Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 17:31

Holda píše:ROM uz je na Supportu HTC, bohuzel s mym S/N je to nestazitelne. Ta firma je fakt banda ignorantu :(
Muzete mi nekdo doporucit rychlou, hezkou a bezproblemovou 6.5 ROM? Duttyho R6 treba?
Ta co je tu diskutována je dobrá ale asi se vrátím k Duttyho LeoR6 nebo už by mohl mít co nevidět udK LeoR4. V obou je Manila 2.5 a přehlednější nabídka Start.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 18:02

Pro ty kteří si to chtějí stáhnout přímo ze stránek HTC.com SN: WWE ROM HT956L100705,
německá ROM HT951L100705.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 18:07

Máš pravdu, teď jsem to taky zjistil. Zkusím ještě eng.

edit: tady je SN pro WWE: HT956L100705

Uživatelský avatar
Holda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon črc 09, 2007 20:29
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Holda » úte říj 27, 2009 18:29

Jen 33MB?

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 18:34

Zatím mám staženou jen tu ger. a ta má 159MB.

Uživatelský avatar
Holda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon črc 09, 2007 20:29
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Holda » úte říj 27, 2009 18:38

tak dotazeno a je to nakonec 52MB, zahada

jajaptak
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 27, 2009 11:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od jajaptak » úte říj 27, 2009 18:39

Nestalo se někomu při odemykání, že mu to zůstlo na 0% a a po 10 min to hodilo chybu. Udělal jsem snad 30 pokusů a nic. Zkusil jsem snad úplně všechno a nemůžu odemknout. Jak deprimující.

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » úte říj 27, 2009 18:52

hm tak stahuji z htc diky temu sn co ste tu dali a zatim mam 74mb vic ani cuc.. je to divne ze ostatni romky maj 150mb a tahle 79mb?

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 18:55

Holda píše:Jen 33MB?
To je divný, stahuju to podruhý z htc.com a pokaždý to má jinou velikost. Kdežto ta německá má standardních 159MB jako ta WWE na htcpedia.com. Ještě to s tím nefleshujte, zkusím to a dám vědět.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » úte říj 27, 2009 19:11

Máš pravdu, teď jsem to taky zjistil. Zkusím ještě eng.

edit: tady je SN pro WWE: HT956L100705
MÁ TO CENU, KDYŽ NEJDÝL ZÍTRA BY MĚLA BÝT KE STAŽENÍ ROM NA HTC.CZ ?

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 19:31

Německá jde flashovat normálně, WWE jsem zkoušel stahovat asi 8x pokaždý jiná velikost. Začal jsem na 15,7MB poslední pokus asi 115MB. Tu první jsem otevřel a byla to prázdná RUU (flashovací aplikace). Teď je tam 135MB až tam bude kolem 160MB stáhnu to a flashnu.

edit: Teď to má těch správných 159MB. Nechápu co s tím soudruzi v HTC dělaj. Jdu stahovat.

Uživatelský avatar
vacan
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 31, 2009 17:56
Zařízení: HTC Desire

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od vacan » úte říj 27, 2009 19:44

Pro ty co chtějí instalovat bez odemčení je to k prdu, protože opět zkončíte - invalid vendor ID :-( Pro ty co chtějí stahovat tak zde jsou příklady SN pro anglickou verzi.
WWE 1.39.405.3
ht96gl100038
ht96rl100038
ht96vl100038
ht968l100038
ht95kl100038
ht95ml100038
ht95nl100038
ht95pl100038
ht993l100038
ht97jl101038

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 19:56

vacan: No jasně, až vyjde WWE EastEurope verze.

Už to jde normálně naflashovat, samozřejmě s HSPL

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 21:16

čau, chlapi... sedí vám ta verze ROMky? Jestli je při startu TD2 červenými písmy napsána verze ROM na nejnižším řádku...tak já mám verzi 2.16.67041 a To nehraje s ofiko...

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 22:16

To je v pořádku, to samé 5číslí (67041) je i v device info. za verzí ROM.

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 23:10

Jo máš recht... Už jsem to shlídl v device info... Kdo má odemčeno může flashovat:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=577143 Odkaz na rapidshare.com

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 9:07

tak kde je hergot ta ofiko verze pro CZ?Prý 28.10. a stále nic :(

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od strojvudce » stř říj 28, 2009 9:21

Tak vzhledem k tomu, že na TP2 je už nějakou dobu ofiko venku a CZ stále nikde, tak bych to viděl tak, že si taky ještě počkáme.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 9:34

21.10. jsem psal na HTC support a přišla mi tahle odpověď
New Response From [ Harika (Europe Support (Tech)) ]
Dear Martin,





Thank you for contacting our Customer Support Center.
Regarding the WM 6.5 ROM update for your mobile phone we are now dealing with the license packages from the software manufacture.
We will publish on our website a press release informing the latest updates.
If you have further questions you can call our Call Center from a different handset. In http://www.htc.com/select_country.htm" onclick="window.open(this.href);return false;, select your country and then click on the Support tab.


Thank you once again for your continued patronage.
Best regards,
Europe customer support team

skacma
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: čtv kvě 07, 2009 23:40
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od skacma » stř říj 28, 2009 9:50

čau kde se dá přepnout jazyk v TD2 ? když bych třeba stáhnul německou verzi tak kde to v telefonu přenu na angličtinu.. jde to ? A nevíte kdy má vyjít ta WWE verze ?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů