Malování Touch

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Chlup
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob zář 27, 2008 16:14
Kontaktovat uživatele:

Malování Touch

Příspěvek od Chlup » sob zář 27, 2008 16:55

Cau nemate nekdo prosim nejaky program jako malování na wm neco sem tu nasel ale ani jedno me neslo. Moc díky.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob zář 27, 2008 16:58

PocketPicture

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob zář 27, 2008 17:03

VsPainter nejlepší program na malování.
VsPainterLE ořezanej VsPainter který je free.

Edit: Pardon překlikl jsem se. Opraveno díky Waiete.

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » sob zář 27, 2008 17:55

sry, ze rejpu, ale neni to nahodou VSPainter?

Chlup
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob zář 27, 2008 16:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chlup » ned zář 28, 2008 21:16

No VS painter sem zkousel a nesel mi ale uz sem nasel PDA Craft paint je to uplne stejny jak malovaní ale díky.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Příspěvek od YAMATO » ned říj 12, 2008 18:22

Hm, když už je tu tento dotaz...rozhoduji se o koupi mezi VSPainter a PocketPicture a potřeboval bych vyřešit dvě věci...

U VSPainter mi nejde otevřít obrázek...jediné co se mi v nabídce Load nabídne jsou obrázky vytvořené a uložené ve VSP. Ale nějaké jiné ne...přitom tam jsou.

A u PocketPicture...jak použít funkce Clone Stamp a Pattern Stamp? Nejde mi o princip, ale o použití...nějak mi to nejde.

Poraďte mi, kreslení je pro mě dost důležitá funkce.

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » ned říj 12, 2008 23:52

Já bych poradil jiný program :) Pocket Artist. Sám jsem hledal něco na malování a toto mi připadá nejpovedenější, takový skoro malý photoshop :tlem: Navíc je asi o 10 dolarů levnější než takový VSpainter :)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Příspěvek od YAMATO » pon říj 13, 2008 7:12

Jsem to ale hlava...však to druhé jsem psal o Pocket Artist, ale spletl jsem to. Ano, je to můj favorit...a že je levnější mě překvapuje, ale tím lépe. A jak je to tedy u něj s těmi Clone Stamp a Pattern Stamp?

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » pon říj 13, 2008 9:57

U Pattern Stamp musíš před použitím klepnout na "Tex" vybrat texturu, kterou chceš použít. Klonování se mi ale taky nedaří...

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Příspěvek od YAMATO » pon říj 13, 2008 12:10

A kde to Tex je?

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » pon říj 13, 2008 21:52

Když zvolíš Pattern Stamp, objeví se další lišta hned nad lištou s nástroji, "Tex" je tam mezi položkami zarovnání, okénkem pro volbu typu linky a opacitou... Tady je to vidět:

Obrázek


Edit:
Tak už jsem rozhýbal i to klonování, pomohla nápověda na stránkách Conduits :grin:
Musíš při podržet potvrzovací HW tlačítko a klepnout do míst, jež chceš klonovat. Pak už jen čmáráš, kam se Ti to hodí :) Když Ti to nebude fungovat, namapuj si nějaké jiné tlačítko na funkci "Constrain Symmetry"

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Malování Touch

Příspěvek od YAMATO » stř dub 29, 2009 18:38

Na HD je to s PocketArtist dost divné. Tohle se dějě když chci udělat bod:

Obrázek

Je to čistá instalace po HR. Jsem z toho docela nešťastnej, protože na práci s obrázky jsem se na tomhle displayi vyloženě těšil...

Lidi, neříkejte, že jsem jediný, kdo chce na HD pracovat s obrázky :cry:

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Malování Touch

Příspěvek od YAMATO » ned kvě 03, 2009 16:21

Takže mi pomohli na xda: je potřeba nastavit "Menu - Edit - Preferences - Editing - Reduce stylus jitter" na vyšší hodnotu, maximum je 20, už od cca 15 se to začalo chytat. Doufám, že to nebude mít nějaký jiný nepříznivý vliv, vlastně ani přesně nevím, co jsem nastavil :lol: ...ale zatím to vypadá, že je to OK.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů