Vyzkoušejte TCPMP 0.81RC1 v CZ verzi (SP/PPC, freeware)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
Pavello
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte bře 06, 2007 17:11
Zařízení: Mpx220

Vyzkoušejte TCPMP 0.81RC1 v CZ verzi (SP/PPC, freeware)

Příspěvek od Pavello » pát srp 31, 2007 14:27

Společně s uživatelem tslany jsme dnes dokončili překlad a úpravu poslední existující verze TCPMP 0.81RC1

Změny oproti verzi 0.72RC1:
- program umí zobrazit externí titulky ve formátu .smi (návod pro jejich tvorbu zde)
- program lépe přehrává i větší soubory
- program má nyní jinou ikonu


program obsahuje tyto pluginy:
- ac3 plugin
- aac plugin
- asap plugin
- ffmpeg plugin
- flac plugin
- flv plugin
- speex plugin
- vorbislq plugin
- wavpack plugin


- program je nyní kompletně přeložen do češtiny za pomoci staršího překladu od Triple T
- je určen pro smartphony a testoval jsem ho na své Motorole Mpx220

Takže stahujte a zde na fóru přidejte své komentáře a zjištění
Přílohy
TCPMP 0.81RC1.cab
TCPMP 0.81RC1
(1.63 MiB) Staženo 25866 x

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát srp 31, 2007 18:01

Ještě doplnim:
funguje aj na PPC stejna verze (test HTC TyTN)
video Kontrafakt - Cigánský sen (32MB) se seká jenom při kešování další části, víc volný RAM (mám volnejch jenom par MB) a přidani cache to vytuni

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » pát srp 31, 2007 18:35

stiahol som, nainstaloval som, vyskusal som ..nadhera :-) ..setko ide ok, nic netrha, je to pekne prelozene, ma to vsetky potrebne pluginy ..diky chlapci 8-)

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát srp 31, 2007 19:49

Na Jornadě nechodí :-(
Možná bude problém v procesoru, co já vím :-(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 31, 2007 21:01

kapu: No pro jornadu potrebujes aplikaci napsanou pro WinCE, ne pro Windows Mobile

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát srp 31, 2007 21:11


Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob zář 01, 2007 6:02

Běží tam všechny TCPMP až na tenhle made in tslany :-)
Nevadí ja si ho poupravuju a pojede taky!

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob zář 01, 2007 7:12

hele neni to jenom moje prace, jo? řek bych že vic toho udělal Pavel
4J.H.:když máš potebný knihovny (GAPI, ...) tak na CE sjedeeš aj iGo8 :wink: (teoreticky) jenže kapu ma starší model se staršíma wokýnkama :lol:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob zář 01, 2007 10:07

Už to jede je tocelkem dobrý....
Problem byl v instalaci...
Na Jornadě jede vše :smile:

Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte črc 17, 2007 22:46
Zařízení: N97 mini

Příspěvek od Koblih » sob zář 01, 2007 15:21

Me se teda videa trhaly vic a flv videa z youtube mi nejely... Vratil jsem se zpet k verzi 0.72RC1

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » ned zář 02, 2007 9:50

Tak i já se také vracím ke starší verzi.Tato nová mi nadělala malou paseku a tak šla rychle pryč.Zkusím ji nějak odladit a pak ji zase zkusím.Ale zatím není kvůli stabilitě nad verzi 0.71.Čeština super a pluginů fůra.Tak Ahoj :wink:

Uživatelský avatar
Pavello
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte bře 06, 2007 17:11
Zařízení: Mpx220

Příspěvek od Pavello » ned zář 02, 2007 17:15

Mě tedy mpxce jede ok, ale flv ještě vyzkouším....

EDIT:video z youtube ve formátu .flv jede normálně...

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Download

Příspěvek od TomasNM » pon zář 03, 2007 6:16

Caf lidi. Nehodite sem link,kde to stiahnut? Diky moc...

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pon zář 03, 2007 6:17

Podívej se na první přízpěvek!
Je tam stáhnout a je to dobře vidět :-)

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasNM » pon zář 03, 2007 8:06

Jo,pise sa tam 'Takže stahujte a zde na fóru přidejte své komentáře a zjištění',lenze ziadny funkcny odkaz...:(

Edited>
Ono ten odkaz chyba v PDA verzii(mam to nastavene ako default). Normalne tam ten subor je,takze uz to mam. Dik a pardon.

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » pon zář 03, 2007 8:22

Proboha to tam nevidíš v tom prvním příspěvku ten rámeček a v pravo je možnost stahnout.Klikneš na to a uložíš si někam cab soubor a pak ho nainstaluješ.Koukej a čti a najdeš.Nazdar a Kapu ti to vysvětlil dobře tak nevím co nechápeš. :wink:

Uživatelský avatar
Pavello
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte bře 06, 2007 17:11
Zařízení: Mpx220

Příspěvek od Pavello » čtv zář 06, 2007 15:50

UPDATE 1

K upravenému již vydanému TCPMP 0.81RC1 jsem dnes udělal update

Změny:
- libmad plugin
- jazyky: drobná úprava češtiny + čínština :grin:
Přílohy
UPDATE1.cab
Update 1
(60.54 KiB) Staženo 3086 x

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » čtv zář 06, 2007 17:03

tak mne tento novy nechce prehrat niektore filmy, ktore mi na to starom bez problemov jeli. zvuk ide ale obraz nie ako keby tam chybali kodeky ako pri normalnom prehravaci v XP

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv zář 06, 2007 17:14

a co takhle si nastavil třeba DirectDraw nebo GAPI jestli to nemaš?

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » čtv zář 06, 2007 17:27

ci dam jedno alebo druhe tak mi to nejde. neviem preco. a to ale len pri filmoch pre dospelych, sranda ze? normalny fil mi ide ok :oops:

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů