdyby byl nějaký problém s unpackem, tak bych možná zkusil napsat přímo jemu na XDA. Link: http://www.mediafire.com/download.php?yyjydgxenmx

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » sob kvě 09, 2009 22:50

to: Honza Bouma

Tak jako mohl by klidně do stávájicí B5 LITE dát opravu registru a dát jí jako STABLE verzi a pak klidně zkusit nějakej novejší build to myslím že je zlatá střední cesta nemyslíš? :grin: :grin:

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 10, 2009 10:13

to Honza Bouma:

Teraz nemam moc casu sa s tym hrat, ale v najblizsej dobe spravim aj nieco s novsim buildom.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 10:18

to UFO:

A zkusíš udělat B5 STABLE? V LITE verzi? Kde by byla opravená tahle chyba registrů? Než uděláš nějakou novější romku?? Děkuji

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 10, 2009 10:27

Dnes nemam moc casu a nechcem to iba tak polatat. Musim prezriet komplet registre v rom. Pouzite zatial CAB. Funguje v pohode. Uz som ho pridal aj do preveho prispevku.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 10:30

Jop jasné, mno a nešlo by to tedy udělat nějak do romky jako cab že by se po instalaci systému ihned nainstaloval ten cab? To by byla oblika to by možná šlo ne? Jen se ptám, nekuchtím romky tak nevím co lze a co nelze.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 10, 2009 10:55

Dobre teda. Uploadnem vam ROM s integrovanym cabom na opravu sms. Neviem ci bude naozaj fungovat. Nemozem dnes flashovat, takze to nemozem otestovat. Toto je vazne len testovacia rom. Mozu tam byt chyby. Je tam nove jadro build 21109. Sys ostal povodny.

Kód: Vybrat vše

http://www.mediafire.com/file/tyd3gzddvyz/614c_6.1_CZ_B6_LITE_A0.1_TEST.rar

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 11:00

Dobře, bude to fajne, aspoň to tu prozkoušíme a uvidíme jak to bude šlapat .-) Až to tu bude tak na to juknu .-)

Edit.: Akorát ještě dotaz Call Waiting Fix tam je? Kvůli Radio FW aby to nedělalo problém hned ze začátku :-D :-D

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 10, 2009 11:24

Ano je tam, upravoval som B5 romku. Asi uz nebudem prekladat romky od inych vydavatelov. Uz budu asi iba moje vlastne.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 11:26

Takže ta test romka je tedy jestli tomu dobře rozumím 20270 s přidaným CAB? Nebo se pletu? A mno teda od nového buildu to budou výhradně romky uvařené od tebe? By bylo super .-)

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 10, 2009 11:34

Ano, je tam pridany CAB + Zmenene jadro na 21109. Inak by vsetko malo byt to iste, ale zda sa mi trochu rychlejsia.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 11:42

Takže jsi to zkoušel FLASHNOUT taky do PDA?? :-D :-D

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 10, 2009 11:47

Skusal som, ale bez toho cabu. Takze maximalne nebude fungovat ten cab.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 11:50

Teď jsem to přeflashnul a uvidím jak bude fungovat ta oprava pro SMSky .-) mmntík mi dej a hned ti napíšu co a jak.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 10, 2009 12:15

Ahoj tak ta úprava s použitím CAB souboru funguje a opravuje BUG s smskama. Ale máš tam problém ve Wirelles managerovi, nezobrazuje se v něm WIFI kolonka po spuštění, ale až po několika minutách a nedá se přes to pustit WIFI. Jinak fotoaparát pustit jde, Bluetooth reaguje a normálně se pustí, s telefonem mi přenese soubor (zkoušena fotka a melodie), funguje i headset BTH-280. Ale problém vidím v té WIFI. Landscape přepínání funguje v pohodě, office se pustí a pracuje bez problému, chybí absence GOOGLE MAPS ikony v programech (možná by nebylo odvěci tam zkusit dát novější verzi v českém jazyce, ke stažení z GOOGLE), u tlačítka VOICE COMMAND/RECORD na levé straně vyskočí chybová hláška že je špatná cesta k ikoně. Tlačítko OK funguje v pořádku. SCROLOVACÍ TLAČÍTKO šlape naprosto v pohodě, tlačítka 112 a 113 fungují v pohodě, HP Photosmart mobile naběhne v pořádku, fotoaparát fotí, není v něm žádný problém, jinak EDGE funguje v pohodě, smsky šli odesílat taky v pořádku. Odchozí hovory jsou v pořádku, reakce rychlé, nepadájí hovory, nesekají se, příchozy hovory fungují v pořádku, není v tom žádný problém. Tlačítko MUTE funguje taky v pořádku. Toť můj menší test této romky, opravit pár chybiček a myslím že bude šlapat jak hodinky, jinak si myslím že úprava registrů není nutná a nechal bych to formou CAB souboru. Příjde mi to jistější a bezpečnější. Jinak ROMKA celkově my příjde rychlejší a svyžnější než ta předchozí .-) Takže asi tak

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti