Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavlus
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát říj 31, 2008 11:32

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Pavlus » úte říj 27, 2009 9:26

roxtedy píše:Rychlost nic moc...na reakce systému musím někdy chvilku počkat. Nevíte kde vyplnit vlastníka telefonu? Když vyplním v nastavení Touch Flo 3D My contact card a spustím Galarm, tak mně Galarm napíše "Musíte vložit platný název do informací o vlastníkovi v nastavení Windows Mobile...
Nastavení-další-sytem-about-device ID
Jinak vlastník nastavení-další-personal-owner information

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od niky79 » úte říj 27, 2009 9:27

roxtedy - Porad na stejnem miste, jako predtim.

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 9:33

Borci, tam jsem to taky hledal a ikona owner information tam není...Má ji tam ne této ROMce někdo? To nepojede polovina programů...většina generuje serialy podle OI....Přemýšlím nad návratem k Nataly ROMce... byla o mnoho svižnější, Manila šla překlopit do CZ. Podařilo se to někomu překlopit do CZ? Já to zkoušel, tak jak jsem překlápěl natalyho rom, ale nic...nahrál jsem i cz soubory do složky windows, úpravil registry a nic...

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 9:49

A jak mám nastavit owner na plochu? Díky

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 10:00

Mám to! Díky Nepřijde vám ROMka pomalá?

pakrejci
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte říj 27, 2009 9:57
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od pakrejci » úte říj 27, 2009 10:02

Zdravím, mám zakoupený telefon z czc v české verzi. Zkoušel jsem ho flashnout na novou ROMku z tohoto vlákna ale hodilo to chybu s VECTOR ID. Už jsem se načekal dost, tak chci udělat HARDSPL unlock jen mám jeden dotaz. Hledal jsem ale nenašel jsem nikde kde bych mohl stáhnout oficiální CZ ROM, která je v přístroji už od zakoupení. Je tu někdo kdo zná adresu kde to můžu stáhnout?

Děkuji

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od niky79 » úte říj 27, 2009 10:19

roxtedy píše:Borci, tam jsem to taky hledal a ikona owner information tam není...Má ji tam ne této ROMce někdo? To
Nerikej, ze po kliknuti na Start nikde nevidis ikonku Settings a tam Personal?

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 10:31

niky79 píše:
roxtedy píše:Borci, tam jsem to taky hledal a ikona owner information tam není...Má ji tam ne této ROMce někdo? To
Nerikej, ze po kliknuti na Start nikde nevidis ikonku Settings a tam Personal?
Jo to vidím...ale když jsem se proklikal, tam kde má být owner information, tak tam nic není... Musel jsem postupovat dle návodu viz výše... Co ta Manila do CZ podaří se to někomu?:)

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 10:41

Manilu mám normálně v češtině jako vždy. Nejede mi ale dioda při sms a zmeškaném hovoru :-(

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 10:44

A jak jsi ji přepl? Nebo byla hned v cz? Nastavoval jsi něco po flashy? Já mám manilu v ang, nevíte čím to může být?

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 10:48

No jasně že nebyla v češtině hned :tlem: :-D . Jinak klasicky přes registry.

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 10:50

Jakej jsi použil kod? Mně 0405 nefunguje... Hele ty to můžeš srovnatu s Duttyho ROMkou... Já ji chtěl zkusit... Můžeš sem potom hodit menší srovnání?

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 10:56

Jakejch 0405, snad 405 :roll: .

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 10:59

No mně to nevalí to už jsem zkoušel taky.. Jakej máš regeditor?

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od niky79 » úte říj 27, 2009 11:00

roxtedy píše:No mně to nevalí to už jsem zkoušel taky.. Jakej máš regeditor?
protoze se musite prepnout na hexadecimalni zadani, nebo zadat cislo 1029 (myslim) misto toho puvodniho 1033

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 11:07

To je ono, mám blbej regeditor... 1029 mně to sežralo a mám to v CZ:)

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 11:08

roxtedy píše:No mně to nevalí to už jsem zkoušel taky.. Jakej máš regeditor?
PHM RegEdit ale to je úplně jedno. V decimálu je to 1029, hexadecimal 405. Původní nastavení je decimal 1033, hexadecimal 409.

edit: A co ta dioda jak vám to chodí?

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 11:20

Jak se dostanete na marketplace? Ja když na něj kliknu, tak se mně to ptá pořád dokola, jestli chci MP stáhnout a nainstalovat i když jsem ho už stahoval a instaloval...

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 11:29

JackalJackal píše:Já nemám z diodou problémy, chodí jak má. Bliká při SMS, ale jen 5 minut a při zmeškaném hovoru bliká také. :wink: Ještě jsem nehledal tu změnu času blikání SMS na XDA. :cry:
Aha, tak to je těch 5 minut, na to jsem zapoměl. To je ale celkem problém.

jajaptak
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 27, 2009 11:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od jajaptak » úte říj 27, 2009 11:35

Nemůžu z toho zipu vykopírovat ten HardSPL (pdf jde, exe ne). I když ho chci z xda fora tak to nejde (nejsou ty zipy zavirované ?). Nemáte odkaz na HardSPL i jinam. Díky

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů