Nejede mi ActiveSync přes Infra

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
kissarmy
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte srp 09, 2005 15:57
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Nejede mi ActiveSync přes Infra

Příspěvek od kissarmy » stř srp 10, 2005 9:06

Mám wm2003 a nefunguje mi ActiveSync přes infra. Telefon se připojit chce, ale ActivSync v počítači už s ním nekomunikuje. Zkoušel jsem ActiveSync 3.7 cz i en a ActiveSync 4.0 a nejde vubec. :-(

Uživatelský avatar
Radek Mikudík
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob čer 18, 2005 11:08

Příspěvek od Radek Mikudík » stř srp 10, 2005 9:28

a infra adaptér v pc určitě máš, že?

Uživatelský avatar
kissarmy
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte srp 09, 2005 15:57
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissarmy » stř srp 10, 2005 17:07

Nejsem blbej ne! Počítač normálně přes infra komunikuje s telefonem, ale jenom ne program ActiveSync. Všechny jiný různý programy fungujou!

Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Příspěvek od sugi » čtv srp 18, 2005 16:45

si skus koupit kabel

Uživatelský avatar
kissarmy
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte srp 09, 2005 15:57
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissarmy » čtv srp 18, 2005 17:28

kabel je velký ho... , protože se to přes něj furt nabíjí a stříhat dráty v něm nebudu a stejně už sem tu ludru prodal a vzal sem si zpátky Nokiu 6310i ta je stejně nejlepší!!!!!!!!

Knedlik

SDff

Příspěvek od Knedlik » stř lis 09, 2005 19:53

Kamarade, ve Windows omes datovej tok pro infra! V nastaveni sniz rychlost ir ze 11500 na mensi hodnotu a na 100% ti to pujde!

madfather
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 27, 2005 5:45
Bydliště: Vsetín

IR

Příspěvek od madfather » ned pro 11, 2005 1:28

Stáhni si opravný balík ze serveru TM. Měl jsem stejný problém, po stažení vše OK.

Server TM

Co je server TM?

Příspěvek od Server TM » sob led 21, 2006 8:21

Ahoj, píšeš o opravě ztažené ze serveru TM. Co to je server TM? Díky.

madfather
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 27, 2005 5:45
Bydliště: Vsetín

TM

Příspěvek od madfather » stř led 25, 2006 14:10


Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů