Přehravač videa

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Kollda
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv pro 14, 2006 9:08
Bydliště: sepekov

Přehravač videa

Příspěvek od Kollda » čtv pro 14, 2006 9:21

čau mam takovej problem, schánim nejakej lepší program na video na mpx220. klidně bych si něco stáhnul, ale nejde to. jestli by ste mi to někdo moch poslat na email. KolldaRS@seznam.cz diky moc.

Edit by J.Hrma: Chlape cti si po sobe ty prispevky, za prvy jsi dotaz napsal ve spatne sekci (tohle opravdu nepatri do Her, ale do Softwaru => presunuto). Dale chyba v nazvu (Prekravac opravdu neni Prehravac, jak si asi puvodne zamyslel), a za dalsi, tohle se tady uz 1000x resilo, tak priste misto duplicitnich temat zkus pouzit tlacitko Hledat!
A jeste jedna vec, nemusis stejny prispevek psat do vice for, opravdu to staci napsat jednou. Zkus trochu zabrzdit, nejprve si precist pravidla fora a uvidis ze to hned pujde lepe...

Nastaven status Varovani

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv pro 14, 2006 9:59

A jinak na video TCPMPlayer (BetaPlayer), je freeware a stahnes ho na betaplayer.corecodec.org.

GobliN
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát lis 23, 2007 19:05

Příspěvek od GobliN » pát lis 23, 2007 19:12

zdravím!
Mám dotaz - asi blbej ale rád bych věděl jak to je: kaiser neumí přetáčet video,ale co když si tam nainstaluju třeba TCPMP?? půjde to potom přetáčet?? Jde mi o to, že bych si tam rád natáhnul třeba nějaký epizody seriálu s délkou 45min. Nebo teda musim video rozdělit? díky

Uživatelský avatar
HeadHunter
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte čer 21, 2005 10:15
Bydliště: Vyškov/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HeadHunter » pát lis 23, 2007 23:06

Koukám, že se tu dnes urodilo...samé smysluplné dotazy. Chlape je hřích, že ty máš v rukách Kaisera. Co je u tebe přetáčet? Přehrávat? Proč by jsi měl video o délce 45minut rozdělovat? Nejaký rozumný důvod?
Jinak pro přehrávání v PPC je nejlepší video konvertovat do rozlišení displeje (např. PocketDivXEncoder). Jestli chceš konkrétnější odpověď tak se zamysli a napiš dotaz jako člověk.

GobliN
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát lis 23, 2007 19:05

Příspěvek od GobliN » ned lis 25, 2007 13:28

Čau,
Nechápej to spatně - myslel jsem že když tam mám video a chci se dívat na něj až např. od 21. minuty tak jestli to půjde posunout. A ptám se proto, že na mobilmanii jsem četl že kaiser přetáčet (posunovat - nevim jak jinak to napsat) video neumí!! Tak bych rád věděl jestli je to jenom o softwaru a dá se to vyřešit nějakým přehrávačem, třeba tim jak si psal a nebo že se teda budu dívat na film, pak to budu muset třeba v půlce vypnout a třeba za hodinu si to budu chtít dokoukat a budu to muset pouštět od začátku. Tak už si rozumíme??

Uživatelský avatar
HeadHunter
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte čer 21, 2005 10:15
Bydliště: Vyškov/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HeadHunter » ned lis 25, 2007 14:12

Samozřejmě, že tohl třeba TCPMP (doporučoval ti ho Jirka) umí. A myslím, že to umí většina přehrávačů. U WM se nedá takhle říct, že dané zařízení něco neumí. Umí to co do něj nainstaluješ :wink:. Omlouvám se za trochu ostřejší předchozí post.

GobliN
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát lis 23, 2007 19:05

Příspěvek od GobliN » ned lis 25, 2007 17:21

jojo, díky za vysvětlení. Mimochodem kaisera ještě nemám ale to se snad do ledna spraví! hezký zbytek dne

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů