Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Yxo » ned kvě 30, 2010 22:32

ja mam vacsi problem, ked naistalujem urcite aplikacie tak po restartovani telefonu mi prestane ist zvuk ale komplet ani nepipne ani telefonujucich nepocujem. Vyskusam instalovat postupne a restartovat ale to mam na dva dni :(
asi skusim extra lite verziu leboaj ta opera mini mi vadi a aj tie gps programy

tak ta extra lite verzia mi nesedi je to nejake dost na prd ked si doinstalujem aj ostatne programy ...

PS: mate daky dobry program na automaticke nahravanie hovorov lebo mam ACR 1.2.3 aj 1.2.2 a po restarte zariadenia nefunguje vobec zvuk a jedina pomoc je potom uz len hard-reset

comiks
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 10, 2008 17:42

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od comiks » pát čer 04, 2010 23:30

no ja pouzivam od Vita audio notes touch a naprosta spokojenost

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Yxo » sob čer 12, 2010 11:54

uplne super jednoducho spraveny program ten Vito Audio notes touch, je to paradicka len skoda ze teraz uz musim zmenit sekciu na tomto fore lebo som predal HPčko za 150€ a idem kupit HTC HD2 .... :)

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » ned čer 13, 2010 16:54

To je fajne že jsi změnil zařízení :-D xD ale co my stím tady???? xD PS: Jinak nic proti vkusu ale zkoušel jsi se podívat na poslední Xperii? To je zařízeníčko ... :-)

zuulu
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 21, 2010 20:51
Zařízení: iPAQ 614c OS v1.01.04 FW v.0.89

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od zuulu » pon čer 21, 2010 21:26

Zdravím vespolek, odzkoušel jsem několik ROM z tohoto fóra a zakotvil u 6.1 verze 0.8 UC. Nejvíce mi vyhovuje, foun se rapidně zrychlil (u některých aplikací až o několik sekund), nezabírá až tolik paměti, prostě zatím spokojenost až na pár věcí.
Hlavně je zcela k naštvání inovace sms, kdy místo normálního otevření smsky mi naskočí "Konverzace s kontaktem". Dá se to nějak vypnout, nebo nějakou knihovnu umazat? Navíc se nedá s sms zprávou pracovat tak v jiných ROMkách.

A druhá věc na kterou si tady už někdo stěžoval v souvislosti s smskama ale mě to nechodí ani v Total Commanderu, a to je označení více řádků najednou. Je fajn u spousty alikací, když okno jede za stylusem, ale když potřebuju v Totalu označit a přesunout 10, 20 nebo i víc souborů (řádků), a ono to okno pořád pochoduje za stylusem .....

Jinak jsem zatím s touto ROMkou spokojen. Stále se zapínající ActiveSync jsem zvládnul, iPaq běhá mnohem rychleji, jen ještě dotaz, k čemu je tam implementovám SIM manager a Mortscript? Ptám se proto, že hlavní devizou Ipaqu 614 je LITE ROMka a každý si pak svůj stroj dotvořuje k obrazu svému :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (stř čer 23, 2010 21:23) --

Tak dík za rychlou a vyčerpávající odpověď :roll: Kdyby to někomu pomohlo, vypnutí kinetického touch scrollu v Total Commanderu, ale i v jiných aplikacích (ipaq se bez problémů ovládá jak s orig.ROM):
HKCU \ ControlPanel \ Gestures \ Touch \ Přidat hodnotu - Disabled - DWORD - 1
A vypnutí SMS chatu "Konverzace s kontaktem" použít "Disable sms threading in WM6_1.cab"

Billy Bob Bean
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: HP iPAQ 614

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Billy Bob Bean » pon čer 28, 2010 17:09

Jde u WM6.1 0.8 Wifi? Doteď jsem měl 6.1 0.7 a tam mi wifi jela několik hodin po flashi, od té doby 3 měsíce nic. Teď jsem nahodil 6.1 0.8 a wifi už nemám ani napsanou v "bezdrátových sítích".

Nějaké nápady jak mi pomoct?
Díky

zuulu
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 21, 2010 20:51
Zařízení: iPAQ 614c OS v1.01.04 FW v.0.89

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od zuulu » pon čer 28, 2010 21:55

Přesně tuhle verzi ROMky jsem nahrál a wifi tam je. V nastavení dokonce 2x, jednou v bezdrátových sítích a jednou samotně Wifi. Přiznám se, že jsem wifinu ještě nezkoušel. Ale, že s tou romkou je něco ne tak už jsem taky poznal, po flashnutí tak 2 dni chodí sqěle ale pak začne zpomalovat a sekat se

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » stř čer 30, 2010 20:26

Lidi mezi náma tohle zařízení od HP bylo dosti velký omyl celé společnosti. Pevně věřím že akvizice s Palmem této firmě pomůže aby vytvářela stejně kvalitní PDA zařízení jako kdysi dávno ..... Já toto zařízení už používám výhradně jako záložní a čekám každým okamžikem nový přírustek o kterém jak pevně doufám mě zbaví spousty potíží, které mám stímto zařízením spojené. Ať máte ofiko nebo neofiko romku stejně budete mít s HP 614c jenom starosti a problémy než pořádný a kvalitní užitek .... zařízení mám už velice dlouho na to že vím o čem mluvím a že vím co říkám ....

