OmapClock - Taktování procesorů

Diskuze o programech pro Windows Mobile
FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » pát led 04, 2008 16:16

já používám batterystatus a na 286MHz krátkodobě nemá Artemis sebemenší problém... (mám nastaveno inteligentní taktování podle zátěže 143-286)

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » pát led 04, 2008 16:52

to. FOXXX, ještě otázka, může být BS instalovanej na kartu nebo se musí instalovat do zařízení?

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » pát led 04, 2008 17:23

jé tak to nevím jistě, ale tak na 85% do paměti ale ten největší CAB poslední verze, který umí i to chytré taktování má 155KB

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Monk » pát led 04, 2008 21:23

Moj Touch funguje na 260mhz uz dva mesiace bez problemov.
Bez problemov mi siel par dny na 280mhz ale rychlo to zralo baterku tak som ho dal spet na 260mhz.

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » pát led 04, 2008 21:40


FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » pát led 04, 2008 21:58

to je ten baterrystatus co o něm píšu. Mimo taktování (i inteligentního podle zátěže v zadaném rozmezí) umí zobrazovat různé údaje, má vlastní taskmanager, dá se nastavit frekvence procesoru pro různé programy atd...

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » sob led 05, 2008 9:31

No já jsem nevěděl že je verze 1.0.4 , tak jsem čuměl jak trubka. Měl jsem 0.0.4 a ta tolik možností neměla.

lipkofil
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř úno 20, 2008 11:57

Příspěvek od lipkofil » stř úno 20, 2008 12:38

asi na kolko mhz sa da vytaktovat htc touch ?? da sa taktovat na windows mobile 6 aj ram ??

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Monk » stř úno 20, 2008 13:24

Moj HTC Touch bezy no problem na 273mhz bez padania.
Inak pozor pocul som na xdeve ze je to pri kazdom kuse inak cize musis skusit na kolko bude tvoj stabilny.
Ale nemal by si mat problemy z 247mhz iba mozno vetsiu spotrebu baterky :P

Moje nastavenie.
Min 195 Org. 201 Max247 Boost273

lipkofil
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř úno 20, 2008 11:57

Příspěvek od lipkofil » stř úno 20, 2008 14:58

a keby ho vytaknujem na 300 mhz zhorel by mi ??ako poznam ze ake max mozem vytatktovat tak aby mi nezhorel ??

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř úno 20, 2008 15:12

to leda ze by opravdu shorel, az budes citit zar zevnitr, tak je to moc :D maximalne tak bude nestabilni, nemuzes ho komplet spalit /leda ten xtremni OC, treba na 2ghz :P /

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 20, 2008 15:46

Pokud procesor pretaktujes moc, tak pda samo udela HR. Aspon takove zkusenosti mam ja.

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Monk » stř úno 20, 2008 16:50

No nad 286mhz je to velmy nestabilne.
Skusal som ho dat na viac a neni to nic moc, celkovo mi to par krat padlo vdaka bohu len soft reset.
Ale na 286 som ho mal cez hodinu a siel celkom dobre.
Skus hodit okolo 260 a ked pojde jeden den v pohode tak mozes skusit vetsiu frekvenciu.

lipkofil
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř úno 20, 2008 11:57

Příspěvek od lipkofil » stř úno 20, 2008 19:42

takze som to pochopil ze ked to budem postupne taktovat tak by sa nic nemalo stat a ked sa my resetne tak dat na pomalsiu frekvenciu

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 20, 2008 19:47

Asi tak. Nejhůř to skončí HR.
Ale děláš to na vlastní nebezpečí!

lipkofil
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř úno 20, 2008 11:57

Příspěvek od lipkofil » stř úno 20, 2008 22:02

a ked by som to odpalil a ide to priamo dokazat ze som to spravil ja ked sa vyhoworim na vudu procaku mohli by to uznat ??

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř úno 20, 2008 22:03

poslu mu e-ranu online. tak jeste jednou, ano?

NEMUZES HO SPALIT

MustiPavel
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 19, 2008 20:21
Kontaktovat uživatele:

OmapClock - Taktování procesorů

Příspěvek od MustiPavel » pon srp 24, 2009 13:15

HTC Compact III - programem BatteryStatus procesor lze nataktovat i na 260MHz...mobil nepoškozen.

MustiPavel
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 19, 2008 20:21
Kontaktovat uživatele:

OmapClock - Taktování procesorů

Příspěvek od MustiPavel » pon srp 24, 2009 13:17

Nevíte na kolik maximálně jde HTC Compact III nataktovat? ovšem stabilně.

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

OmapClock - Taktování procesorů

Příspěvek od HTCKlorec » pon srp 24, 2009 13:20

Skusal niekto taktovat QUalcomm MSM7200 (528MHz)?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů