Stránka 1 z 1

Smartmaps 2.8.8 a muj ipaq 614c

Napsal: sob dub 11, 2009 12:38
od bajlek
Dobrý den,
přispuštení této aplikace se neustále néco načítá na bíle ploše (rotuje kruhovy ukazatel). Dostanu se do jakéhokoliv menu programu (např. do GPS a změním nastavení která mám odzkoušena v TomTom a iGO 8) ale poté co potvrdím se mi vrátí zpět na bílou plochu, nenačíá,ale nic neděla. Když se podívám do menu GPS tak nastevené to není (ikdyž jsem nastavoval) a v každé té místní nabíde (port, frekvence apod.) nejsou žádné hodnoty.

Aplikace je nainstalována na 1GB SD kartě podle postupu:
odkaz odstraněn
Měl někdo tento problém? A jak jej řešil?

Děkuji

Warez je na tomto fóru zakázán! ziminix

Smartmaps 2.8.8 a muj ipaq 614c

Napsal: sob dub 11, 2009 15:50
od ikoala
614c je znama tim, ze na ni Smartmaps blbnou, nekomu chodi, nekomu ne, kazdopadne protoze to mas urcite legalne porizene, tak ti na supportu PLANStudia radi pomuzou :)

Smartmaps 2.8.8 a muj ipaq 614c

Napsal: sob dub 11, 2009 15:59
od Pavel Vlasák
Na zařízení Kaiser dochází ke značnému prodloužení spuštění aplikace Smartmaps připojení GPRS. Pokus jsem offline je vše ok. S aktivním GPRS mi spuštění trvá i několik minut.