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Pipa » čtv črc 01, 2010 0:01

co to je za blábol
já tohle zařízení mám cca 2 roky a v zásadě spokojenost,
bohužel zařízení podobné koncepce moc není, takže tak nějak není za co měnit

v zásadě nevím o nějakých problémech , které by netrápily i ostatní WM zařízení
snad slabší BT z hlediska profilu handsfree

nakonec pokud se srovnává tak je potřeba srovnávat se stroji 2 roky starými,
srovnávat s novými stroji je trochu mimo mísu

jo a omlouvám se , že se tyhle bláboly objevily v tomhle vlákně s kterým nemají nic společného

Billy Bob Bean
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: HP iPAQ 614

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Billy Bob Bean » čtv črc 01, 2010 3:57

Já mám ipaq 614 cca 3/4 rpku a s ničím jiným jak s tou debilní wifi problém nemám. Hlavně zařízení podobné konstrukce snad na trhu neexistuje, jt. dotykový displej + wm + hw klávesnice.
Kdyby na 614 hp vychytalo ty mouchy, tak je to podle mě velice dobré zařízení. Alespoň že ipaq 514 se jim povedl, toho jsem měl 2 roky a bez jedinnnýho problému, ještě, že tak, jinak bych byl z 614 dost otrávenej - hlavně kvůli té wifi.

Uživatelský avatar
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 245
Registrován: úte bře 17, 2009 17:11
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Bydliště: Banská Bystrica

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od jkubovic » sob črc 10, 2010 12:40

No neviem... Podla mna je tiez iPAQ 614 nepodarene zariadenie.
Uz mam treti iPaq 614, vzdy mi vymenili kus za kus a kazdy mal inu chybu - prvy sa vypinal akonahle klesla bateria pod 30% (zacalo sa prajavovat asi po tristvrte roku, nepomohla ani nova bateria) a na druhom mi odisla wifina (po necelom pol roku a pouzival som ju minimalne). Teraz mi na tretom zacal praskat kryt presne na mieste, kde su srauby, takze budem znovu volat HP :-) A to mam ten treti iPAQ len chvilu , nikde s nim netrieskam a mam kvalitne Krusell pozdro na mieru.

Billy Bob Bean - rozmyslam ci aj tebe neodisla wifi. U mna sa to prejavovalo tak, ze najprv sa nevedel pripojit k ziadnej wifi sieti. Po nejakom case a par resetoch sa uz nedala wifi ani zapnut, ale v ponuke stale bola. Nasledne som flashol ROM (mam stale original od HP, len som ju znovu natiahol) a wifina uz v ponuke vobec nebola, ako keby taky hardver v masine vobec nebol. Obnovil som zalohu cez SPB Backup a wifina sa v ponuke objavila, ale len kvoli obnovenym registrom, pretoze zase sa nedala vobec zapnut a po HR znovu zmizla.

Ale pokial sa HP stavia k reklamaciam tak ako doteraz, vobec ma chybovost iPAQ 614 netrapi - vymenia mi kus za kus a znovu zacne plynut nova zaruka. Pomaly sa vsak zacinat obzerat po inom zariadeni, aj ked neviem, iPAQ som kupoval kvoli klasickej telefonnej klavesnici, to sa bude hladat velmi tazko.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » sob črc 17, 2010 17:20

to: Pipa

Tak za prvé je pravda že to tu spíše nepatří než patří. Za další se slovem bláboly bych byl opatrný. Za třetí nikde jsem nepsal porovnávání 614c a novějšího zařízení. Za čtvrté to že 614c je nekvalitní zařízení vypovýdá i to jak se HP snaží řešit servisy aby si neodradily zákazníky. Za páté pokud spokojenost je to výhradně tvá věc tak to nenuť druhým. Já reagoval na posty nahoře s důvodem toho aby se hoši zase až tak mco netrápily stímhle zařízením protože prostě svých vad má až dost na to aby se člověk trápil všema. Za šesté no nevím o tom že by každé zařízení mělo problém s baterkou že by umíralo pokud klesne baterka ke 30 až 40%. Vyzkoušeno se třemi novými 614c přímo ze servisu s novou baterkou vždy stejný problém. Nehledě na to že osobně já za svou praxi s PDA zařízení si nepamatuji více problémové zařízení. Za sedmé nevím co se omlouváš za nějaké bléáboly když nikdo bláboly vyjma tebe snad ani nenapsal dlouho do vlákna. Za osmé Jak jsem říkal nesrovnávám staré s novým. Jestli jsi to někde našel v mém článku tak mi to přesně okopíruj ať se pobavím. To že jsem řekl že čekám na nové zařízení, které mě zbaví problémů s 614c není srovnávání staré x nové (nevím zda znáš pojem recenze nebo ne). Tak příště laskavě nedělej z druhého blbce a nepovídej že někdo mele bláboly.

to: jkubovic

Jo taky jsem tenhle problém měl. Když mě první zařízení přišlo z reklamace tak šlo honem zpět pač mi do týdne odešla klávesnice. Druhé zařízení co přišlo z reklamace tak odešel display. Třetí zařízení tak nějak docela funguje na poměry 614c. S wifi jsem taky míval problém a tam je nejlepší jim to poslat. Kolega co toto zařízení měl než se ho zbavil přes Aukro měl problém s Wifi a BT celkem běžně. Jo a jinak kávesnice promě byla kdysi při koupi tohoto zařízení taky velice zásadní.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Pipa » sob črc 17, 2010 22:38

Sorry , ale tohle je vlakno o ROM pro 614c, takze tovje i moje komentare jsou s tohoto pohledu ciste blaboly.

Proto prosim moderatora o promazani vlakna, ktere ma byt o resenych ROM.
Dik.

molci
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř kvě 06, 2009 11:01
Zařízení: HP 614C

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od molci » pát črc 30, 2010 17:02

nazdar,
využívam verziu ROM 6.5.5. Je to najstabilnejšia ROM aku som kedy mal.
Mám však problém. Počas telefonovania ak sa mi snaží dovolať niekto iný tak to prerušuje rozhovor.
Ako sa to dá vyriešiť??

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Honza Bouma » úte srp 10, 2010 20:36

Po čase zdravím, jak je to s vývojem dalších ROM?Dnes jsem odeslal 614ku do reklamace,tak bych po jeho návratu rád nahrál nějakou novou 6.5.x..Bude prosím nějaká?

Uživatelský avatar
CarlosWM
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 16, 2010 22:19
Zařízení: HTC HD2 MANGO_ HD2O© v1.24

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od CarlosWM » stř srp 18, 2010 8:43

Zdravim Vás všecky jak vás tak poslouchám kolik je u toho oplétaček, tak se mi do toho tolik nechce, ale možná to zkusím!
Asi 100x lepší by bylo mít prachy a koupit si HTC!

puhy_00
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 21, 2010 13:22
Zařízení: ipaq 614c

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od puhy_00 » sob srp 21, 2010 13:27

Díky za poslední verzi 6.5.5. Mám s tím ale problém. Pokud přepnu zvonění na vibrace a potom zpátky na hlasité zvonění, telefon při příchozím hovoru stále vybruje, i když by měl zvonit. Dělá to čistá instalace Windows Mobile 6.5 Czech FINAL ROM Verzia 1.1 UC, jak LITE, tak FULL. Windows Mobile 6.5 Czech FINAL ROM. V registrech jsem zjistil, ze zustava hodnota *vibrate* i po prepnuti na hlasite zvoneni. Pokud ji rucne prepisu na *sound* funguje to dobre. Ale je to dost neprijemne hrabat se v registrech kvuli zapnuti zvoneni :-/

Dale se tento problem vyskytuje take v nastavení telefonu - nelze změnit vyzváněcí melodii. Stále tam zůstává Ring01-WindowsPhone. waw ... pokud změním na jiné a dám ok, přepne se zpět na původní a obrazovky nastavení se tlačítkem ok nelze zbavit.

Poradí někdo kde by mohl být zakopaný pes?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 23, 2010 22:28) --

Tak jsem tam nakonec dal verzi 6.5.5 - 0.4 a vse ok -jen nejde blocrecognizer a letter recognizer. Toto nepomohlo: enablerecognizers.cab ( http://smartmania.cz/forum/download/file.php?id=3323" onclick="window.open(this.href);return false; ) Zkoušel jsem i další caby na zapnutí recognizeru co jsem našel a bohužel nefunguje. Poradí někdo co s tím?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 23, 2010 22:42) --

Tak už jsem na to přišel :-) U WM 6.5.5 se u tlačítka klávesnice neobjeví šipka na přepínání, ale je potřeba ho chvíli podržet... Na to jsem nebyl zvyklý, takže jsem na to přišel spíše omylem...

Takže ještě jednou díky za super ROM 6.5.5 - 0.4.

FOXOJ
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát zář 03, 2010 17:28
Zařízení: hp ipaq 614c

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od FOXOJ » pát zář 03, 2010 17:37

Bohužel jsem si zde stahoval češtiny do wm6.0 do hp ipaq 614 , nainstaloval a vypnul . Po opakovaném resetování se pořád načítá wm i když sem ho takle nechal 4 hod pořád nic . Máte nijakou radu jak to opravit.

kingviking
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon zář 13, 2010 20:14
Zařízení: hp ipaq hw 6515

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od kingviking » pon zář 13, 2010 20:20

cau hele sem novej v prostredi pcket pc mam hp ipaq hw 6515 a chtel sem se zeptat jestli mi ty romky pudou a jestli jo tak nwm kde najit jak je v navodu VOICE RECORDING plus MUTE plus POWER pls odpovezte

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Pipa » pon zář 13, 2010 22:47

tak jestli svuj aparatek nechces pouzivat uz jen jako tezitko tak to prosim te nedelej, musis si najit romku primo pro svuj stroj

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti