Blokovany Activesync ???

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Iqwak
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 24, 2006 12:45

Blokovany Activesync ???

Příspěvek od Iqwak » úte pro 26, 2006 1:54

Mam smarphone Orange SPV a soft activesync vsetko funguje v poriadku az na jeden vazny problem. Ked chcem instalovat do telefonu programy (exe) ktore sa instaluju cez pocitac a activesync nefunguje mi to pretoze do priecinka C:\Program Files\Microsoft ActiveSync je zakazane vytvaranie novych priecinkov a program tam ten priecinok potrebuje vytvorit. Pri niektorych programoch kde je mozne zmenit priecinok na instalaciu noveho programu mi to funguje v poriadku. Jediny problem mam s tym ze v priecinku activesync softwaru nie je mozne vytvorit dalsi priecinok. Da sa toto nejako obist?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 26, 2006 2:11

Nejsem si jisty, ale co zkusit ActiveSync znovu nainstalovat do slozky, kde mas zapis povoleny. Mozna, ze aplikace u kterych to nelze zmenit, nacitaji z registru slozku, kde mas AS nainstalovany (standardne /Program Files). Pokud ho nahrajes jinam, tak snad se i programy budou instalovat automaticky do noveho umisteni, a odtud pak do PPC...

Iqwak
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 24, 2006 12:45

Příspěvek od Iqwak » úte pro 26, 2006 2:49

To som uz skusal a activesync priamo aj s instalaciou zakaze pridavanie novych suborov do jeho priecinku a je jedno kde ho nainstalujem myslel som najskor ze mam soft blokovany operatorom, tak som si stiahol activesync zo smartmanie ale je to to iste. Instaloval som to aj do novych priecinkov, instaloval na ine disky ale stale to iste, tam kde sa to nainstaluje tam je aj zasahovania do priecinku. Skusal som to aj na inom pocitaci ale je to to iste

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 26, 2006 10:32

Tohle ale ActiveSync nedela, chyba je na tve strane. Nikdo z uzivatelu tady s timhle jeste problem nemel a pres ActiveSync muzeme aplikace normalne instalovat, takze to bude spis v nastaveni opravneni tveho OS. Ale je divne, ze to dela i na jinem PC.
Instalujes AS s administratorskym uctem? Pokud mas jen Guest ucet v OS, tak by to mohlo byt tim, ale vic me k tomu nenapada, takovyhle problem se mi jeste nikdy s AS nestal.

Iqwak
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 24, 2006 12:45

Příspěvek od Iqwak » úte pro 26, 2006 12:51

Tak to uz teda netusim ani ja v com to je, a daju sa programy instalovat aj inym sposobom nez cez pocitac a activesync ? Je mozne skopirovat exe subor do telefonu a naisntalovat z neho?

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte pro 26, 2006 12:55

a proc to nevyzkousis? :roll:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 26, 2006 13:05

Aplikace muzes instalovat pres CAB soubory, problem ale je, ze z vetsiny instalatoru pro PC je potreba tenhle Cab dostat. Pokud funguje instalace normalne, tak se cab rozbali (vetsinou) prave do te slozky s ActiveSyncem, a odtud ho potom muzes presunout do PPC a nainstalovat v nem (viz tenhle navod).
Pokud ale nemuzes do te slozky zapisovat, tak z toho asi nedostanes ani cab soubor :( Pokud nejsi spravce pc, pozadej admina, aby ti zapis do slozky AS povolil, bez toho to bude vazne docela drina :-(
A taky je moznost podivat se na stranky vyrobcu danych aplikaci, ktere potrebujes nainstalovat, zda nenabizeji krom samotneho PC instalatoru ke stazeni take CABy...

Adam_Ch
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř srp 02, 2006 9:51
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam_Ch » úte pro 26, 2006 14:28

Jestli neinstaluješ ty hry pod účtem administrátora, tak možná bude stačit když activesync nainstaluješ k sobě do nějaké podsložky dokumentů. Windows blokují přístup jenom do Program Files a Windows, pokud jsem si stačil všimnout ;)

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google a 8 hostů