Spekulace: Pracuje HTC na modelu Touch HD Pro?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Spekulace: Pracuje HTC na modelu Touch HD Pro?

Příspěvek od Lukáš Mano » ned říj 19, 2008 18:48

Není to tak dávno, co byl představen špičkový komunikátor HTC Touch HD. Na serveru Xda-developers se dnes objevily první fanouškovské rendery jeho možného nástupce s hardwarovou QWERTY klávesnicí. Myšlenka na Touch HD Pro určitě vypadá zajímavě, uvidíme, zda to zůstane jen u renderu, nebo v HTC skutečně na takovém komunikátoru pracují.

Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Příspěvek od jacek » ned říj 19, 2008 18:53

hmmmm hezký, dost hezký, Stando, alespoň trochu plní tvé touhy a očekávání? Tlačítek je kotel :-)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » ned říj 19, 2008 18:54

Nevypadá to zle, ale zdá se mi to jako fake....

(nebo to má bejt jen jako návrh fanoušků? :-) )

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » ned říj 19, 2008 18:55

Ano dle mého je to také fake, ale bylo by to nádherné zařízení. :wink:

hudecheck
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon zář 15, 2008 16:11

děs

Příspěvek od hudecheck » ned říj 19, 2008 19:21

Hrozně spackaný fake bych řekl. Kdyby to pocházelo od HTC tak by to alespoň bylo více podobné realitě. Mám namysli především ten druhý render, kde je vidět jak nad HTC nápisem přesahuje část klávesnice, takže kdybychom ji zavřeli tak by trčela na druhé straně - skoro jako ta jedna nokie :P

Každopádně bych řekl, že varianta Touch HD s HW klávesnicí bude. Samozřejmě jako vždy. Jen si HTC počká až se pár HD prodá..

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Příspěvek od mike-biker » ned říj 19, 2008 19:30

Pokud využijí malou tloušťku HDčka na HW klávesnici a ne na baterku, bude to škoda. Přece jen dám přednost výdrži před HW klávesnicí. A je už jedno, jestli vytáhnu klávesnici, nebo stylus.. :wink:
Kromě toho to už bude cihla jako prase! :-(

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od pretorian » ned říj 19, 2008 19:37

jj to bude cihla jak prase teda pokud tam budou davat i jinou bat pokud bat zachovaji tak muze bejt i hw klavesnice tenka ne :)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned říj 19, 2008 19:55

Podle me je to prototyp nebo navrh nejakyho clena xda-devu. Je jasny, ze to neni skutecna fotka a ze jde o montaz, ale ja bych byl pro HW klavesnici. Zalezi to sice od uzivatele, ale nejak bych si uz nedokazal predstavit PDA bez HW klavesky. Sice muzete vytahnout stylus, jak rika mike-biker, ale je HODNĚ VELKÝ ROZDÍL v tom dlabat písmenka stylusem do displaye a psát pohodlně na qwerty klavesnici. Ale jak rikam, zalezi na vyuziti. Pokud nekdo chce PDA pro parádu aby vypadalo pekne, bylo stihle, pekne se lesklo a bylo zkratka IN, tak at si vybere neco mensiho se slabsim HW,ale lepsim vzhledem, nebo nejaky obyc. telefon treba značky Prada , ale kdyz chce nekdo vyuzivat PDA naplno a k tomu, kcemu je urcene, tak se bez HW imho neobejde. Mel jsem PDA bez qwerty a s ní a muzu proto srovnavat. Maily se dlabou pěkně blbě a o upravě word-dokumentů nemuze byt ani rec.
Je to muj nazor, nikomu ho nenutim.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » ned říj 19, 2008 20:01

jacek píše:hmmmm hezký, dost hezký, Stando, alespoň trochu plní tvé touhy a očekávání? Tlačítek je kotel :-)
Já už ani tak nepotřebuju qwerty klávesnici (na tu jsem si odvykl, když jsem byl nucen koupit pda bez ní), jako spíš chci "provozní" hw tlačítka po obvodu pda a pod displejem. Takže zatím nic. Ale snaha HTC, byť nedostatečná, se cení :-D...

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfenzi » ned říj 19, 2008 21:03

Kdyby se ta klávesnice vešla do 10 gramů a 2mm navíc tak ji beru :tlem: Ale cihlu nechci. Mě vyhovuje jak to má teďka naprosto shodné rozměry s iphonem, což je docela výsměch na to co (ne)umí iphone http://docs.google.com/View?docid=dc7m8zt9_21sxk7fm47
mimochodem, je v těch asi 25ti věcech nějaká kterou by touch HD nezvládl ? nejsem si jistý u těch voice dial, modem to asi jo, alarm when off ? asi umí vše co ? :tlem:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » ned říj 19, 2008 21:43

fotka je opravdu fake ale navrh uz myslim ze ne-e...

Pavelos
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 21, 2006 10:21

Příspěvek od Pavelos » ned říj 19, 2008 22:38

Vzhledem k velikosti displeje si myslim, ze pujde pomerne slusne psat i bez HW klavesnice. Minimalne jako na zminovanem iPhonu, na kterem se v landscape rezimu (ktery paradoxne nelze nativne pouzit v SMSkach) pise bajecne Nemluvim o slohovych pracich ci dlouhych mejlech, ale o SMSkach, zaznamech do kalendare, o zadavani adresy v internetovem prohlizeci apod.

Jinak rendery jsou jasna tvorba nadsencu z xda-dev, HTC by je udelalo mnohem lip.

Chris.Dale
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte pro 04, 2007 1:09
Zařízení: iPhone 4 32 GB

Příspěvek od Chris.Dale » ned říj 19, 2008 23:27

Přidáním HW klávesnice by se z touch HD stala opravdu cihla. Při takové šířce dispeje přece musí být psaní na SW klávesce pohoda. Kdyby radši HTC vymyslelo verzi s nějakým joystickem, ovládat WM bez směrového ovladače není zrovna košér...

Pavelos
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 21, 2006 10:21

Příspěvek od Pavelos » pon říj 20, 2008 0:22

Presne tak, stejne zarizeni, ale pridat obycejne klavesy (= nedotykove), nejlepe i po stranach pristroje + 5smerny ovladac a neni co resit :)
Osobne bych jeste uvital, kdyby byl displej aspon malinko zapusteny, aby na nej sla dat folie.

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od pretorian » pon říj 20, 2008 7:22

to snad jde i kdyz zapusteny neni ?!! Mam HTC Diamond a filii jsem na nej serizl z vetsi a neni poznat ze na nem nejaka je !

Pavelos
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 21, 2006 10:21

Příspěvek od Pavelos » pon říj 20, 2008 7:59

Mno ze to jde vim, ale me jde o to, aby se ani po delsi dobe nemela tendeci odlepovat, coz pri zapustenym displeji nebude. Byl to idealni navrh z myho pohledu, kazdymu by se libilo neco jinyho...
Btw. jeste jsem ke svymu predchozimu prispevku zapomnel dodat: neleskly povrch zarizeni, idealne "softtouch". A ted uz vazne koncim s OT :)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pon říj 20, 2008 8:34

Pavelos > nejses nejaky znamy tslanyho? :-D
Na Raphaela sem dal folii, kterou sem dostal v baleni a zatim zadne problemun vse je ok.
A zapusteny display se pak uz trochu hur ovlada prsty.

Jinak HD Pro spatny napad neni, ale jak se tu pise, tahat takovou cihlu....
Kazdopadne by to bylo zajimave, i kdyz prestava, ze pride lepsi zarizeni s HW klaveskou, nez je muj Raphael, me depta.... :-)

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfenzi » pon říj 20, 2008 9:03

Když tam chcete mít klávesy vedle displeje tak si kupte diamond. Akorát ten displej pak bude stát za prd. A neřikejte mi že chcete 3,8 displej a ještě klávesy... To by byl strašně dlouhej mobil.

edit: četl jsem mobilmanii sk
HTC Touch HD je vôbec prvým zariadením tohto taiwanského výrobcu, ktoré má fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx. Samozrejmosťou je schopnosť zaznamenávať videá vo VGA rozlíšení.
Tak kecaj slováci a nebo je v katalogu chyba ? (tam je 352*288)

Pavelos
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 21, 2006 10:21

Příspěvek od Pavelos » pon říj 20, 2008 12:29

Vetsi nechci - stejny, ale nedotykovy (mluvim o tlacitkach) a s 5smernym ovladacem. Treba moc nechapu, jak se bude naklikavat autofokus u fotoaparatu, kdyz chybi bocni tlacitko... Doufam, ze to po jednom kliknuti na displej zaroven nezaostri a nevyfoti, to by bylo naprd.

Ad displej + folie: Primou zkusenost s nezapustenym displejem a folii nemam, tak jsem rad, ze jste mi to vyvratili. O starost min :grin:

Beztak je Touch HD z myho pohledu nejlepsi soucasny zarizeni, jenom jsem poznamenal, co by ho mohlo jeste zlepsit :wink:

K to mu videu: Na ce4you se pise: "Zařízení zvládne i natáčet video v maximálním rozlišení 352 x 288 bodů v režimu H.263 nebo MPEG4." Z toho vyplyva, ze je to bud chyba Slovaku nebo maj finalnejsi verzi a tam to bylo zlepseno. Doufam, ze to druhy :grin:

EDIT: Tak s tim focenim je to presne jak jsem se obaval... :???:

Wexx
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát črc 29, 2005 0:13

Příspěvek od Wexx » pon říj 20, 2008 13:12

S tim autofokusem je to jako u Xperie. Tapneš na displeji na místo na které se má zostřit a pak fotíš. To mi zas tak hrozné nepřijde.

Jinak pánové jste se teda hezky předvedli. Z obrázků je evidentní, že jde o tvorbu z XDA devs a autor vám to tu ještě napsal a vy jako vždycky spekulujete, jestli je to fake nebo ne.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů