Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Z80 » čtv úno 12, 2009 3:07

postnul to nakej typek na xda http://rs493l34.rapidshare.com/files/19 ... 89_WWE.rar
kdo ma nekompatibilni pristroj tak at pouzije muj cracklej romupdate.dll http://rapidshare.com/files/139300161/R ... e.dll.html

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od smidliboy » čtv úno 12, 2009 9:32

A mas link na original post na XDA? Nebo aspon nejaky popis, co by to melo opravovat / vylepsovat nebo k cemu to je dobre? :)

Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Miro7 » čtv úno 12, 2009 9:40

Linky na upgrade :
http://forum.xda-developers.com/showth ... 288&page=3

Mam to naistalovane odvcera - spozdenie zvonenia je minimalne.

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od elcrys » čtv úno 12, 2009 13:46

Pro správnou funkci je ale potřeba nainstalovat ještě ten CAB (řeší zpoždění příjmu hovoru) co je také na xda - http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=25

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od smidliboy » čtv úno 12, 2009 16:14

Pokud se nepletu ten CAB neresi problem se spozdenim pri prijeti hovoru, ale problem pri podrzeni hovoru, kdy s nekym hovorite a pak prepnete na cekajici hovor a mate 10 sekund ticho.

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od elcrys » čtv úno 12, 2009 18:08

No jo, ted, kdyz se na to divam, tak to je opravdu reseni problemu s
cekajicim hovorem.

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od ikoala » čtv úno 12, 2009 20:51

tak jsem to taky zkusil a bohuzel bez uspechu a s timto vysledkem

Update nabehl do 50procent rychle, pak sel pomalu a okolo 90 procent se to seklo a po 3 minutach to vyhodilo timeout. co jsem koukal na xda, tak nejsem sam s timto problemem, a postupoval jsem dle navodu na xda (protoze je porusen ten radio modul a nefunguje vubec telefonni funkce)

1. nahrat 6.0 verzi pres sd loader (i potom radio nefunguje)
2. udelat ofiko update z webu HP na tu jejich posledni verzi (no a po tomhle uz melo fungovat, jenze mne to opet vyhodilo timeout)

cekal jsem 20 minut a nic a na displeji se porad objevuje po zapnuti hlaska: Please wait, device update in progress

zkousel jsem znovu sdloader, format, load image ale pokazdy pri zapnuti se zobrazi ta vyse uvedena hlaska :( poradi nekdo nez ujdu do servisu ?

Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Miro7 » pát úno 13, 2009 8:57

Uz si presne nespominam slo to velmi pomaly, mne tiez vyhodilo Timeout ale to zrejme bolo MS ActiveSync,
nechal som to pokracovat a upgrade skoncilo este asi po 10 min.
Myslim, ze RUU robi cez USB vlastnym protokolom.
Po reboote a nastaveni krajiny a casu a druhom reboote sa objavila verzia 0.89.
Az potom som aplikoval CAB....

Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Miro7 » pát úno 13, 2009 9:07

Este pre doplnenie z originalnej stranky :

"Your phone should be powered up and connected to your PC using USB, with activesync. In the course of the upgrade, activesync will appear to lose the connection to your phone - this is normal.

Be careful with your firewall: the upgrade did not work properly for me at first, but this was because my McAfee Host Intrusion Prevention was blocking the hpRUU application.

Remember that this radio firmware update will cause a clean boot... however, it will not affect the OS ROM version that you have installed."

Inarus
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř bře 19, 2008 20:31
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Inarus » pon úno 16, 2009 14:52

Promin te,ze se ptam tak blbe,ale co vlastne 614c radio firmware znamena?Mam na mysli to "radio".Nejak me to plete,vidim to poprve... :-D

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od kissman » úte úno 24, 2009 23:12

na prvni pokus time out (def 320, err 402), na druhy pokus update ok... 8-)

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od elcrys » stř bře 18, 2009 21:05

Tak už je tento update oficiálně na stránkách HP - http://tinyurl.com/cl3ldk

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od smidliboy » čtv bře 19, 2009 9:00

Ten oficialni update ale meni i iPaq File Store z 1.01.04 na 1.020.000, teda aspon me to pise :)

EDIT: Aha, tak uz vim proc - hned po update radia to samo nabidne instalaci toho CallWaitingFix.cab

Uživatelský avatar
xjanosik
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř čer 04, 2008 13:09
Zařízení: Htc Diamond 2, Ipaq 614c,

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od xjanosik » pon bře 23, 2009 10:33

Čo je na to pravda, že po inštalovaní orig. radia sa opäť vráti 2 s predmlka pri prevzatí hovoru :?:

Funguje to i na 6.1?

Uživatelský avatar
xjanosik
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř čer 04, 2008 13:09
Zařízení: Htc Diamond 2, Ipaq 614c,

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od xjanosik » čtv bře 26, 2009 12:12

Už viem, funguje to i na 6.1. A prebehlo to úplne bez problémov. :lol: :lol:

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od jajapv » sob bře 28, 2009 13:11

Prosím o radu,stáhl jsem si tento update,bohužel mi instalace skončí na 50% když ma HP na display ISF written.Od té doby mi také nefunguje telefonní modul.Zkoušel jsem jak na Vistách 32bit,64bit i na XP Home 32 bit a všude to končí stejně.
Předem díky.Zkoušel jsem jak origo WinM 6 tak i 6.1.

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od zapalkam » sob bře 28, 2009 16:38

A byl jsi dostatečně trpělivý ? Mně instalace telefonního modulu včetně fix - trvala něco kolem 45 minut - a telefon se tvářil, že nic nedělá...

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od jajapv » sob bře 28, 2009 18:19

Ano trpělivý jsem byl,ale již ten program od hp mi červeně napsal že se stala chyba a hotovo.
Tak již jsem na to přišel,měl jsem v HP starší firmware 0.81 a přes tento to updatovat nešlo,takže jsem si stáhl tento firmware který mi z 0.81 udělal 0.88
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp40001-40500/sp40097.exe
a znovu zprovoznil telefoní modul a z něj jsem updatoval na ten poslední 0.89 uplně bez problémů.

Uživatelský avatar
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: stř zář 26, 2007 21:25
Zařízení: HP ipaq 614c
Bydliště: FM

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od Ganimed » pon kvě 11, 2009 14:03

nazdar mam prosbu ti z vas co udelali upgrade na verzi 0.89 mohli by jste vyzkouset Iris Browser a byt prez klasicka data chvili na netu ? Ipaq se mi pokazde po nejake dobe restartuje tak nevim cim to je jiny prohlizec jsem nezkousel. Nejlepe na strankach kde se da s nekym psat formou chatu. Prez Wifi ipaq ani nemrkne a jak jsem v praci prez klasicka data tak se restartuje. Jsem s toho jelen prehral jsem schvalne uz 2krat kvuli tomu romku a restarty tu jsou porat

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Ugrade radia pro 614c na 0.89 RUU_1.8.0_081208_MP_M089_WWE

Příspěvek od svenhassel » pon kvě 11, 2009 15:15

to: Ganimed

Já jsem to takhle flashoval a mohu ti říci že žádnej problém nemám a reset zařízení taky nee, jakou máš OS verzi romky? tu poslední? 1.01.04??

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů