Diskuze o SPB Mobile Shell 2.0, tipy, postřehy...

Diskuze o programech pro Windows Mobile
mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » pát úno 29, 2008 14:34

ano, to mas sice pravdu, ale nic nezmeni muj nazor na to, ze je to jen a jen show off upgread uz tak skveleho 1.5.0. nic noveho jsem na tom nevyzjistil, pokud pouzivam SPB Phone Suit, Weather, Pocket Plus zakomponovane do Mobile Shell 1.5, tak je to ok.
ale na efekty je to hezke to otaceni stranek :grin:

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » ned bře 02, 2008 16:23

Dá sa to nejako počeštiť ?

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od strojvudce » ned bře 02, 2008 17:35


SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » ned bře 02, 2008 20:25

Funguje, THX ;-)

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned bře 02, 2008 20:30

Je to jen beta, tak jsem schovívavý. Co je už teď hezké je to, že mi na Cruisovi u předešlé verze nešlo regulova podsvícení prostřednictvím té ikony v aplikaci a u MS2 to jde. Na finální verzi jsem zvědavý...

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » pon bře 03, 2008 22:48


Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte bře 04, 2008 6:44

kde se sebere tento efekt? potize s nedostatkem rom nemam a velice se mne to libi... :-D

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte bře 04, 2008 7:12

Tažením dolu od horního okraje displeje.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte bře 04, 2008 11:52

tažením na jaké obrazovce?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte bře 04, 2008 12:32

na displeji

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte bře 04, 2008 13:08

no já ať tahám jak na obrazovce s kontaktama tak třeba na tej kde jsou hodiny a vždy se to jen přepne na HTC Home :???:

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte bře 04, 2008 13:10

u mne to funguje

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte bře 04, 2008 13:20

užžž je vše v pořádku :-D tahal jsem málo a pop řečtení anglického návodu jsem na to přišel :wink:

--->DELETE<---

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte bře 04, 2008 22:46

jj, taky jsem musel poradne juknout do manualu, ze zacatku mi to vubec nechodilo.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 05, 2008 7:26

já teď marně pátrám po tom jak si změnit pořadí kontaktů na této obrazovce :lol:

Obrázek

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 05, 2008 8:13

Podrž na ikonce, kterou chceš nahradit, prst, pak z menu vyber "Nahradit" nebo "Upravit" a je to :-)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 05, 2008 9:10

thxx Jiří, zkoušel jsem toho dosl ale "jenom" přidržet stylus mě nenapadlo :oops: :lol:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » stř bře 05, 2008 10:05

Proc stylus, kdyz je to delane na prsty? :-D :-D :-D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 05, 2008 10:41

Mao je zastance konzervativnich stylu a zvyku :-D :-) (stylus), dnes ale frci prsty, drevene hole a jina paratka... :-) (OT, ale nedalo mi to)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 05, 2008 11:08

protože mám všechny prsty levé tak musím používat stylus :-D ani nevím proč jsem napsal stylus :oops:

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů