Anroid na WM

Diskuze o programech pro Windows Mobile
midas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: pon říj 12, 2009 21:34
Zařízení: Xperia Mini, Android 2.3.4

Anroid na WM

Příspěvek od midas » sob led 30, 2010 17:43

Cau, dnes se na http://www.mobilnaut.cz/?z/2778" onclick="window.open(this.href);return false;
objevila zprava, o tom ze jde na WM spustit anroid, jako druhy system. Po precteni odkazu na Xda jsem se dozvedel, ze si asi musim obstarat anroid rom. Mam si tda pro qvga stahnout treba rom od tatoo? Nebo jak jste to pochopili vy? Rad bych mel dva systemy na ppc. Dik za odpovedi

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Anroid na WM

Příspěvek od lukas.manak » sob led 30, 2010 18:53

Ten systém musí být upravený na tvoje zařízení.

midas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: pon říj 12, 2009 21:34
Zařízení: Xperia Mini, Android 2.3.4

Anroid na WM

Příspěvek od midas » sob led 30, 2010 19:03

Hm, tak nic, škoda. Ale já jsem právě koukal na parametry HTC Tatoo a ten má stejný parametry jako můj, včetně rozlišení displeje.

DirtyKing
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: čtv říj 29, 2009 10:27
Zařízení: Microsoft Lumia 640 DS Black

Anroid na WM

Příspěvek od DirtyKing » sob led 30, 2010 20:14

Neboj o nic nepřijdeš, moc použitelné to není, seká se to, dělá si to co chce, furt to chce něco ukončovat z důvodu nefunkčnosti :)

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Anroid na WM

Příspěvek od Qwerts » sob led 30, 2010 20:29

ja jsem predevcirem flashoval na touch pro2 EnergyROM odlehcenou pro android (totalne cisty win akorat vzhled romek energy) a poustel jsem na tom adnroida, neda se rict ze je to svizne, nefunguje wifi, nejde standby rezim a spousty dalsiho, na zkousku se v tom delat da, ale pro ostry provoz to jeste neni. Kazdopadne Android se mi celkem libi (testoval jsem verzi 2.1) :)

DirtyKing
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: čtv říj 29, 2009 10:27
Zařízení: Microsoft Lumia 640 DS Black

Anroid na WM

Příspěvek od DirtyKing » sob led 30, 2010 20:37

Taky jsem testoval verzi 2.1 na Diamondovi, tam nejede foťák, gps ... což je pro mě problém. Dále mi tam docela vadí USB driver. Myslíš, že to vůbec někdy udělají, aby to bylo normálně použitelné? Makají na tom už docela dlouho a furt tyhle základní věci nejdou, to kvůli driverům? Myslím, že by to neměl být takový problém, když je Android otevřený OS, ne?

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Anroid na WM

Příspěvek od Qwerts » sob led 30, 2010 20:42

Ja pevne verim ze pujde alespon vetsina tech veci, protoze nektere Adnroid telefony bezi na mnohdy stejnem hardware jako diamond2/touch pro2/hd, ale nejde vse hned. Spis se mi nelibi ze to bezi jakoby pod windows a ne nativne.

DirtyKing
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: čtv říj 29, 2009 10:27
Zařízení: Microsoft Lumia 640 DS Black

Anroid na WM

Příspěvek od DirtyKing » sob led 30, 2010 20:45

Přesně. Ale tak snad se s tím jednou poperou, i když moc tomu nevěřím, protože na tom makají už fakt dlouho. Ale což, WM mi naprosto vyhovují, tak proč lézt na Android, který má spoustu dětských nemocí :)

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Anroid na WM

Příspěvek od Qwerts » sob led 30, 2010 20:54

Detske nemoci se leci snaze nez starecke :) Me adnroid zaujal.

DirtyKing
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: čtv říj 29, 2009 10:27
Zařízení: Microsoft Lumia 640 DS Black

Anroid na WM

Příspěvek od DirtyKing » sob led 30, 2010 20:57

To máš pravdu :) Takže ty by si klidně udělal change Android za WM?

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Anroid na WM

Příspěvek od Qwerts » sob led 30, 2010 21:03

No jestli klidne nevim, v dobe kdy se ceka co predvede Win7 a platu v nemocnici nemuzu machrovat :) do androidu bych urcite sel, ale problem je spise s tim, ze mezi dostupnymi android zarizeni neni moc na vyber, ja treba vyzaduju HW klavesnici a moc modelu co vypadaji normalne a maji dobrou klavesnici neni. Sel bych do nej spise ze zvedavosti.

midas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: pon říj 12, 2009 21:34
Zařízení: Xperia Mini, Android 2.3.4

Anroid na WM

Příspěvek od midas » sob led 30, 2010 23:12

To ja jsem nemyslel, ze bych to pouzival jako hlavni system, ale chtel jsem to proste vyzkouset ze zvedavosti. Ale jak tady pisete, ze ten Android bezi pod Winama, tak to je neco jako skin? Proste ze bych do toho nemoh instalovat Android aplikace? To DIRTYKING: dik za povzbuzeni, ze o nic neprijdu :-) , uz se nestresuju

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Anroid na WM

Příspěvek od Qwerts » sob led 30, 2010 23:30

nene, zadny skin, image androidu se hodi n kartu a potom se spousti z winu, system jako takovy je pak plnohodnotny, akorat bohuzel zatim nefunguje nektery hardware, zpravidla wifi, bt, gps, gsenzor apod., ale pracovat v nem lze uplne normalne.

anims
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte čer 09, 2009 7:45
Zařízení: Wizard

Anroid na WM

Příspěvek od anims » čtv úno 11, 2010 15:47

Mno, ja jsem nainstaloval nejakou portaci pro muj wizard.. presneji todle: http://sourceforge.net/apps/trac/wing-linux/wiki" onclick="window.open(this.href);return false; (znate nekdo na omap lepsi?) a nejak nevim jak tam narvat nejakou aplikaci.. BT na tom jede.. ale jedina cesta je usb kabel.. ale kdyz k tomu jeste nejdou drivery tak jsem celkem v koncich.. mate nejake napady? :-)

pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 419
Registrován: pát čer 20, 2008 9:01
Zařízení: Galaxy S4
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Anroid na WM

Příspěvek od pk » čtv úno 11, 2010 15:52

pametovu kartu ti to nevidi? cez nu by to islo ak je tam nejaky file manager

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Anroid na WM

Příspěvek od Cheetah007 » pát úno 12, 2010 9:56

Hele ja to zkousel podle tohoto: http://www.androidonhtc.com/diamond/installing_android" onclick="window.open(this.href);return false; (Dual boot jsem nezkousel,jen takhle)ale nedari se

nemuzu to na DIAMONDu vubec rozhodit...Nakopiroval jsem adresar Android do rootu Internal Storage spustil a nic...nabehne nejaka cerna obrazovka se srolujicimi radky ala bios a Android OS nechce nabehnout......nebo nabiha ak dlouho? obrazovku jsem po 5minutach restartoval

EDIT:¨tak nevim treba je to dobre,chova se to stejne jako tady: http://stahovat.okamzite.eu/news.php?readmore=733" onclick="window.open(this.href);return false; po spusteni haret.exe telefon 2x zavibruje a spusti ce cerna obrazovka a na ni hafo vypisu bilym pismem,jen nevim jak dlouho ten system ma nabihat ja to po peti minutach vzdal...

-- doplnění předchozího příspěvku (pát úno 12, 2010 12:31) --

Tak se mi Android OS povedlo spusti z tohoto odkazu (hned prvni image)
http://www.connect-utb.com/index.php?op ... c-diamondl" onclick="window.open(this.href);return false;

System nybehne behem chvilky,telefon i datove prenosy chodi (Mam internet v mobilu od O2 wi-fi nevim nepouzivam) ale jsou dve veci se kterymi nemohu hnout:

1.Kdyz Android OS bezi nefunguje NABIJENI
2.System je v EN a cestina z nastaveni zvolit nejde



PROSIM PORADTE NEDKO JAK TO RZCHODIT,JINAK SLAPE VYBORNE!!!!!!

-- doplnění předchozího příspěvku (pát úno 12, 2010 17:15) --

EDIT:
Koukam ze tu za chvili budu trpet samomluvou...to sem nikdo nechodi?

Funkcni verzi a dokonce s Android OS 2.0 jsem nasel ale zatim to chce cas......nektere veci stale nechodi,jako GPS,BT (pro me dost podstatne),Camera/Video a par dalsich drobnsti.
Co me potesilo byla cestina a funkcni nabijeni,jinak me And OS prilis neuchvatil......mrnave popisky ikon nic moc preratneho a k tomu je to emulace takze obcas jsou patrne prodlevy (Mozna kdybych pouzil DualBOOT bezelo by to troxchu rychleji)

Zkusim jej pozdeji ale WM s TouchFLO se mi preci jen ovladaji lepe ale az bude nejaka odladena verze mozna ji budu sem tam pouzivat,jinak me prostredi AndroidOS jako takoveho prilis neuchvatilo.

anims
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte čer 09, 2009 7:45
Zařízení: Wizard

Anroid na WM

Příspěvek od anims » pon úno 15, 2010 14:39

No vidis tak jsi to nakonec vyresil sam :-) Ja bych to taky rad zkusil pouzivat ale je to tak osekane.. ze to ani nejde :-) .. vyresil uz nekdo jak tam nahrat ty aplikace? :-)

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Anroid na WM

Příspěvek od HTCKlorec » pon úno 15, 2010 14:49

Myslim ze je to mozne, v adresari s haretom vytvoris priecinok AndroidApps a tam ich nahras (osobne som neskusal).

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Anroid na WM

Příspěvek od Cheetah007 » stř úno 17, 2010 22:33

Zatim cekam az se objevi nejaka pouzitelna verze Android OS pro Diamonda.

Nejlepsi a nejrychlejsi se mi jevi tahle: Android OS 1.6 http://www.connect-utb.com/index.php?op ... tc-diamond" onclick="window.open(this.href);return false;
Bohuzel ale nema CZ ale jinak O.K.NEFUNKCNI--Bluetooth ftp,Bluetooth: Headset,Camera/videorecord,GPS.+ par drobnych bugu viz diskuze.

Pak je tu Android OS 2.0.1 XDAndroid zde: http://www.connect-utb.com/index.php?op ... ndroid-2-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud mate vlozenou SIMku sama si zjisti nastaveni pro data,nastavi cestinu a vse potrebne ale je DESNE POMALA a casto se kouse.....mozna delam neco spatne nevim
NEFUNKCNI--Bluetooth ftp,Bluetooth: Headset,Camera/videorecord,GPS.

Rozsahle tema o portaci android na zarizeni HTC je zde:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601751

Vice verzi i pro ostatni HTC hledejte take zde: http://www.connect-utb.com/index.php?op ... droid-port" onclick="window.open(this.href);return false;

anims
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte čer 09, 2009 7:45
Zařízení: Wizard

Anroid na WM

Příspěvek od anims » čtv úno 25, 2010 9:59

Tak je to jednodussi nez jsem cekal :-) normalne pres spravce souboru to jde na karte najit a nainstalovat.. ted me trapi jina vec.. a to ta ze me v tom nejede simka cili nemuzu vyuzit jeji net.. a potreboval bych ho rozjet jinak.. pres BT nebo pres kabel atd.. ale co jsem se dival na zahranicni android fora tak o tom nikdo nevi :-/ a wifi mi zapnout nejde..

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 hostů