temy na c500

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

temy na c500

Příspěvek od Luky » stř srp 10, 2005 13:10

cafte,mam spv c500.nechce mi do nho nainstalovat temy,vypise mi ze inst. zlyhala a este niekolko slov.tak ako ich tam treba nainstalovat hmm ??skusal som viac druhov tem tak ja uz neviem :( :cry:

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » stř srp 10, 2005 15:42

Hoď to do STORAGE/APPLICATION DATA/HOME a potom to už len nastav v nastaveniach základnej obrazovky. Ťažké??? :tlem:

Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Příspěvek od Luky » stř srp 10, 2005 18:30

nie,ale tie temy co su .cab neviem nainstalovat

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » stř srp 10, 2005 18:58

Ja som dokonca také ani nenašiel.. Používam home.xml z kleinweder.ch.. Tam je homescreenov ako maku 8-)

Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Příspěvek od Luky » stř srp 10, 2005 19:08

ja som ich nasiel na neakej stranke gallery9 ci co ...uz neviem,nasiel som to v googly.a ta tema bola hommerjay a mam aj pohyblive co su .cab

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » stř srp 10, 2005 21:08

Na pohyblivé musíš nainštalovať nejaký plugin, inak nepôjdu. Tu na hlavnej stránke je tuším o tom niečo písané. Hoď to diskusie na mobil.sk, tam ti skôr niekto pradí.

Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Příspěvek od Luky » stř srp 10, 2005 21:33

ok,diky.keby si sa stretol s wm 2005 tak mi prosim ta napis link na luky3@inmail.sk .ja zajtra odchadzam prec tak neviem ci ho stihne najst.mam akurat obrazky,ale tie su vsade :cry: a k tym temam,instaluju sa cez .cab instalujem to podla manulau ako iny soft .cab.potom mi vypise inst. zlyhala ...kamos ma ten isty win (2003se) v mpx200 a vsetko mu v pohode funguje tak ja uz neviem

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » čtv srp 11, 2005 8:30

MPx200 má len WM2003 a nie WM2003SE. A ak ti neidú inštalovať apikácie, tak skús program application unlock ktorý je na shadowork.net.

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » čtv srp 11, 2005 8:32

Anonymous píše:MPx200 má len WM2003 a nie WM2003SE. A ak ti neidú inštalovať apikácie, tak skús program application unlock ktorý je na shadowork.net.
Tuším ma to nejako odhlásilo :)

Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Příspěvek od Luky » čtv srp 11, 2005 13:15

mam taky pocit ze ten program nefunguje ...ked ho rozbalim a otvorim,kliknem na remove lock tak mi vypise Phone is not unlockable. a potom SDA successfully unlocked. PLEASE REBOOT SDA NOW!

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » čtv srp 11, 2005 15:20

Prečo myslíš že to nefungje? Veď to píše že SDA je úspešne odomknuté, a chce, aby si ho reštartol... Nechápem že nechápeš.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 11, 2005 16:34

13th. píše:...Nechápem že nechápeš.
moc pěkná věta :tlem: :-) :-D :grin: :)

Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Příspěvek od Luky » čtv srp 11, 2005 17:11

no tak mi povedz preco mi toto vypisuje pocas instalaciue cab suboru -instalacia zlyhala.program alebo nastavenie nie je mozne nainstalovat,pretoze nemate zodpovedajuce povolenia v systeme ...tak toto mi vypise aj ked mobil restartujem,alebo mam dat master reset hmm ???

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » pon srp 29, 2005 7:51

Použi SPV Application unlock ktorý je na shadowork.net. SPV C500 maju zamknuté inštalácie necertifikovaných aplikácií.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů