iLauncher v2.3 (3.0) diskuze

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

iLauncher v2.3 (3.0) diskuze

Příspěvek od E.T. » sob zář 09, 2006 16:16

je to dobrej program,ALE TROCHU MI DEFORMUJE OBRAZOVKU,v horní části sjede obraz o cca,2 mm. a je videt rozsloupcování displeje,poradte co s tím PS: je to videt i na obrázku přímo v downloadu před nasátím programu,stve me to ,jde to odstranit ?Poradte mi kdyžtak nejakou náhradu za tento program,neco co fakt funguje na WM5! a umí libovolne přidávat cokoli na plochu,nebo do today atp.Díky!!!:o)Jo a ješte se mi nepovedlo dát si start do dolniho levýho rohu a ješte bych chtel aby se mi v dolní lište zobrazovali zpuštený programy.TOHO CHCI MOC CO :O)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » sob zář 09, 2006 18:51

nahrada je SPB Pocket Plus, ale hodne uzivatelu tvrdi, ze iLauncher je rychlejsi.

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » sob zář 09, 2006 19:06

ok,podívam se na to,velká škoda že iLauncher je demoverze,protože je to dost dobrej prográmek

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Re: iLauncher 2.3

Příspěvek od Jiří Hrma » sob zář 09, 2006 21:43

E.T. píše:...a ješte bych chtel aby se mi v dolní lište zobrazovali zpuštený programy.
V dolni liste to sice nepujde, ale na horni listu to umi skvele freeware Magic Button

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned zář 10, 2006 9:19

a na dolni listu pouzivam PHM Tray Launch

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned zář 10, 2006 9:40

nAscA píše:a na dolni listu pouzivam PHM Tray Launch
ale ten neumi zobrazovat aktualni seznam programu co bezi na pozadi nebo jo? Ja myslel ze ten je jen na zastupce do Traye.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned zář 10, 2006 10:48

mas pravdu, neumi. Jsem si pozadavek spatne precetl :oops:

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » ned zář 10, 2006 14:30

Díky moc,vyzkouším to,jelikož jsem si koupil full verzi s klíčem na ilauncher 2.3 05 a neustále mi to deformuje display,tak s tím mi asi nepomůžete co ? No já to napíšu přímo výrobcům software od kterých jsem to koupil :o)Jsem zvedav co mi odepíšou :o) Kdyžtak vám dám vedet,je to sice detail,ALE HROZNĚ ME stve !!!!!!! :O)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned zář 10, 2006 15:16

ja jsem ilauncher na tytnovi taky chvili pouzival (je to pro me "must have app") a posledni verze mi chodila bez problemu, displej mi to rozhodne nikterak nedeformovalo. Muzes kdyztak postnout screenshot ?

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » ned zář 10, 2006 15:48

No mrkni se na to,tato chyba je videt jak na obrázcích který máte v download sekci vy tak i přímo ta firma která to prodává.Obrázek bych poslal,ale nepovoluje mi to příponu bmp,ale jak říkám podívej se na obrázek před stažením u vás a koukni se na horní okraj ,není proste ostrý jako spodní,je proste tak o milimetr šouplej dolů a jsou tam videt cca.13 bilích čárek sloupcovitejch a to delá ten soft,to vím na 100%,každopádne jsem jim to napsal,je videt že když je to všude na screenech tak nejsem sám komu to dělá.

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » ned zář 10, 2006 15:54

Jinak když to shrnu : Home screeny už jsem si vybral,který se mi libili,ILAUCHER je super prográmek,pomocí kterýho si udelám s plochou co potřebuju,MAGIC BUTTON je taky příjemnej programek a jedinný co mi ješte chybí k plnné spokojenosti je dát START na spodní lištu,sehnat nejakej dobrej budík,možná nejakej poznámkovej blok víc vychytanej a zjednodušit postup od hledání kontaktu k zavolání si a budu spokojenej....

Lukáš Weber
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon čer 20, 2005 15:55
Bydliště: Praha-8 Čimice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Weber » ned zář 10, 2006 16:03

mno ty "carky" ktere popisujes sou podle me ukazatele stavu baterky(volne pameti atd...) teda pokud myslis tohle tak to je v poradku :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned zář 10, 2006 16:57

Lukáš Weber píše:mno ty "carky" ktere popisujes sou podle me ukazatele stavu baterky(volne pameti atd...) teda pokud myslis tohle tak to je v poradku :)
Ted jsem na to mrknul a presne jak pise Lukas, ty carky na horni strane to je ukazatel baterie :) . Pokud to chces odsranit, podrz na tech prouzcich chvili stylus, objevi se ti menu, kde muzes vybrat co chces monitorovat - zvol None a je to pryc.

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » ned zář 10, 2006 17:00

deformuje display :D

Lukáš Weber
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon čer 20, 2005 15:55
Bydliště: Praha-8 Čimice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Weber » ned zář 10, 2006 17:22

sem si rikal jakou deformaci mysli, tak jsem ty screenshoty projizdel snad po 1px abych nasel tu chybu a pak sem si uvedomil ze asi mysli toho ukazatele... :D

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned zář 10, 2006 19:20

mne osobne se ten ukazatel hodne libi. Taky jsem premyslel nad tou deformaci.
:grin:

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » ned zář 10, 2006 19:53

Tak pánové práve jste me rozesmaly jako svine :-D :-D :-D :-D to že to byl nejaký ukazatel by me ani náhodou nenapadlo :-D :-D Ted si příjdu jako naprostej idiot ,no je to tak jak říkáte,dal jsem none a je to pryč.Tak to je supr teda :???:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned zář 10, 2006 19:55

E.T. píše:Tak pánové práve jste me rozesmaly jako svine :-D :-D :-D :-D to že to byl nejaký ukazatel by me ani náhodou nenapadlo :-D :-D Ted si příjdu jako naprostej idiot ,no je to tak jak říkáte,dal jsem none a je to pryč.Tak to je supr teda :???:
v pohode, hlavne ze se to vyresilo :-) a ze tu vladne klid, mir a pohoda :tlem:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned zář 10, 2006 20:13

z toho si nic nedelej, kdyz jsem nainstaloval Pocket+, taky jsem nejdrive koukal, co to tam je a jestli neni nejak posunuty display :-D

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » ned zář 10, 2006 20:24

Tak tohle je můj homescreen,jak se vám libí ?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů