Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 25.2.)

Příspěvek od ---UFO--- » stř dub 07, 2010 13:52

Posledny vydany build 6.1 je 21056. Asi uz vazne nebudu pokracovat. A 6.5 mna moc neoslovili. Skor 6.5.5.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 25.2.)

Příspěvek od svenhassel » pát dub 09, 2010 20:35

A děláš tedy na těch 6.5.5 s tím connection prográmkem? :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (pát kvě 07, 2010 20:13) --

Konec??? Příjde mi že to tady totál umřelo ....

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 25.2.)

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 09, 2010 12:37

Pardon za dluhu nepritomnost, ale musel som ozivovat baterku na HP, takze som nemohol testovat ROM.

Connection Setup od HTC este stale nefunguje, ale som na dobrej ceste. Ale zistil som zaujimavu vec. Vo WM 6.5 Connecion manager od HP funguje, ale len v EN ROM. Takze ak ho surne potrbujete, mozem vam spravit AJ romku.

Inak mam nachystanu novu cesku ROM 6.5 build 21903 a 6.5.5 build 23569

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 25.2.)

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 09, 2010 16:53

Díky za info a kdyby šla aj romka tak bych jí bral všema deseti a skusil bych to počeštit .-) a nebo nedá se použít ten hp v české romce ale bez lokalizace té aplikace?

Xkom
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob říj 17, 2009 12:14
Zařízení: iPaq 614c ROM 6.5.1 EN

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 25.2.)

Příspěvek od Xkom » pon kvě 10, 2010 3:04

Tak můžeš ji dát k dispozici, vyzkoušíme ji. A půjdou tam otvírat Word, Exel a PDF soubory?

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 15.5.)

Příspěvek od ---UFO--- » sob kvě 15, 2010 18:40

V 1. prispevku pridana nova 6.1 ROM 21057.

6.5 a 6.5.5 ROMky budu nasledovat. Musim este odladit zopar veci.

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 15.5.)

Příspěvek od Yxo » pon kvě 17, 2010 23:37

mam taky problem v poslednej 6.5.5 verzii UFO ze v exceli sa mi neda vytvorit novy orazdny subor ... ma s tym problem aj niekto iny?
PS: UFO kedy bude +- dalsia verzia 6.5.5. Dakujem za odpoved.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 15.5.)

Příspěvek od ---UFO--- » stř kvě 19, 2010 8:35

Problem s otvaranim suborov vo Worde ne je len u teba. Je to v tej verzii WM. Novu 6.5.5 testujem, ale 23569 je akysi divny build. Asi budem musiet prejist na starsi.

Hned ako budem spokojny so stabilitou , tak vam ju tu dam.

B.I.O.diesel
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv úno 25, 2010 20:51
Zařízení: Blackberry 8520 Curve

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 15.5.)

Příspěvek od B.I.O.diesel » sob kvě 22, 2010 22:22

Zdravím všechny, poslední dobou se mi občas objeví problém s sms. První problém je, že mi sms chodí opožděně, prostě se jen rozsvítí display ale žádné oznámení, po nějaké době příjde, ta doba je ale různá. Druhý problém je, když sms pošlu někomu na mobil, občas mu přijde 2X. Už nevím jestli to je romkama nebo čím. Používal jsem tu nejnovější 6.1 od UFA. Mám teď originál ROM 6.0 přímo od HP a dělá to stejně. Operátora mám O2, verzi rádia 0,88. Poraďte prosím. Díky

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 23, 2010 12:20

Do prveho prispevku som pridal novu 6.5.5 ROM build 23563.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 23, 2010 14:02

Ahoj UFO, asi jsem slepý, ale nikde jsem jí neviděl :// poslední tam je 1.1 UC. Jinak můžeš napsat něco bližšího k té romce? Mě by nejvíce zajímalo zda je CZE pouze a pokud ano tak zda tam je nějaká aplikace obdobná connection manageru z wm 6.1. díky ti

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od ---UFO--- » ned kvě 23, 2010 21:10

verzia to je 0.4 UC pretoze to je system 6.5.5 nie 6.5. Najdes ju trosku nizsie medzi 6.5.x Test ROMs

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » ned kvě 23, 2010 22:55

ÁÁÁÁ děkuji nevšiml jsem si, děkuji, dneska sosnu a zítra testnu a dám věděti :-)

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Yxo » pon kvě 24, 2010 22:08

6.5.5 v0.4
chyby:
1. nefunguje spominany HP iPaq DataConnect (da sa nastavit cez pripojeni > automaticky nakonfigurovat)
2. neda sa vypnut sifrovanie na pamatovej karte !!!
pre sfunkcnenie treba v registroch najst toto a doplnit:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Filters\ENCFilt]
'EncryptByDefault'=dword:0

cez pc pouzite napr. CeRegEditor

inac stabilne a dost pouzitelne THX.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » pon kvě 24, 2010 22:30

Souhlas s YXO

B.I.O.diesel
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv úno 25, 2010 20:51
Zařízení: Blackberry 8520 Curve

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od B.I.O.diesel » stř kvě 26, 2010 10:45

Testuju tu novou ROMku od UFA 6.5.5 a zjistil jsem, že se mi přes noc hrozně rychle vybíjí baterie, klidně i přes 40 % za 9 hodin. Dělá mi to tak každou noc, od té doby co tu romku mám, všechny úlohy které běží na pozadí vždy večer vypnu. Připojení GPRS mám vypnuté. Dělá to taky někomu?

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » stř kvě 26, 2010 13:55

Todle mi to nedělá a máš novou nebo starou baterku? Jsi si jistej že to dělá pouze s touhle romkou? Né že bych ti nevěřil, ale je to velice divná vada :// jedině pak že by tam běželi skrytě procesy které by neměly.

B.I.O.diesel
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv úno 25, 2010 20:51
Zařízení: Blackberry 8520 Curve

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od B.I.O.diesel » stř kvě 26, 2010 14:47

Baterka už má přes rok. Ale na jiných romkách mi to nikdy nedělalo. Měl jsem předtím originální 6.0. Jestli se tak rychle vybije i přes dnešní noc, tak už fakt nevím:( Budu muset holt přejít na starou dobrou 6.0.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Pipa » stř kvě 26, 2010 16:16

Zkus nanovo přejet nastavení napájení, třeba se to srovná.
Mě po nahrání foun taky nepřecházel do šetřícího režimu, přestože to vypadalo, že je vše správně nastaveno.
Tak jsem vlezl do nastavení tam jsem to jakoby nově zaškrtal a šlape to jak má.

B.I.O.diesel
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv úno 25, 2010 20:51
Zařízení: Blackberry 8520 Curve

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od B.I.O.diesel » pát kvě 28, 2010 7:14

Vyzkoušel jsem radu přenastavit to napájení, jenže přes noc ubylo zase 30 % baterie. Včera jsem tam dal zase origo 6.0 od Hp a světe div se, přes noc ubylo jen 5% baterie. Teda kdo mi tohle vysvětlí, to nevím.

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti