ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 790
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Pipa » pát lis 21, 2008 14:49

je tady nová ROM

http://rapidshare.com/files/165288851/6 ... 1_v1.6.rar

password: israpda.com

prosím držte vlákno ohledně této ROM ať v tom není bordel

zajímavé , že tato ROM byla zřejmě postavena na starším jádře - předchozí měla build 20757 tahle 19971

náhledy:
ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » pát lis 21, 2008 15:17

Koukal jsem na RU forum a tohle je zatim beta, ale stabilni...

Nedavno jsem flashoval, takze se mi moc do toho nechce znova. Jak ta ROMka chodi?

vlakx
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte kvě 06, 2008 8:43

Příspěvek od vlakx » pát lis 21, 2008 20:18

nova rom slape akurat sa mi javi ako pomalsia (polhodina testovania)
touchflo neviem ci je vhodne pre tento typ pristroju

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » pát lis 21, 2008 20:26

Ja som ju tiez skusil, ale uz je prec. Nie ze by nebola stabilna, ale nie je to ono a dost to zere z RAMky.

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od jajapv » pon lis 24, 2008 11:39

Tak mi to připadá ok,pořád lepší než tam cpát Mobile Schell a nějaké skiny,v rychlosti jsem zatím žádné zpomalení nezaznamenal,ale budu dále testovat.Každopádně v kartě settings/communications/Wi-Fi,když chci zapnout wifi tak to jen setinu problikne že se zaplo a ihned se vypne.Pokud,ale klasicky wi-fi zapnu přes settings/wi-fi z nabídky start tak to jede v pořádku.Jinak ROM neobsahuje Windows Live,ale po instalaci samostatného Windows Live staženého přímo ze stránek Microsoftu jede OK.

Dále nedokážu posoudit zda nečekané vypínání telefonu má na starosti baterie,dle servisu ano,ale na této rom mám baterii už od včerejška pod 35%,teď 25% a ani jedno vypnutí,restartování oproti předešlým rom se mi nestalo.

Kanka
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv bře 13, 2008 11:39
Bydliště: Brno

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Kanka » stř lis 26, 2008 19:01

Jak jste spokeni s ovladanim pres Touch Flo? Nevadi, ze ma iPAQ zapusteny display?

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od jajapv » stř lis 26, 2008 20:47

Nepocitil jsem v touchflo zadne omezeni.i zapusteny display mi v nicem nevadi.libi se mi jednoduchy zpravce hudby a i pocasi sice jednoduche ale dostacujici.

piti
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon zář 29, 2008 11:02
Kontaktovat uživatele:

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od piti » čtv lis 27, 2008 13:35

mna tato nova verzia celkom nadchla...skoda e ten weatcher je dost chudobny...nasiel som tam len Blavu a Kosice....:(( inac to facha celkom fajn...po par upravach este lepsie ako ta pred tym :) zatial si to necham na testovanie a ked vyjde plna verzia a ne beta flaknem tam aj tu ;)

Uživatelský avatar
jajapv
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon črc 28, 2008 12:16
Kontaktovat uživatele:

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od jajapv » úte pro 02, 2008 7:16

Tak včera jsem se poprve dostal na baterii pod 10%,to se mi nedařilo i s originál WM6.Po té se již telefon vypl a hned při bootu mi poprve vyskočila hláška že je baterie malo nabita a pda nešlo pustit.Do té doby ani jeden restart,svévolné vypnutí,zatuhnutí.Takže pomalu od varianty špatná bateríe odcházím a přikláním se spíše k chybě v systému.

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Delaron » úte pro 02, 2008 15:02

super super super takto by som popisal tuto romku ma este dost vela much ale je to skvele neviem niekto tu spominal rychlost ... ja musim povedat ze tato romka na to co ma v sebe je dors rychla som spokojny maximalne zatial a tesim sa na novu verziu

ljex
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned črc 06, 2008 17:36

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od ljex » stř pro 03, 2008 10:06

jednoznacne potvrdzujem...skvela ROM-ka...akurat by som rad vedel ako dopnim ludi do "PEOPLE" :-)

//teda uz som zistil ze kontakty musia byt v telefone....akurat to ma mensi hacik ze ich neide skopirovat :-( //

Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Omni » sob pro 06, 2008 11:01

Zdravím,

můžou další potvrdit že u nové ROM je problém s resetem při cca 50% baterie vyřešen?

Díky

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Delaron » sob pro 06, 2008 12:57

ludi si doplnis tak ze si ich nakopirujem na pamet ppc nevie to pracovat zo simkartou .

ljex
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned črc 06, 2008 17:36

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od ljex » ned pro 07, 2008 12:22

jj uz som na to prisiel len akosi ked oznacim vsetky kontakty a dam "copy from sim" tak sa nic nedeje, nastastie som mal stary "pim.vol". No a este k tomu resetu...zatial sa mi to nestalo ani raz.

Inarus
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř bře 19, 2008 20:31
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Inarus » pát pro 19, 2008 15:33

Nejake jine postrehy ohledne rychlosti?Mel sem danou 1.5 a ta mi prisla vazne pomala,tak sem si dal 1.4 a ta jede krasne.Muze nekdo porovnat odezvu systemu s 1.5 nebo 1.4?

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od zapalkam » úte pro 23, 2008 10:03

Mám asi týden tuto verzi wm 6.1 - a jsem nadmíru uspokojen - zatím používám i Touch Flo - nevidím rozdíl a nezdá se mi špatně ovladatelné. Ale především - rychlost je dle mého stejná - jako u 1.5 - a nemám žadnou 2 sec pauzu při přebírání hovoru - což v původní verzi 6.0 bylo - a funguje dle mne i dobře čítač stavu baterie - už jsem dosáhl 15% bez jakéhokoliv problému - včetně zapnutí WiFi - při kterém mi to na původní ROM spadlo. Jedinou chybou je nefukční odkaz na zapnutí WiFi u Touch Flo prostředí a při zapnutém zvuku klávesnice někdy nedokliknou klávesy.

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Yxo » úte pro 23, 2008 18:59

co sa týka WiFi tak som nasiel toto, odskusane a konecne to ide aj mne na niekolky pokus:
To make the WiFi on/off working please make the following registry change:
You have to change key name and its value.

Before change:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\CommManager\WLAN]
"Default"="\Windows\wrlsmgr.exe"

After change:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\CommManager\WLAN]
"DeviceName"="{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006}\SDIO86861"

It works.
a potom este taka mala vec ze slovencina do TouchFlo:
http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=138

zmatus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř úno 20, 2008 10:05

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od zmatus » úte pro 23, 2008 21:15

Ja som to spravil takto a funguje mi to, problem s Wifi porieseny. Ta ROMka fakt nema chybu.

Kanka
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv bře 13, 2008 11:39
Bydliště: Brno

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od Kanka » stř pro 24, 2008 21:55

Nezaznamenali jste nagativní vliv na výdrž baterky? Modrozub šlape bez problému?

zmatus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř úno 20, 2008 10:05

ROM OS 5.2.19971 - 1.6 z 19.11. od Yevg001

Příspěvek od zmatus » čtv pro 25, 2008 11:30

Baterka mam pocit ze tak ako predtym, a Bluetooth fungje bez problemov. HF som neskusal ale posielanie fotiek no problem.

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti