S2P, S2U2 a S2V

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od groovox » ned říj 26, 2008 8:08

Včera 25.10 vyšli vylepšené a mírně zrychlené verze těchto sqělých free prográmků. Jedině u S2P působí zmenšení náhledu obrázků alb při listování divně, je však logické vzhledem k velikosti cd.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Příspěvek od matelkoxxl » pon říj 27, 2008 0:17

tak hladal som a skusal par programikov na zablokovanie dotykovej obrazovky pri hovore hlavne,lebo sa mi stalo ze som vela krat zrusil,alebo prijal hovor,ked som diamond vytahoval z vrecka a narazil som aj na s2u2 a je to perfektny programik.zatial sa ani jeden na to nechytal.
iba mam mensi problem s niektorymi nastaveniami,lebo ani nerozumiem co vlastne robia.bolo by dobre bud to prelozit,alebo napisat aspon nejaky navod ku nastaveniam,co vy na to???

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte říj 28, 2008 19:05


Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Příspěvek od matelkoxxl » úte říj 28, 2008 20:54

dikes,uz som to nahodil.som si nejako nevsimol,ze maju aj domovsku stranku kde to je :-) ale aj tak,ked som to hodil do slovenciny niektore nastavenia netusim co robia...

edit: nasiel som na xda aj zvuky na lock-unlock,ale nikde nepisalo,kde ich treba dat.skusa som ich dat do adresara s2u2 aj do gfx a nic.neviete co s tym???

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Příspěvek od groovox » čtv lis 13, 2008 1:30

Update S2U2 na 1.35

qwaser
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát led 09, 2009 14:53
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Brno

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od qwaser » pát led 09, 2009 15:09

Zdravim, mám problém s S2U2, nějak se mi nedaří nainstalovat češtinu ani podle readme, pořád to jede v angl. Můžete mi někdo prosim poradit jak na to?

Mischell
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 27, 2008 16:14
Zařízení: xperia x1

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od Mischell » pát led 09, 2009 15:22

A restartoval jsi to po přejmenování a zkopírování souboru?

qwaser
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát led 09, 2009 14:53
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Brno

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od qwaser » pát led 09, 2009 16:04

ano, restartoval, ted jsem to pro jistotu zkusil ještě jednou, ale prostě to zas nejede

Uživatelský avatar
permar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 135
Registrován: ned pro 30, 2007 10:08
Zařízení: SGS 5
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od permar » pát led 09, 2009 16:30

Pro qwaser-napiš mi přes SZ ,vše co potřebuješ vysvětlím,také to používám ,a mimochodem poslední verze je 1.40.

Mischell
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 27, 2008 16:14
Zařízení: xperia x1

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od Mischell » pát led 09, 2009 17:08

Tak ještě jednou:Přejmenuj původní soubor lang.ini ve složce S2U2,třeba na la.ini.Zkopíruj lang.Czech.ini do stejné složky,přejmenuj na lang.ini.Restart a smaž la.ini.Jede to.

qwaser
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát led 09, 2009 14:53
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Brno

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od qwaser » pát led 09, 2009 20:41

ano, tak už se mi to konečně povedlo a vše funguje jak má. Všem zůčastněným tímto děkuji za pomoc :)

Uživatelský avatar
Spook
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř led 07, 2009 19:03
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

S2P, S2U2 a S2V

Příspěvek od Spook » pát led 09, 2009 21:10

Ahoj vsem mam jenom maly problem s timhle softem. Pokud zvednu prichozi hovor, telefon je stale zamceny a pokud chci hovor ukoncit, nebo nastavit treba hlasity odposlech, musim dat jeste slidem telefon odemknout a taperve potom to jde. NEda se nastavit pokud zvednu hovor (slidem nebo zelenym tlacitkem) aby se telefon choval uz jako odemceny? Diky moc za pomoc

nastaveno mam:
Identifikacni ID - strucne (je to pro mne prehlednejsi nez standardni text z wm)
Pri presunuti odpovedet - vzdy (jeste je moznost pouze zamknout ale jeji funkci nechapu)
Pri presunuti ukoncit - off
S2a tlacitko odpovedi - on
S2a ukoncovaci tlacitko - on
format telefonniho cisla - volba 1
rizeni hlasitosti - off

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů