Vyzkoušejte TCPMP 0.81RC1 v CZ verzi (SP/PPC, freeware)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » stř črc 16, 2008 22:14

výhodou CorePlayeru je to, že se vyvýjí, za takový rok, rok a půl bude hodně kvalitní

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » čtv črc 17, 2008 7:30

Pokud se CorePlayer bude vyvíjet tím směrem, že můj Flame bude umět plynule přehrát videa v rozlišení svého displeje, a zároveň i titulky aspoň v .smi, hned ho koupím.
EDIT: Tak podpora GoForce 5500 prý bude ve verzi 1.4 - 1.6... tak snad aspoň něco.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » čtv črc 17, 2008 8:53

pochybuju... ale byl bych rad

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv črc 17, 2008 15:38

do tý doby než vydají CP kde by byla podpora GoForce a SUB/SRT titulků tak budou snad i dvoujádrové ARM procesory (nemyslím teď šunku alá Kaiser, ale normální dvoujádrovej procesor schopnej realtime využívat obě jádra pro aplikace)

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » čtv črc 17, 2008 18:12

No já jsem četl dál, a vypadá to spíš beznadějně. Autor CorePlayeru se snažil nVidii zkontaktovat, a po několikeré ignoraci ho pak v podstatě odpálkovali. Šmejdi...

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jonathanio » čtv črc 17, 2008 20:39

Nejde stahnout z prvniho prispevku. U 99,9% mne to odpoji od zdroje. Zkouseno na Kaiserovi i na pocitaci se stejnym vysledkem. Mohl by to nekdo nekam uploadnout? Diky

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte črc 22, 2008 5:36

Jede to bez problémů. Stáhni si to tu
Pavello viděl jsem odkaz na tvoje stránky v mobilitach, nebo nakém takovém podobném časopise...

Uživatelský avatar
Re4DeR
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: sob čer 28, 2008 19:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re4DeR » čtv črc 24, 2008 19:05

Taky mi nefunguje .flv dá se to nějak vyřešit třeba nastavením?

Uživatelský avatar
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: pon črc 14, 2008 9:46
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

Příspěvek od Error_404 » pát črc 25, 2008 20:01

Na .flv jsem si musel stáhnout speciální knihovnu .dll . Já mám přímo od Adobe, ale věřim, že se najde i alternativní.

destrik
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: sob bře 10, 2007 15:01

Příspěvek od destrik » ned srp 24, 2008 20:50

Podarila sa niekomu instalacia na Diamond a Touch PRO?

nocni kanec
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 27, 2008 15:31
Bydliště: Praha

instalace TCPMP

Příspěvek od nocni kanec » stř srp 27, 2008 15:35

Prosím omluvte můj hloupý dotaz,zařízení s WM6.1 mám poprvé ale za boha se mi nedaří nainstalovat tento přehrávač do mého HTC , :cry: může mě (lamě) někdo prosím poradit JAK na to???

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř srp 27, 2008 15:59

na Touch Diamond potřebuješ malinko upravenou verzi, tato na něm nefunguje

Uživatelský avatar
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte črc 22, 2008 16:32
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foggy » stř srp 27, 2008 23:45

hele poradte mi prosim.. jajsem taky lama.. I kdyz prevedu titulky do smi tak mi nejdou spustit..

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv srp 28, 2008 8:05

a máš video přeplý na GDI nebo GAPI a titulky se stejným názvem jako video (až na koncovku)?

Uživatelský avatar
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte črc 22, 2008 16:32
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foggy » čtv srp 28, 2008 12:55

jo to vsechno mam.. ale nejde mi to ani v jedny verzi..
pouzivam ted smatmovie a ten jede v pohode

nocni kanec
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 27, 2008 15:31
Bydliště: Praha

Příspěvek od nocni kanec » čtv srp 28, 2008 14:46

Tedy ještě jeden dotaz,je sice hezký že jsem se dozvěděl že tato verze na HTC Diamond nefunguje že je potřeba mít trochu upravenou ale KTERÁ verze funguje,?vyzkoušel jsem asi 3 a se stejným výsledkem-chybová hláška.A nebo jinak,funguje prosím někomu na HTC Diamondu nějaká verze přehrávače která umí přehrát .avi ? :roll:

Uživatelský avatar
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte črc 22, 2008 16:32
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foggy » čtv srp 28, 2008 19:51

core player nebo jeho nastupce beta player
popr. smartmovie

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

Příspěvek od silvie_s » pát říj 10, 2008 0:51

Přidávám se k "nocni kanec" - prosím, prosím nějakej link (free) pro Diamonda. DÍKY

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát říj 10, 2008 14:10

pokud mysliš CorePlayer, tak warez tady nevedeme!

EDIT: vlastne jeslti si vzpominam, tak jeden TCPMP na Diamonda fungoval, ale nemužu ho najit

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

Příspěvek od silvie_s » sob říj 11, 2008 0:00

strach by mi nedovolil žádat zrovna tady warez (na to už tohle fórum sleduju dost dlouho). zřejmě jsme si špatně rozuměli - šlo mi o nějakou FUNGUJÍCÍ verzi TCPMP či čehokoli, co je normálně free

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti