Emulator DOSu

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
NIESRA
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon srp 07, 2006 20:20
Bydliště: Bílá
Kontaktovat uživatele:

Emulator DOSu

Příspěvek od NIESRA » čtv srp 10, 2006 20:19

Existuje nejaký dobrý emulator na DOS. Diky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 10, 2006 20:30

Existuje, najdes ho na http://www.pocketdos.com/ . Drive jsem ho zkousel a kupodivu funguje opravdu dobre. Bez problemu se na nem da rozjet treba Turbo Pascal nebo Qbasic :-). Zkousel jsem i hru Stunts, ale ta se bohuzel sekala...

Tady mas primy link na download ppc verze - http://www.pocketdos.com/PocketDOS/PocketDOS_111.exe

Uživatelský avatar
NIESRA
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon srp 07, 2006 20:20
Bydliště: Bílá
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NIESRA » čtv srp 10, 2006 20:35

Diky moc. To sem potreboval.

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Příspěvek od D.Haba » pát srp 11, 2006 8:30

"blba" otazka, existuje to i pro smartphone? :wink:

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pát srp 11, 2006 8:43

Pocketdos je sice puvodne pro PPC, ale pak tvurci zacali pripravovat i verzi pro SP. Tady je link na stazeni

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 11, 2006 8:48

ten link je stejny, ta verze by mela byt jak pro sp tak i ppc, alespon podle toho, co uvadeji na webu vyrobce

Kód: Vybrat vše

Handheld PC, Palm-sized PC, Pocket PC or SmartPhone with Windows CE or Windows Mobile

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Příspěvek od D.Haba » pát srp 11, 2006 8:52

tak uvidime jaky hry si budu moct zaparit na starym dobrym DOSu :lol:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 11, 2006 9:22

no na hry to zrovna neni, mozna na ty mene narocny. I na MDA2 se mi hra stunts sekala, takze uz mpx220 necekej nic extra.

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Příspěvek od D.Haba » pát srp 11, 2006 9:29

Jiří Hrma píše:no na hry to zrovna neni, mozna na ty mene narocny. I na MDA2 se mi hra stunts sekala, takze uz mpx220 necekej nic extra.
jasny. ale zkusit to muzu :wink:


edit:tak pri spusteni stuntse se mi ukaze akorat loading stunts... a ukonci se to :evil:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 11, 2006 9:36

jj :-) pak dej vedet, co si na tom spustil a pripadne jak to chodi!

faborsky
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned zář 03, 2006 14:42
Bydliště: Náchod

Příspěvek od faborsky » ned zář 03, 2006 14:42

Ten link uz nejak nejede. Nemoh by to někdo uploadnout? Chodi to teda na smartphone?

LupinT
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob zář 09, 2006 11:51

Příspěvek od LupinT » sob zář 09, 2006 11:53

nevíte jak mam spustit třeba nějakou hru?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob zář 09, 2006 11:57

faborsky píše:Ten link uz nejak nejede. Nemoh by to někdo uploadnout? Chodi to teda na smartphone?
link je normalne funkcni, ted jsem to zkousel...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob zář 09, 2006 12:07

LupinT píše:nevíte jak mam spustit třeba nějakou hru?
Mrkni se na oficialni stranky - sekce Tutorials, kde najdes dost uzitecnych rad

Pripadne mrkni na tenhle clanek na MobilManii, kde je sice popisovano uchozeni na PPC, ale princip pro SP je stejny...

nimm2
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 06, 2006 19:07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nimm2 » pát říj 06, 2006 19:16

Zdarec:-) tak jsem procetl tu vasi diskuzi, zkusil jsem na pocket Dosu GTA a Warfcraft 2 na MPx 220 ale pri spusteni jakyho koliv souboru to napise "DOS/16M error: [15] protected: a dal jestli neco je uy nevidim:-(
Nevi nekdo co s tim?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů