Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » pát kvě 01, 2009 22:39

Ja mam stale nainstalovane radio 0.88, tak preto mi to teda nerobi. Spravim teda ked bude cas aj cesku rom z tej najnovsej romky rev 1.2

George777
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned dub 19, 2009 21:52
Zařízení: HP 614C Busines navigator

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od George777 » sob kvě 02, 2009 7:24

To by jsi byl moc hodnej , protože to vypadá , že to bude mít spojitost s tou verzí radio 0.89 . Flešnul jsem ROM 614c_WM6.1_20270_rev1.2fix_m2d a Customizace proběhla v pořádku .


Na obrazovce po restartu mi to ted vypisuje ROM verze 1.01.04 a Radio verze 0.89 ...........

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » sob kvě 02, 2009 10:16

Vyskusajte novu verziu B5 ceskej rom. Problem s radiom 0.89 by uz nemal byt.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » sob kvě 02, 2009 14:47

Tak zkousim B5 a hned po startu se mi objevi chyba se souborem AddAccount.exe (nelze otevřít,buď není podepsaný důvěryhodným certifikátem, nebo jednu z jeho součástí nelze nalézt)..prosim o fix, protože asi díky tomu se ve Zprávách neobjevuje možnost MMSek

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » sob kvě 02, 2009 15:18

Pardon. Opravim to este dnes.

EDIT: Opravene. Link najdete v prvom prispevku. Verzii som nechal povodny nazov B5. Este raz sa ospravedlnujem.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » sob kvě 02, 2009 16:45

moc díky,ale..nechci být věčně nespokojený, ale nemohl bys to naházet všechno spíš někam na edisk, nebo uloz.to, nebo tak neco? Pro nas neregistrovane a s pasivni IP adresou je dost problem se ke stahnuti prostrilet.. :smt022

EDIT: Jelikož mě Rapidshare zatim nechce pustit stahovat, hodil jsem tam Betu 0.3 Standart. A musim říct,že ta rychlost je skvělá a nemá problém s WiFi, trochu jsem promazal složky aby byla alespoň trošku čistčí (Startup a Program files) neni to sice ideální postup, ale aspoň něco. Kdyby se Ti chtělo a povedlo se ti z téhle ROMky odstranit Backlight Controller to 0.9.5, WM5torage, Advanced Config, File Explorer Extention, FingerSuite (FingerMenu + FingerMsgBox), SIM Manager, RegEditor, HTC Task Manager, Adobe Flash, byl by to podle mě skvělý základ pro CZ ROM. Byl bych osobně velmi vděčný i za uveřejnění "meziverze" Tím myslim, tuhle ROM v angličtině ale očištěnou.. nechceš to, prosím, zkusit?

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » sob kvě 02, 2009 21:54

Mohli by byt tie subory na mediafire.com? Zda sa mi ako celkom dobry server.

Mozete si stiahnut tu upravenu rom 0.3. Vymazal som iba tie veci, co ste napisal.

Kód: Vybrat vše

ODSTRANENE

EDIT: Teraz som ju skusal a akosi mi vzdy zatuhne na Clean Boot. Idem zistit preco to robi.

EDIT2: Takze ROM 0.3 sa neda korektne rozbalit, tak ako 6.5 romky od keyx. Takze ak chcete cistu romku bez tych programov musite napisat jedine vydavatelovi romky. Tak isto nebudem moct urobit cesku verziu tejto rom.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » ned kvě 03, 2009 15:40

no nevadí..jedu na B5 a je to suprr..ideální ROMka..Moc díky. Ale jednu drobnůstku bych měl: Aplikace Power (napájení) je zřejmě v přeložené verzi asi jiná-starší..ale to snad ani nevadí :smt023

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 03, 2009 16:21

Lidičky moc bych vás chtěl poprosit hlavně osůbku která dělá překlady romek, moc moc bych prosil pěkně šlo by udělat romku WM 6.1 B5 pouze jen s NET CF 3.5? Rád bych si dal tu verzi B4 lite (i když tam je D-PAD), ale bohužel moje zařízení má radio fw 0.89 a tak jí nemohu použít (tu B4) tak bych prosil zda by šlo udělat čistou verzi rom jako je od výrobce .-) Byl bych moc vděčný. Dále bych se zeptat nějakej ten Call Waiting Fix by byl již obsazen v té romce? Děkuji mnohokrát za odpověď

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 03, 2009 17:26

to Honza Bouma:

Dakujem za pochvalu. O tej utilite Power neviem. A podla coho sudite, ze je to starsia verzia?


to svenhassel:

Verzia B5 Lite je dokoncena. Akurat ju uploadujem. Linky pridam do prveho prispevku. Call Waiting Fix som pridal do rom, ale neviem ci funguje - nemam to ako odskusat.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 03, 2009 17:38

Děkuji děkuji, mno já ihned jak uploadujete verzi B5 Lite a uvolníte linky mám v plánu ihned vyzkoušet. Chtěl bych se zeptat takže romka obsahuje všechny bežné aplikace jako romky od HP a romka je plně v českém jazyce? Možná se ptám hloupě tak mně prosím omluvte (jsem člověk co musí mít vše polopatě). Jinak chtěl jsem se zeptat ta verze B5 lite má v obsahu NET CF 3.5?? to bych tam měl docela rád a ještě maličký dotázeček na závěr QUICK GPS software pro fixaci tam asi není?? Nebo se pletu?? Děkuji za info (a ten call waiting fix jsem zvědav jak bude šlapat). Ještě dotaz jak to bude v této verzi s českou XT9? To jen na dovysvětlení. Děkuji

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 03, 2009 18:26

Romka obsahuje utility od HP.
Mala by byť úplne v českom jazyku.(Minimálne tak ako B4)
B5 Lite obsahuje aj NET CF 3.5
B5 Lite obsahuje českú XT9(prepisuje spanielcinu)
B5 Lite neobsahuje Quick GPS utility

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 03, 2009 20:56

Ještě mám dotaz nebude u té romky problém že mám radio firmware 0.89?? Nerad bych aby mi chcíplo zařízení ://

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 03, 2009 21:06

Urcite sa s tym neda zariadenie odpalit. Jedine ak by ste prerusili flashovanie. Ale tejto verzii by uz 0.89 verzia radia nemala vadit.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 03, 2009 21:41

Tak jsem flashnul romku, musím uznat že jsem nečekal že to bude do dvou minut hotové :-D :-D čekal jsem že to bude trvat dýl, fotoaparát šlape, wifi mi jede zatím s mým 3com modem bezproblému a bluetooth se tváří že taky, jen bych měl pak pár tipů pro doladění češtiny když to bude možné. Romka se tváří výborně a jsou tam asi jen dvě opomenuté věci které možná dopřeložit a je to very good .-) moc chválím prácičku. Konečně romka dle mého gusta. jdu instalovat a testovat tak hned řeknu.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » pon kvě 04, 2009 0:10

Taak..jedu na B5Lite a fakt se mi líbí..jen mě trochu deptá to přemlouvání Wifi, ale po prvním připojení už je to ok..

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » pon kvě 04, 2009 10:07

Takže píši menší shrnutí romky B5 Lite. WIFI my naběhne naprosto v pořádku a bezproblému jak volné tak šifrované sítě s DHCP i bez DHCP. Bluetooth my korektně a bezproblému přenášelo fotky a s mým headset zařízením funguje bezproblémů. Volání i prozvánění i zvednutí hovoru naprosto bez jakýchkoliv problému ani se zde neprojevuje žádné spoždění a jiné vady takže se zdá že i call waiting fix šlape bez problémů. Fotoaparát se zdá že funguje taky normálně bez nějaké vady. Konečně my i začla fungovat úprava registrů pro TODAY abych mohl vypnout to bláznivé mřížkování :-D :-D (promě docela zásadní věc) pač mám na ploše fotku své slečny a chci jí tam mít hezky vidět jak jen to je možné :-D :-D Jinak co ještě očekávám od nové romky.: U staré ofiko rom se my nepovedlo vyřešit problém proč my po cca 30 sms přestala vždy chodit doručenka sms, po restartu zase např.: cca ke 30 sms chodilo. Uvidím zda tento problém bude zde vyřešen či nikoliv. Další prome příjemná věc že nemusím používat sunnysoft lokalizaci, která nechutně ubírala prostor a výkon celého systému. Promě dobrá zpráva. Jinak chtělo by to dolazovat tu češtinu, někde jsou vidět nedodělky, ale jinak naprosto výborná a skvělá práce, kterou musím opravdu pochválit. Těším se na B6 LITE :-D :-D :-D

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » pon kvě 04, 2009 21:54

Tak snad asi jedinej bug co jsem našel zatím je pokud si toho někdo všiml nebo pokud mu to dělá taky ať to písne. Když odešlu sms tak jsem byl zvyklej že u o orig WM 6.0 my ihned po odeslání sms systém vyhodil hlášku že správa byla úspěšně odeslána (Nejedná se o klasické potvrzení o doručení sms), u verze B5 LITE my todle nevyskočí, tak nevím jestli je chyba na mé straně nebo je v romce nějakej bug. Jinak bych řekl že vše šlape jak má :-D :-D :-D a chci se zeptat bude romka i na této verzi? "WM 6.1 OS 5.2.20757 (build 20757.1.4.0) v 1.5 (YEVG001)" ?? je to novější build tak jen se poptávám :-D :-D :-D Chtěl bych se zeptat tento software "iPAQ GPS QK Position" od HP nefunguje pro 614c? Děkuji za info

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » pon kvě 04, 2009 22:03

Chce to jen zapnout doručenky v nastavení SMS..

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od svenhassel » pon kvě 04, 2009 22:14

Omlouvám se za mé špatné vyjádření, samozřejmě doručenky mám zapnuté, ale jedná se mi o to kontextové meny kdy odešlete správu a systém vám napíše že odeslal sms, nemyslím až tu finální doručenku. Jestli mi rozumíte

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti