Jak na GPRS data s predplacenkou?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

net za 150 ?

Příspěvek od Nolf » čtv srp 07, 2008 16:05

Ahoj,
mohl by jsi mi podrobneji popsat co obsahuje nabidka internetu za 150 KC ? Nejaky limit prenosu dat ?
Diky

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » čtv srp 07, 2008 16:13

limit je i neni .... az stahnes 150MB tak ti snizi rychlost ... hlavni ze zaplatis 150kc a uz nic navrch. Jinak kdyz sem v Brne tak mi to jede i prez 3G ... jinak bohuzel skoro vsude GPRS ... ale lepsi jak nic

Uživatelský avatar
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv kvě 22, 2008 12:52
Zařízení: E-ten X600
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rypi » čtv srp 07, 2008 16:51

Díky, ted jsem kouknul na web a je to tam :)
http://www.cz.o2.com/osobni/cz/internet ... obilu.html
vypadá to suprově!

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » čtv srp 07, 2008 17:52

Ty jo no to si dělaj pr*el. Před měsícem mě nechali upsat na 12 měsíců s Internet mobil 384 za 712,- Kč. No to jsou *******//--/*+**-+/-/*--/--** Zítra jdu udělat takovej bordel na prodejnu, že se z toho po*****
Jé pomóc já fakt nemůžu tý jó to jsou hajzlové. Balím kufry a jedu do pryč z téhle banánové republiky fuuuj.
Tak já budu mít 384kb/s za 712,-
a nově nabízejí 1024kb/s za 150,-
to je regulérní podvod

Uživatelský avatar
LOSTman
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pát led 18, 2008 21:54
Zařízení: iPhone 16GB
Kontaktovat uživatele:

Vodafone?

Příspěvek od LOSTman » čtv srp 07, 2008 18:54

Vodafone neco tak výhodného asi nenabízí, co?

Uživatelský avatar
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv kvě 22, 2008 12:52
Zařízení: E-ten X600
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rypi » čtv srp 07, 2008 20:20

Jenže to co i uzavřel ty, tak máš neomezená data ne? :)

vodafone taky nabízí. měl jsem od něj net. Paušál 10Kč-zdarma 40minut do vodafonu a k němu se dal koupit net, kde byla cena rozdělena podle MB. Jenže při intenzivnějším stahování jsem platil 700.

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » čtv srp 07, 2008 21:01

No tak to koukám ;oI Myslel jsem, že je těch 16MB na měsíc... Začínám být dost nespokojen, pač u Vodafone platím měsíčně 200Kč s limitem 15MB :x Asi s tím budu už muset něco udělat!

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » čtv srp 07, 2008 21:15

Rypi: to jo jenže na ty moje data by v pohodě stačilo to FUP 150MB. Já chtěl jen bez strachu, že prodatuju majland něco nonstop a nabídli mi jako nejlevnější variantu tu 384. Zítra tam jdu a budu chtít změnu tarifu. Zrušil jsem na té kartě hovory mám tam jen data a sms tarif, tak tam nechám hodit ten nový datatarif a k tomu přihodím ještě něco na volání.

Uživatelský avatar
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv kvě 22, 2008 12:52
Zařízení: E-ten X600
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rypi » čtv srp 07, 2008 23:12

:) Zase pro někoho, kdo je přes to připojený pořád a stačí mu nižší rychlost (pro GPRS až moc :) ) tak je to lepší, ale dražší :(

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

Příspěvek od homi » pát srp 08, 2008 7:41

to SBDer/Lostman:
No prave,u Oskara jsem byl spokojen,od dob Voda to uz je o nicem(jak jinak),zatim moc neresil,bo se mi zdali vsici stejni,ted potrebuju dat.tarif pro PDA a Voda je nejhorsi.

To Ganimed:
vsecko,cos vyjmenoval jsou ale prohlizece (co je to Mobiliano?)
nerozumim, proc QIP je zdarma a jimm placeny(to jsou IM programy?)
navic mne zajima google imap mail(pop3 google by vysel zdarma?),google reader a fring (predpokladam,ze rss ctecka by mely byt free).Jak zjistis,ze je to placeny?Posles si akt. stav kreditu,chvilu nejak inetujes,posles opet kredit?Zmena se hned projevi neb to maji zpozdene?

czech_Daver:
to O2 jde i k predplacence? Nejake dalsi omezeni tam neni?Ted nemyslim FUP,to stejne nevyuziju,ale blokace portu, pro Fring,IMAP,JAVU...?

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » pát srp 08, 2008 7:55

2 murder: tak pak dej vedet jak dopadnes ... celkem by me zajmalo jak se zachovaji.

2homi: netusim jestli jde k predplacence ... nekdo tu daval link na jejich web tak pocti. ja to mam k pausalu. jinak to funguje jak normalni internet ... pres outlook taham imapem gmaily, qip na icq, opera mobile 9 na weby, a pro obcasnou potrebu orientace podle satelitnich fotek google maps. Zatim spokojenost

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

Příspěvek od homi » sob srp 09, 2008 18:05

Jeste by mne zajimalo,zda existuje nejaky prehled prosmejdenych dat, teda, abych vedel, jak na to jsem (teda krome napr. SPB GPRS monitor)?
Tyka se obou T-mobile i O2?

Uživatelský avatar
permar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 136
Registrován: ned pro 30, 2007 10:08
Zařízení: SGS 5
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od permar » sob srp 09, 2008 18:14

Naistaluj si aplikaci Battery Stattus.. používám a vřele doporučuji,sčítá to veškerá příchozí data GPRS,EDGE atd.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

nastaveni portu ?

Příspěvek od Nolf » ned srp 10, 2008 8:46

Ahoj,
psalo se tady ze staci zmenit nastaveni portu pro danou aplikaci. Muzete mi nekdo rict kde konkretne si ty porty nastavim ?
Mam MDA Compact IV, v datovem pripojeni je predinstalovane T-Mobile inetrnet a wap pripojeni a pise to - nelze zmenit.
Rad bych aby jsem mohl nastavit treba pro pripojeni nejake aplikace ci obecne - pouziti wifi pripojen a ne GPRS- .
Mysli kdyz mam zaple wifi a telefonni cast, aby se aktualizace - treba pocasi nebo antivir - ptovedla pres wifi a ne pres gprs.
Diky za radu

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

WAP bude placeny?

Příspěvek od homi » úte srp 12, 2008 8:33

Jeste by mne zajimalo,kdyz se pripojim na nejakou wap stranku (wap.xxxx.cz),tak platim? U T-mobile jsem nenasel,ze by se to dal nejak vypnout. V mobilu mam nodata program,kt. to zablokuji,ale nektere programy si to sama odblokuji?

chodecx
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř dub 05, 2006 6:01
Bydliště: Napajedja

Surf+

Příspěvek od chodecx » stř srp 13, 2008 20:08

Ja mam Surf+ v mobilu uz pul roku a nemuzu si to vynachvalit. Posilam prez to neomezene sms prez GiboSMS, Icq mam nastavene na port 80, takze taky jede prez Surf, surfovani je taky v tom, takze za 40kc za tyden mate vse co potrebujete:-D Neomezeny net a zaroven skoro neomezene sms:-)

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

surf+

Příspěvek od Nolf » stř srp 13, 2008 22:26

Ahoj,
muzes byt konkretnejsi ? Zajimalo by mne to. Jaky klient pro ICQ pouzivas a jak presne to mas nastaveny. U QIPu je voleb vic. Mam pak jeste Slick a IM+.
Diky

chodecx
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř dub 05, 2006 6:01
Bydliště: Napajedja

Příspěvek od chodecx » pát srp 15, 2008 16:02

No, ja mam ted Palm treo 680, a na nem mam icq klienta Chatopus. Ale na WM sem mel IM+, protoze na tom jedinem sel nastavit port 80. Mozna jeste na QIPu by to mohlo jit, ale to budu zkouset az v pondeli, kdy mi ma dojit Treo 750 s Windowsama:-) Zkousel sem to aj na Slicku a Prelude, tam to neslo.
Ale co vim jiste, ze mne to slo jenom na tom IM+. Tam nekde musi byt port prichozich dat, nebo tak nejak. A musi se zmenit na 80.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob srp 16, 2008 21:03

tak sem to zkusil nastavit přez SMSku a vyhodilo mi to, že služba je dočasně nedostupná, stejně jako přez web T-mobile. Přez co to teda mám aktivovat (Upozorňuju, že mám odpojený sluchátko, takže nemužu volat na operátora :-D )

chodecx
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř dub 05, 2006 6:01
Bydliště: Napajedja

Příspěvek od chodecx » ned srp 17, 2008 1:45

:-D Ja sem zavolal na infolinku a tam to aktivoval. Ale ty asi nezavolas:-P

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů