htc touch-soft reset

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Marko161
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: ned led 13, 2008 18:17
Kontaktovat uživatele:

htc touch-soft reset

Příspěvek od Marko161 » pon bře 24, 2008 18:16

čau.Nevím jestli to patří do této sekce ale mám probém. Do PPC sem si dal jakejsi zas* program PPC se zapne na obrazovku TODAY a dál nic.tak nevím co mám udělat?A soft reset taky nevím jak se dělá. Dík

Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomula » pon bře 24, 2008 18:42

Někde nejspíš na spodní hraně Touche budeš mít malou dírku do které se akorát vejde hrot tvého stylusu. Pak už stačí jen zmáčknout :wink: Jinak by bylo dobré, kdyby sis příště nejdříve přečetl manuál, než se začneš ptát :wink:

Marko161
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: ned led 13, 2008 18:17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marko161 » pon bře 24, 2008 18:46

No já sem si ho četl ale nenašel sem to.A teď jsem zjistil že potřebuju hard reset jestli to říkam dobře abych tam měl věci jak byli při zakoupení telefonu

Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomula » pon bře 24, 2008 18:53

Stiskneš tlačítko pro "vypnutí" na horní hraně a současně strčíš stylus opět do té dírky na dolní hraně. Chce to hledat víc, protože to tam určitě někde je :wink:

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » pon bře 24, 2008 19:15

pochybuju, že se HR dělá u touche takhle... u posledních dvou HTC co jsem měl se dělal kombinací dvou tlačítek a stylusu. Na xda developers určitě bude návod jak na to, když jsi to nenašel v manuálu.

EDIT: tady to máš: http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... Elf_Resets

Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomula » pon bře 24, 2008 19:41

Jj, máš pravdu. :wink: Dík za opravu. Zkušenost s hard-resetem u nových HTC nemám, takže jsem radil, tak jak to znám ze starších typů.

Marko161
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: ned led 13, 2008 18:17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marko161 » pon bře 24, 2008 21:51

no tak už to mám ZELENY+CERVENY a stiskout reset a reset pustit a ty 2 pořát držet jinak dik

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 hostů