Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Česká ROM 614c - WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Z80 » sob dub 18, 2009 3:33

sem tak zbezne koukal na to pocesteni a jeto dost odflakle cestina je 405 ane 409 a pokud to chces delat poradne tak musis prelozit i .rgu v OEM jinak do SYS akorat placnes ty 405 treba z emulatoru nebo ty "moje" a jeste musis zmenit boot.rgu jazyk na 405 ,se asi nato zase podivam a dodelam to :/

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » sob dub 18, 2009 10:18

---UFO--- píše:to Honza Bouma:

Akurat dnes som skusal ten problem s SMS a v B3 verzii sa zobrazuje normalne.
Tady jsem taky neměl problém,ale když by si klikl na odpovědět,tak se zobrazí čistá zpráva bez předchozí konverzace..To jsem myslel.

To Z80 Co se týče domnělé odfláknutosti, všechno nemůže být hned a udělal alespoň něco,co dal k dispozici veřejnosti na otestování a to je hlavní,ne?

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » sob dub 18, 2009 12:14

to Z80:

Ja som to robil podla navodu na XDA-Developers. Teraz sa snazim spravit aj normalny preklad ako ste robili vy, ale narobi to este viac bugov ako toto odflaknute prelozenie.

Taktiez som skusal prelozit 6.5 rom od keyx, ale problem je, ze sa nedaju tie jeho romky korektne rozbalit. Uz som mu aj pisal. Odpisal, ze vie o tom, ale nevie prist na to, preco to robi. Takze dokym sa nebude dat nejaka 6.5 rom normalne rozbalit tak ceska rom z nej nebude.

Skusal som uvarit vlastnu 6.5 rom, ale skoncil sm na bootovacej obrazovke. Dalej sa to nepohlo. Na dalsi pokkus mi to nabootovalo, ale system bol cely rozhadzany. ziadna aplikacia nesla spustit a tak.

Takze budem skusat dalej.

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Yxo » ned dub 19, 2009 14:28

zse ta pochvalim za super pracu inac ked tu niektory pisali ze nema zmysel prekladat beta verziu 6.5 tak mali trosku pravdu ale takto aspon vychytas dopredu dake grifi a ked bude plna verzia tak to raz dva budes mat zmaknute.
Z buducej vyplaty ak nezabudnem tak ti chcem poslat dake money za tvoju robotu. Potom sa ozvem ked to bude aktualne.

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od zapalkam » ned dub 19, 2009 18:57

Dnes jsem flashnul ROM 6.5 - neboť původní 6.0 mne neuveřitelně naštvala - 15 minut hledání sítě 02 po resetu - mne vytočilo. Použil jsem bohužel až flash po neúspěšném update, dle zde uveřejněného návodu - hlásilo mne Update error - a poslední anglická verze mne velmi nadchnula - ovládání WM 6.5 je velmi příjemné a všechny programy, co jsem měl na 6.0 jsou funkční. Je to dle mého krom vpřed - a velmi podařený. Všechny SPB mobile shell a diary jsou naprosto zbytečné - opět opakuji - pro mne. Možná je používáte více...takže přimlouvám se za překlad až poslední funkční verze WM 6.5. JInak použivejte anglickou, zvláště ti, jako já, co mají vyměněnou původní IPAQ 614 za novou verzi (FA992AT-ABB)

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Delaron » ned dub 19, 2009 19:15

velke uznanie si zasluzia chalani co robia okolo prekladu 6.5 fakt velka vdaka uz sa tesim na finalnu verziu zatial je to super jedina vec co mi trochu vadi je paru aplikacii ako su- HP Photosmart (nahradil by som ju aplikaciu na fotky co ma manila 2d) - media player by som ties nahradil programom co ma manila 2d alebo by som tam dal Core player ale kedze to neviem robit tak ... xaxa

ale to su len take napady xaxa inac zatial pouzivam anglicku 6.5 4.01

Klobuk dolu pred pred Vami

bajlek
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pát dub 10, 2009 5:44
Zařízení: HP iPAQ 614c

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od bajlek » ned dub 19, 2009 20:15

DIKY DIKY DIKY za super ROM!! ale prece me mrzi jeden nedostatek:

1. Taky mám problém s SMSkama. Zobrazí se mi v SPB Diary normálně, Pop-up vyskakování o zprávě taky OK,ale jakmile najedu do účtu zpráv, vyberu si textové a otevřu zprávu tak vidím jen čisté okno :-( zprávy které mám starší (před flashem) se zobrazují korektně (ale zase jen některé). Když dám ale u zprávy přeposlat tak vidím text zprávy korektně. A zprávy o doručení jsou čitelné v pohodě.

2. Dokumenty nemají ikonku wordu ikdyž jsou jím otevřitelné,ale když otevřu tak vidím sice text ale formátovací elementy jako je např. tučné, kurzíva apod mám jen bíle (prázdné) čtverečky

jinak naprosta spokojenost

George777
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned dub 19, 2009 21:52
Zařízení: HP 614C Busines navigator

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od George777 » ned dub 19, 2009 21:58

CHtěl bych předem poděkovat za překlad ROM :wink:

Mám stejné potíže co tu popisuje bajlek a našel jsem další věc , v této ROM nefunguje EXcel ........ ostatní aplikace MS Office co jsou obsaženy fungují až na ten zmíněný EXcel . Pokoušel jsem se hledat v systému a vypadá to jakoby tam nebyl obsažen ......... Mohl by někdo zkusit zda mu funguje v této revizi ROM Windows Mobile 6.1 Czech ROM revize B3 ten Excel ???

bajlek
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pát dub 10, 2009 5:44
Zařízení: HP iPAQ 614c

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od bajlek » pon dub 20, 2009 10:53

takze ano EXCEL tentyz problem

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » pon dub 20, 2009 14:13

Ano o tom probleme s Excelom viem. Je to napisane aj v casti zname bugy v prvom prispevku.

bajlek
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pát dub 10, 2009 5:44
Zařízení: HP iPAQ 614c

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od bajlek » pon dub 20, 2009 19:48

je tady dalsi problem:
pri prijmu posty sice prijima ale neukaze ani jednu prijatou zpravu
nastaveni je korektni a stejne jako u jine ROM u ktere to fungovalo

jedna se o prijem ze seznamu ze 3 uctu pomoci POP3

nevim jestli jsem to psal ale v jine ROM mi nastaveni emailu slo automaticky ale v teto musim vse zadavat rucne

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » pon dub 20, 2009 20:28

Piste prosim vas ku kazdemu bugu, ze ktoru rom mate - system a verziu rom.

Teraz som robil 6.5 romku. Koncom tyzdna sa znova pozriem na 6.1, ale vyzera to tak, ze znova zmenim zaklad romky na rom od Yavga. Ta verzia od sergiorusa sa mi zda dost zabugovana.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » stř dub 29, 2009 10:12

Premejslim,ze zkusim tu 6.1 B4, ale na muj vkus je tam pridano moc veci, tak se chci na ne zeptat:
1) proc je tam pridany WM5torage? sam ho pouzivam, takze by mi to zas tolik nevadilo, ale rad bych si ho doinstaloval sam.
2) k cemu slouzi CZ614keys? Jelikoz neznam, rad se necham poucit..
3) proc je pridany ObexInboxEx 0.948? hadam, ze slouzi k posilani souboru, ale to na tehle ROMce funguje, opět je to mozna jen ma neznalost, tak mi to kdyztak prosim vysvetlete..
4) proc jsou pridany: Adobe Flash Lite 3.1, Adobe Flash Player 7 a Modaco noData?

Kazi to dojem "ciste-tovarni" ROM na kterem jsem vzdy lpel..slo by udelat dalsi-"cistou" verzi? moc prosim

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od elcrys » stř dub 29, 2009 10:21

2) Velice užitečná věc, používám ji denně - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 43&start=0

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » stř dub 29, 2009 13:07

ach tak.. D-Pad znam..jen se mi to nespojilo s názvem CZ614keys..dík za vysvětlení. Ten bych tam asi také ponechal, je to dobrá věc. A co ty další body? Bod dvě teda škrtám

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » stř dub 29, 2009 13:23

ObexInboxEx 0.948 - podla mna pridava do WM dost podstatnu vec - ukazuje pri prenose suboru cez Bluetooth nazov prijimaneho suboru + velkost + rychlost prijimania. Taktiez sa da nastavit zlozka kde bude ukladat prijate subory.
Adobe Flash Lite 3.1, Adobe Flash Player 7 - pridal som kvoli webovemu prehliadacu

Koncom tyzdna spravim aj uplne cistu rom. Necham akurat NET CF 3.5. A mam nechat aj D-pad, alebo aj ten odstranit?

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » stř dub 29, 2009 20:27

Moc dekuju za ochotu, ten D-pad bych asi nechal,tam se zadnych aktualizaci asi nedockame-nejsou asi potreba a je to dobra vec,ne?

George777
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned dub 19, 2009 21:52
Zařízení: HP 614C Busines navigator

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od George777 » pát kvě 01, 2009 11:48

Mám problém po flešnutí ROM 614c_6.1_CZ_B4a a 614c_6.1_CZ_B4 mi IPAQ provede zmenu OS , ale po resetu zařízení se na obrazovce objeví okno programu HP iPAQ Customizace po provedeni této customizace a následném resetu zařízení a najetí OS se toto okno objeví zase :cry: a nelze to nijak vypnout ani se prepnout na obrazovku dnes, nebo se podivat do systému a vypnout tuto customizaci . Zatím všechny pokusy o přepnutí se někam skončí tím , že na vrchu je vždy okno s programem HP iPAQ Customizace ............ nevíte někdo co s tím ??? stalo se to taky někomu ???

Na obrazovce po resetu mi to vypisuje OS ver. 1.00.03 a Radio ver. 0.89

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od ---UFO--- » pát kvě 01, 2009 19:47

To ze rom zmeni verziu OS je normalne. Ale zatial mi ani raz navyskocilo HP iPAQ Customizace a to som uz flahoval mnoho krat aj B4 aj B4a verzie. Skus ci ti to bude robit aj pri B3 verzii.

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0

Příspěvek od Honza Bouma » pát kvě 01, 2009 20:37

Moment.. Ona ta CZ ROM je zalozena na puvodni WM 6.1 OS 5.2.20270 (Build 20270.1.3.1) v 1.4 (YEVG001) a ne na WM6.1 20270 rev 1.2 FIX?? Verze FIX totiz neprepisuje verzi OS a ma opravene posilani pres BT a mozna jeste neco VIZ: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=79455
Mozna i to je pricinou problemu s HP Customizace, protoze na anglicke fix verzi s ni neni problem. Tato HP Customizace je soucasti updatu Radio FW 0.89 umisteneho na webu HP.. Kdyztak by bylo asi lepsi pouzit FIX verzi jako základ.

EDIT: A jo..teď na to koukám, nějak jsem si toho předtím nevšiml..

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti