SmS

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Iqwak
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 24, 2006 12:45

SmS

Příspěvek od Iqwak » sob pro 30, 2006 14:17

pri pisani sms sa mi 1 sms rozdeluje na 70znakov cize ked napisem klasicku sms o dlzke 160 znakov na displaji mi vypisuje ze pisem uz tretiu sms. Je nejaky soft na zmenenie znakov aby jedna sms mala 160 znakov ako pri ostatnych klasickych telefonoch? Lebo takto to je velmi neprehladne...
A neviete niekto ci mi aj spoplatnuje kazdych 70 znakov ako 1sms alebo platim normalne cize 1sms = 160znakov ?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob pro 30, 2006 14:19

Jasně že to platíš, když to píšeš s diakritikou. Stačí tlačítko hledat.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob pro 30, 2006 15:18

presne tak, nepis s diakritikou, ale bez ni. pak budes mit jednu smsku jako 170 znaku :-)
Vice treba zde (a je to tam fakt pekne rozepsane :-) )

Iqwak
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 24, 2006 12:45

Příspěvek od Iqwak » sob pro 30, 2006 15:54

A je nejaky sposob ako v T9 vypnut diakritiku? Pouzivam SPV 100 s windows mobile 5
lebo pisat sms bez T9 je dost zdlhave :(

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob pro 30, 2006 16:25

Naučit T9 slova bez diakritiky které nezná a ty je potřebuješ.

koky
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned lis 15, 2009 20:56
Zařízení: HTC touch HD

SmS

Příspěvek od koky » stř lis 18, 2009 12:45

mám jiný problém, píšu s diakritikou a odečítá mi to tak jak má, tedy 160, ale příjemci se místo písmen s diakritikou objeví otazník, nevíte proč? dík :???:

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

SmS

Příspěvek od matoman » stř lis 18, 2009 16:13

v nastaveniach nemas zaskrtnute nastaveniach use unicode when necessarily, ak to zapnes diakritika pride normalne len sms bude iba 70znbakova.

koky
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned lis 15, 2009 20:56
Zařízení: HTC touch HD

SmS

Příspěvek od koky » stř lis 18, 2009 18:41

tak jsem to vyzkoušel, máš pravdu díky. Alespoň další zkušenost.

dysan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte lis 24, 2009 19:41
Zařízení: HTC diamond 2

SmS

Příspěvek od dysan » stř lis 25, 2009 19:22

Tak to je pěkně na prd. Takže můžu mít buť 70 znakovou sms nebo 160 s tím že to adresatovi přijde s otazníkama? chápu to správně nebo se to dá ještě někde nastavit? díky

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

SmS

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř lis 25, 2009 23:46

Anebo prostě piš bez diakritiky. Já nevím, ale s psaním bez háčků a čárek v SMS jsem tak nějak smířený už od prvního mobilu, který jsem vlastnil a nevidim v tom problém. Nepoužívám sice T9, ale jak psal výše Ospen, ten slovník se dá přizpůsobit.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů