windows 95 pres dosbox

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

windows 95 pres dosbox

Příspěvek od nofxsak » sob zář 15, 2007 20:04

zdravim, chtel bych se zeptat jestli se tu nekomu podarilo nainstalovat win95 do ppc, pripadne jak jste postupovali dik

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob zář 15, 2007 20:05

zatim jenom Win3.11 ale mužeš to zkusit, ale jestli nemaš VGA displej tak je to zbytečnost

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » sob zář 15, 2007 20:09

a jak tam fakci ten win 3.11? je to slozity nainstalovat? je to k necemu?(aspon na machreni :) )

a co toto?
http://www.pocketgamer.org/showthread.p ... genumber=1

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob zář 15, 2007 20:19

jj ten navod znam, ale nepovedlo se mi to zozjet. a instalace Win3.11 je takova, že nainstaluješ MS-Dos 6.22 a na něj nainstaluješ Win3.1 (popř. win3.11)

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » sob zář 15, 2007 20:25

a musi se tam delat naky cachry s biosama nebo tak? ja se v tom vubec nevyznam :oops: a jinak daji se tam treba doinstalovat klasicky windowsovsky programy?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob zář 15, 2007 20:32

já se v tom taky nevyznam, ale zkus se zeptat kapa, zkoušel českou verzi Win3.11 ja Jornadě

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned zář 16, 2007 7:10

Asi takhle Win 3,11 a 95 stačí dos, aby se rozjely.
Jenže pocketDos je hodně ořezaná verze. Všechny mé pokusi skončily na tom že chyběl naky ovladač.
Jestli to chceš skusit tak si nainstaluj pocketDos stahni OS a hraj si :-)

Dyštak mě napiš na icq, jinak by mě zas nadávaly že píšu moc příspěvků!
:evil:

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » úte zář 25, 2007 23:58

nejaky navod ako sa to da urobit nemate? ja som nieco nasiel ale moc tomu nerozumim.

http://www.multi.fi/~sgronroo/bochs/bochstut.htm

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř zář 26, 2007 6:29

Víš co dojdu ve 12:00 a rozchodíme to :-)
Ale ten navod co si našel nebude ono :cry: Jestli umíš anglicky tak si to přečti :-)
Ozvy se mi na icq: 306-921-424

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » stř zář 26, 2007 7:13

ok mam skopirovany win95 na karta a aj boot disketu tam ma dat?
spustim pocket dos ale vyhodi mi to chybu

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT » stř zář 26, 2007 8:48

Heh, desktopový okna :-D. Emuloval jsem 95ky na PSP, ale je to relativně kničemu. Hezký na dívání, ale je to neuvěřutelně pomalé a nestabilní...

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř zář 26, 2007 12:22

No vyhodí ti to chybu to mě je kničemu :-D Jakou chybu prosimtě? A v kere časti? Začne ti to bootovat OS?
Du skusit Win 3,11 na MDA II :smile:

Furt se ti stává že tam máš přízpěvek 2x i víckrát :twisted:

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » stř zář 26, 2007 13:08

nezacne ani bootovat, hnes pri zadani prikazu na spusteni setup.exe napise Invalid Opcode at 01B7 0C3B ...

edit/ok mam skopirovany win95 na karta a aj boot disketu tam ma dat?
spustim pocket dos ale vyhodi mi to chybu

invalid Opcode at 01B7 .... A NEJAKE CISLA


používej edit...Waiet

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » čtv zář 27, 2007 8:48

tak co jak tady pokracujete? co ten win 3.11?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv zář 27, 2007 9:07

Stale si hrajeme!
http://www.tjtech.org/ppc_bochs/index.htm
http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... &dd=0&fi=0

Dneska kuli tomu mesala jít i škola bokem :-D Pokusím se to nak přez ty 4 volný dny rozchodit, tak vyčkejte a kdyby se našel ještě někdo zapálený pro věc tak se ozvěte. :-)

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » čtv zář 27, 2007 9:09

nic, nedari se mi. stale mi to nejde

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » čtv zář 27, 2007 11:00

kdo mi poradi ako mam postupovat s bochs??? moc tomu nerozumiem

http://www.tjtech.org/ppc_bochs/index.htm

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv zář 27, 2007 12:32

Hlásím další pokrok kukněte se co našel dragunov87 :smt041 :smt041 :smt041

Jsou tam i real foto Win95!http://www.pocketpc.ch/showthread.php?t=30852

Krása ne!

Uživatelský avatar
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: sob zář 17, 2005 19:11
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kato » čtv zář 27, 2007 12:46

Blazni. Ze to pujde, tomu bych veril (ostatne po netu se vali dost fotek a mozna i navodu), ale ze to bude alespon trosku pouzitelne. V to ani kdybych byl nejvetsi optimista, tak bych nedoufal. Ono pokud pominu, jakej snek je Bochs, tak jeste spustenej z PPC, s OS a celou dobu emulovat jeste VGA pres Nyditot/dotPocket (coz je teda taky "lahudka"). Brr...

Ale jak se rika - kdo si hraje, nezlobi 8-)

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv zář 27, 2007 13:07

Blazni to si nás vystihl :lol:
Pomalí to bude určitě :cry:
To Kato: Tak jako zajímavost to je super ne :-) A rad bych to třeba ukázal na srazu!

Jinak přesně tak kdo si hraje nezlobí, ale zabírá to opravdu hodně času hlavně na tom maká furt dragunov87, takže všechna čest mu a hlacně jeho vytížení v práci :-D

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů