Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Uživatelský avatar
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: stř zář 26, 2007 21:25
Zařízení: HP ipaq 614c
Bydliště: FM

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Ganimed » úte kvě 12, 2009 12:10

No momentalne mam zdejsi ceskou Rom B5 a verzi Os 1.01.04 mel jsem tam i jine Romky. Zkousel jsem i starsi verzi Iris Browser ale restart nastane vzdy. Nemas starsi verzi radia ? Zkusim dat tu starsi a uvidim, zaclo mi to delat po tom updatu na nove radio.

Je mozne ze by to mohlo byt i tim ze stav baterie klesne pod 50% ? K restartum dochazi taky vzdy jak je baterka po zminenymi 50%.

Ale moc tomu neverim fakt nevim co mam delat, ostatni prohlizece nejsou tak dobre.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od svenhassel » úte kvě 12, 2009 13:10

Tak pokud ti baterka resetuje zařízení pod 50% tak ti doporučuju zkusit reklamovat zařízení, HP servis to běžně mění za nové zařízení, pač todle je problém obecně u všech HP 614 až na pár vyjímek, mě zařízení vydrží se neresetovat i při 10% baterky. Nebo zkus si koupit novou, ale to máš ještě v záruce ne? No mě to nedělá ani při tom FW0.88

Fstring
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned srp 10, 2008 17:20

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Fstring » sob čer 13, 2009 20:53

zdravim,

chcem sa len spytat, ci tento upgrade radia nesposobi nieco ako hard reset - po upgrade zostane vsetko ostatne (nahrane programy, nastavenia) tak, ako bolo?
Chcem robit upgrade cez .exe, ktory je na ofic. strankach HP - staci mi funkcny WDMC a iPaq pripojeny cez USB?
A este - z nejakych naznakov tu na fore som vyrozumel, ze okrem problemu "cakajuci hovor" tento upgrade riesi aj nejake iPaq-ovske problemy zo zvukom? Ten zvuk je dost slaby - napr. ked nastavim na vyzvananie niektore melodie, zvuk je dost skresleny. Skusal som nastavovat treble/bass a trochu som to vyladil, ale aj tak to este nie je ono. Mate to nejako poriesene? Vdaka.

Uživatelský avatar
Anton Bernolak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 18, 2008 20:05
Bydliště: Hlohovec
Kontaktovat uživatele:

Upgrade na 4. pokus

Příspěvek od Anton Bernolak » úte črc 07, 2009 20:43

Tak mne sa podaril rádio updgrade asi na 4 pokus. Ale po treťom pokuse, keď mi to skončilo na 50%, som resetol Ipaq a vytiahol a vsunul späť baterku. Po tomto "zákroku" sa updgrade podaril. Aj keď to s tým nemuselo súvisieť, pri nezdare to odporúčam vyskúšať.

pitrrrs
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned zář 27, 2009 21:12
Zařízení: hp ipaq 614c

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od pitrrrs » úte zář 29, 2009 17:10

Mě to nechce provést update z žádnou ROMkou,vždy se mi to dostane do stádia restartu zařizení a pak mi to napíše po chvilce chybu IACDHCP.EXE a za další chvilku to napíše,že se update nepodařil a že mám provést soft reset a zkusit znovu. Už jsem to zkusil několikrát a porád stejný. Jinak telefonní funkce mi jede porád.

Roky(CZ)
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř lis 25, 2009 22:37
Zařízení: HP iPAQ 614c

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Roky(CZ) » pát lis 27, 2009 15:23

Upgrade ROM z 0.81 na 0.88 se mi podařil, ale z 0.88 na 0.89 mi nějak nejde.
V průběhu mi nenaskočí ani 1% a pak to napíše chybu Code 402: Cannot comunicate with device

Obrázek

Upgradoval jsem to přes sp42676.exe, které jsem získal ze stránek HP.

ROMku mam teď Windows Mobile 6.1 Czech FINAL ROM Verzia 0.6 UC z tohoto vlákna http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=71&t=12807

Zkoušel jsem to i vícekrát a se 100% baterie i s originální ROMkou
(ta se nainstalovala společně s Radiem 0.88 z sp40097.exe), ale vždy neúspěšně.

Prosím o radu. Jak úspěšně upgradovat Radio na verzi 0.89? :???:

vavca
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon bře 10, 2008 17:26
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od vavca » sob led 02, 2010 17:29

staci pustit upgrade na win XP 32 bit a musí ti to projet, to co jsi psal dělá u visty či u win7 v 64bit verzi :-)

Roky(CZ)
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř lis 25, 2009 22:37
Zařízení: HP iPAQ 614c

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Roky(CZ) » sob led 02, 2010 17:41

Právě že já Win XP 32 bit mám a také mi to nejde :???: . Vůbec netuším proč :roll: .

vavca
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon bře 10, 2008 17:26
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od vavca » pon led 04, 2010 9:28

toje divné, já updatoval radio na alternativních romkach a vzdy ok, jedine co se mi neprovedlo bylo, ze sdloader mám stále ve verzi 1.04... proste nemám tu 120 ci nejaké takové číslo co by tam mělo být po updatu rádia na 0.89, což je ok, ale rádio jede, loader mne nezajímá, pokud je vse ok, flash romky je otázkou 5 minut z microsd...
zkusil bych v tvém případě origo rom ze stránek hp, poté upgrade radia a uvidis..

-- doplnění předchozího příspěvku (pon led 04, 2010 9:30) --

jo jeste updaty a upgrady je dobré delat pri vyplém netu (osobne vypnu fsecky firewally, aviry apod, aby mi to neblokovalo nejaké spojení, proto i disabluji net...

candis
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv led 14, 2010 7:49
Zařízení: HP 614c

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od candis » pon lis 15, 2010 13:24

Roky(CZ) píše:Upgrade ROM z 0.81 na 0.88 se mi podařil, ale z 0.88 na 0.89 mi nějak nejde.
V průběhu mi nenaskočí ani 1% a pak to napíše chybu Code 402: Cannot comunicate with device

Obrázek

Upgradoval jsem to přes sp42676.exe, které jsem získal ze stránek HP.

ROMku mam teď Windows Mobile 6.1 Czech FINAL ROM Verzia 0.6 UC z tohoto vlákna http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=71&t=12807

Zkoušel jsem to i vícekrát a se 100% baterie i s originální ROMkou
(ta se nainstalovala společně s Radiem 0.88 z sp40097.exe), ale vždy neúspěšně.

Prosím o radu. Jak úspěšně upgradovat Radio na verzi 0.89? :???:
Ahoj,tohle mi to dělá taky.Rozchodil jsi to?

Roky(CZ)
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř lis 25, 2009 22:37
Zařízení: HP iPAQ 614c

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Roky(CZ) » pon lis 15, 2010 13:38

Bohužel nerozchodil :???: zůstal jsem u verze 0.88 a dál to neřešil...

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti