PointUI: Nové uživatelské prostředí pro Windows Mobile

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 02, 2008 22:36

co se tyce aktualizace pocasi, tak v puvodni verzi 1.0 byla moznost vyberu hodinovych intervalu (1hod az 24hod), v 1.01b byla pridana moznost manualniho updatu (hold si budes muset treba pri pripojeni pres wifi parkrat navic kliknout a updatovat). Treba tuhle funkci pridaji do nove verze. Ale momentalne celi autori programu takovemu naporu prani, bugu a dalsich fixu PointUI, takze musime pockat ;-)

Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xetron » stř led 02, 2008 23:08

jj všechno v pohodě jenom ještě xbutton nefunguje a nevim jak to v jejich menu je možne vypnout běžici aplikace takže zatim vždycky shodim home vypnu nepotřebne běžici aplikace a zase se k home vratim...Funguje vam při delšim podrženi vypnuti app?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 02, 2008 23:25

aplikace ktere "vyskakuji" (popup) jako treba magic button, resco screen capture a dalsi PointUI proste potlacuje, takze ve finale se aplikace spusti, ale prostredi ji nepusti do popredi :-(

Primo v PointUI je polozka Currently Running, ve ktery vidis aktualne spusteny programy. Mozna existuje nejaka jina moznost, jak je ukoncovat, ale ja to delam tak, ze se prepnu do programu, ktery chci ukoncit, pak kliknu na tu horni modrou listu (ve ktery je napsany nazev programu), objevi se Task menu, kde je polozka Force close, coz danou aplikaci ukonci (pripadne takhle primo ukoncuju programy uz kdyz jsem v nich).

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Změna názvu operátora (utilita)

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 02, 2008 23:56

Pro všechny, kdo mají problém s délkou názvu operátora (např. Vodafone CZ) v horní liště PointUI, zde je řešení:

1) Stáhněte přiložený ZIP a výsledný CAB soubor nainstalujte
2) V nabídce Start/Programy spustťte OpMon
3) Nastavte nový název operátora a čas pro automatické ověřování (systém si po určitém čase či softresetu sám mění název na původní), ale pomocí této prodlevy bude skriptík vždy rychlejší ;-)
(další info o této utilitě zde)

edit: tak po soft-resetu je potřeba celý postup provést znovu :-(
Přílohy
OpMon.zip
OpMon - aplikace pro změnu názvu operátora (Pocket PC, freeware)
(68.61 KiB) Staženo 103 x

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv led 03, 2008 15:00

si dovolim něco napsat:
MagicButton vs. WkTASK: MB je dělanej aby se "přilepil" na lištu, tzn. že by mohl bejt spuštěnej ve WinCE a fungovalo by to normálně dole, kdežto WT je dělanej napovno nahoru (aspoň v.1051). Vyzkoušeno za pomocí utilitky WinWatch (kapu možna zna). Takže bych zkusil WkTASK (ja mam novej HR tak si nechci widle "zabordelizovat", takže to nezkoušim :-) )

Uživatelský avatar
wajola
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 01, 2006 21:29

Příspěvek od wajola » čtv led 03, 2008 20:16

Myslite nekdo, ze to nekdy plne bude fungovat i na VGA disleji??? resp... na universalu??? zatim to ma podporu jen 320x240,240x320 a 240x240, uz jen cekam, za se tam ubevi i 640x480..... nevite o tom nekdo neco????

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv led 03, 2008 21:02

Podpora VGA rozlišení zatím neni. Už to psal Jiří Hrma: http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=983
Máš to tam na 20. řádku. Doufej že podpora VGA bude v další verzi. :-)

Uživatelský avatar
Tior
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: čtv srp 02, 2007 11:26
Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tior » pát led 04, 2008 11:42

Na VGA si asi jeste pockame,podle toho co se pise na foru,je pro ne vetsi priorita oprava bugu a dokonce i verze pro 2003

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

PointUI VGA fix

Příspěvek od Jiří Hrma » sob led 05, 2008 0:08

Venku uz je prvni VGA fix pro PointUI, dalsi info a download zde: http://forums.pointui.com/viewtopic.php?t=313

vox
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon pro 24, 2007 22:17

POINT UI a HTC Touch

Příspěvek od vox » sob led 05, 2008 18:15

nevíte jestli se dá touch ovládat v PointUi uplně bez stylusu,anebo do jaké ůrovně.Děkuji

Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xetron » sob led 05, 2008 23:37

vox: dokud se nedostaneš do klasickych windows mobile což jsou nastaveni nebo nějakých programu tak je to 100% bez stylusu


Edit: 111. příspěvek

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

Příspěvek od silvie_s » úte led 08, 2008 11:01

nemáte někdo problém s hlasitostí? - když jsem měla na PointUI úplně ztlumenou hlasitost, tel. zvonil jen velmi potichu i na nastavené max. ve WM. když jsem v PointUI dala hlasitost na max. a následně je odinstalovala, mám ve WM i na min. hlasitost vyzvánění nesnesitelně vysokou... co s tím?

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » úte led 08, 2008 13:53

Mno neco jako PoinUI jsem mel rozdelanyho s tim ze to dodelam po TapTap Keyboard ale tak vidim ze uz to nemusim resit protoze tohle je nativne zprogramovany a navic je videt autor nema problem s tim ze by nevedel jak se dostat do systemovych oblasti (nabidka start-programy, seznam hovoru. smsky atd.) coz ja bych zjistoval v NetCF asi vecnost :D Akorat by teda nebylo spatny aby seznam programu byl "po staru" tj. ikonky s popiskama serazene 3 x 3 ;)
To Silvie:
hmm to vypada na to ze se budes muset hrabat v registrech a nastavit si to rucne :/ ma tedka nejaky vliv zmena hlasitosti nebo to porad zvoni stejne?

Kapu: Nepiš dva přízpěvky za sebe. Díky

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

Příspěvek od silvie_s » úte led 08, 2008 14:39

tak ono je to ještě trochu jinak - myslela jsem si, že jsem PointUI odinstalovala (klasicky přes "Odebrat programy"), ale pořád funguje. a v seznamu pro odebrání programů už není.
nic nechápu

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » úte led 08, 2008 15:38

no tak to je zrejme spatne poresenej odinstalator kterej odebere hodnoty z registru (tvari se to ze je to odinstalovany) ale soubory nesmaze takze je musis smazat rucne. to neni problem ale vratit puvodni hodnoty do registru bude trochu slozitejsi... co to ztlumovani/zesilovani jak jsem se ptal driv?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Odinstalace PointUI

Příspěvek od Jiří Hrma » úte led 08, 2008 15:39

Tady najdete podrobný návod, jak PointUI ze systému odebrat.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » úte led 08, 2008 15:48

no a je to vyreseny :)

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

Příspěvek od silvie_s » úte led 08, 2008 17:34

to bkf1:
tak zvonění je bez odinstalace dle p. Hrmy v poho. snad. teď se ještě prokoušu tím návodem jak to zrušit úplně a bude. :)
díky všem!

Uživatelský avatar
Peteer
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv lis 01, 2007 11:00

Příspěvek od Peteer » stř led 09, 2008 10:18

Mám otázku, jak si nainstaluju ten Update Manager přes který jde aplikace odinstalovat?Já jsem si ji nainstaloval přes cap soubor, který jsem stáhl z jejich stránek, ale bez Update Manageru to neodinstaluji, pomůže mi někdo prosím?Díky moc. Petr

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » stř led 09, 2008 10:55

ten je součástí instalace, stačí se podívat, jak se píše v odkazovaném návodu do programů a je tam .home a .update manager

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense a 11 hostů