Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 15, 2009 2:05

Freeware internetový prohlížeč Skyfire pro operační systém Windows Mobile se dočkal nové verze 1.5, která konečně přináší plnou podporu VGA a WVGA displejů; starší verze totiž na komunikátorech s vyšším rozlišením displeje vypadaly dost katastrofálně, prostředí bylo optimalizované pouze pro QVGA. To už ale neplatí a nový Skyfire mohou konečně naplno využívat třeba majitelé HTC HD2, Samsungu OmniaPro a dalších přístrojů s VGA/WVGA displejem. Dále byla přidána podpora kinetického skrolování obrazu a výrazných změn doznalo samotné prostředí programu, které je nyní zase o něco přívětivější.

Bleskovka

Skyfire 1.5 dále nabízí celoobrazovkový režim a podporu pro Adobe Flash 10 a nejnovější verzi Silverlightu, což pokud mě paměť neklame, zatím žádný jiný prohlížeč pro Windows Mobile nezvládá. Stahovat můžete z oficiálního webu prohlížeče, případně zde jsou přímé odkazy na instalační cab soubory: Pocket PC verze/Smartphone verze.

Zdroj: WMExperts, za tip děkuji našemu čtenáři s přezdívkou Qwerts.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od Tazz1 » úte pro 15, 2009 9:19

A jak si vede treba ve srovnani s vestavenym IE nebo Operou 10 ?

Uživatelský avatar
yuki86
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon kvě 05, 2008 9:03
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od yuki86 » úte pro 15, 2009 9:41

jak to vypada s prehravanim videa na silnejsim hw nez je touch hd s timto prohlizecem? myslim video na zive nebo mobilmanii.. u me se dost seka zvuk.. to mi vadi, ze to ma mensi framerate je mi jedno ale s tim zvukem se nato neda divat...

muzete to nekdo ozkouset na hd2 / omnia2.. ?

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od radospol » úte pro 15, 2009 10:36

u mna zvuk nejde vobec,ale video ide slusne.

V porovnani s operou10 sa stranka nacita skoro o polovicu rychlejsie,ale zase vyobrazenie stranky ked ju posuniem dole trva vecnost.teda v konecnom dosledku je opera rychlejsia. ale skusam dalej mozno robim nieco zle ja.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 15, 2009 12:02

Mám stejné zkušenosti jako radospol (na Touch Pro2). Je škoda, že Skyfire neumí více záložek, snad se téhle funkce také dočkáme v dalších verzích.

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od nofxsak » úte pro 15, 2009 12:26

u starších verzí zvuk nefungoval pouze při připojení přes AS, u wifi fungoval dobře... mě zvuk i video na diamondu jedou celkem dobře, ze začátku se to seká, ale pak se to rozjede a už to jede plynule

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od baron » úte pro 15, 2009 18:42

to Tazz1: video porovnání Opery 10 beta a SkyFire 1.5 je zde http://www.careace.net/2009/12/10/video ... yfire-1-5/

Sten
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 21, 2009 16:16
Zařízení: HTC tytn II

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od Sten » úte pro 15, 2009 18:56

tak jsem to zkusil nainstalovat i do svého kaisera, no, řekl bych že na operu mini to co se "použitelnosti" týče nemá (možná i rychlosti, ovšem tam bude hrát roli asi hlavně opera Turbo), ovšem už jen kvůli flash 10 si to v telefonu nechám, a i na kaiserovi videa např ze streamu jedou relativně plynule (zvuk 100%, video možná ne uplně na 100% ovšem že by to vadilo, to ne)

OndraMaty
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte zář 29, 2009 16:14
Zařízení: Samsung i8000 Omnia 2

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od OndraMaty » úte pro 15, 2009 19:56

Já jsem zkoušel youtube a superhry a tam flash běhal. Jen na streamu a i jiných videoserverech se mi místo videa objeví jen černá obrazovka. Nevíte, co s tím?

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od TomasNM » úte pro 15, 2009 21:19

Popravde tento browser ma dost sklamal. Pozrel som nastavenia a tam 3 polozky,v advanced nastaveniach 2... Hruza. Defacto des abnormalny,s nejakymi vyhodami ako kompresia dat a flashom,ktory mi je aj tak naprd,ked z 95% su tam akurat blbe reklamy. V porovnani s Operou10,rovnaka srac*a,bez pardonu. To snad neexistuje nikto okrem cinanov,co by rozmyslali?

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od RDT » úte pro 15, 2009 21:28

Zvláštní. Docela se divím, že vzdálená plocha Skyfire (pozor, není to internetový prohlížeč) vyšla s možností přenášet obraz ve W/VGA rozlišení. V případě, že platíte za data vám doporučuji načíst se Skyfirem nějakou stránku s hromadou textu, abyste museli celý obsah displeje přenést několikrát (scrollovat). S normálním prohlížečem přenesete pár kB textu, se Skyfirem klidně několik MB grafiky.

Vůbec nejvíc mě žhaví srovnávání Skyfire se skutečnými mobilními prohlížeči. Je to stejné, jako kdyby někdo udělal na desktopu screenshot z Internet Exploreru 8 a šel ho srovnávat s mobilní Operou. Racionálně bych musel podotknout, že ten screenshot není prohlížeč, ale obrázek. Skyfire jenom přenáší obrázky, tím to končí. Připojte se domů na vzdálenou plochu se spuštěným stolním prohlížečem, a máte to stejné (s tím rozdílem, že se nesurfujete přes server kdesi v Asii).

esaras
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: stř pro 16, 2009 22:05
Zařízení: HTC HD2 (WP7,WM6.5,Android 2.3,Ubuntu 10.10,MeeGo)

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od esaras » stř pro 16, 2009 22:09

Na HD2 bezi flash player i se zvukem (zkouseno na games.tiscali.cz a youtube.com) ale celkove mi prohlizec prijde jako liny, nastaveni je naproste minimum jak uz tady nekdo psal, kvalita zobrazeni taky bidna, secteno podtrzeno, na operu to zdaleka nema, jedine co se mi libi je vazne ten flash, ale ten jsem ochoten ozelet, videa na youtube si stejne prehraji youtube klientem ktery je v HD2 predinstalovan.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od radospol » stř pro 16, 2009 22:45

RDT: velmi dobra poznamka,dikes.

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od Aspire » čtv pro 17, 2009 19:25

Dnes jsem se ocitl bez netu. Jen ma D2 a mobilni internet.
Vse jsem zvladl s Operou, ale kdyz doslo na Mafia Wars, byla opera kratka. Diky Google jsem zjistil, ze napomocen mi muze byt jen Skyfire. Za operu ji nevymenim, ale dnes mi poslouzila skvele.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Internetový prohlížeč Skyfire v nové verzi s podporou WVGA

Příspěvek od MINICOOPER » čtv pro 17, 2009 22:27

No tak ted jsem to zkoušel a opravdu farmwile na TP2 jede no tak to je fakt pecka :-D

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů