Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Jindřich Veselý

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jindřich Veselý » pon říj 26, 2009 22:39

jackaljackal: pokud to najdes tak se o to PLS podel :o)))

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » pon říj 26, 2009 22:45

mě se vůbec nerozjede exe soubor z plochy :(

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 22:48

n a xda psali ze 26 řijna to maj pustit ven bo se prej dopysovalo s htc .. tak podla mne nevim jestli mam cekat den nebo uz stahnout .)

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » pon říj 26, 2009 23:00

mně to frčí, zatím to vypadá opravdu dobře, nahodím manilu do cz a jdu to otestovat...

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 23:05

tahle verze mi nejede ... pise invalid id ... omg pri tom mam eng verzi omg .. jak se to pak ubde resit?

Uživatelský avatar
Rebkos
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 23, 2009 22:55
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Rebkos » pon říj 26, 2009 23:11

reup na rapid:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/298332917/RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.rar.html
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 26, 2009 23:12) --
davemann píše:tahle verze mi nejede ... pise invalid id ... omg pri tom mam eng verzi omg .. jak se to pak ubde resit?
Asi pres HardSPL?

Uživatelský avatar
vacan
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 31, 2009 17:56
Zařízení: HTC Desire

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od vacan » pon říj 26, 2009 23:12

Potvrzuji na neodemčené zařízení to nejde - invalid vendor ID. Mám zařízení zakoupené u nás, s originál anglickou romkou a nejde... :-(

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 23:14

a co je ted ten new oodkaz jina ? jas prave nemam hardspl

Uživatelský avatar
Rebkos
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 23, 2009 22:55
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Rebkos » pon říj 26, 2009 23:17

ten novej odkaz je akorat reupload na jinej server, jak tady nekdo zadal.

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 23:19

aha dik uz sem si myslel ze nove radio omg

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » pon říj 26, 2009 23:19

Podle mě kdo nemá HSPL bude muset počkat na WWE EastEurope verzi. Je to stejný jako před cca.14 dny s TP2 :-( .

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 23:22

oki dobre dik pockam :-D a doufam ze to pujde pokud ne tak ho hodim do servisu at se stim otravuji voni

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » pon říj 26, 2009 23:24

ahoj, tak to zkouším, připojím se přes activesyn, vše začne, vše odklikám, tel se najednou odpojí, a vše se zastaví s hláškou v okně "error:invalid vendor ID - this update utility can not been used for your PDA phone.Please check Your update utility."
Nevíte někdo, co to znamená?Díky

-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 26, 2009 23:26) --

ahoj ještě jednou, právě jsem se to výše dočetl, že to nejde....tak nic, musíme počkat na ofiko verzi na htc.cz :(

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 23:27

cz nebude jen eng! cz si zaplatis za 800 kc u sunnysoftu :tlem: :-D :tlem: :-D :grin:

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » pon říj 26, 2009 23:30

jojo, já myslel jako na verzi co půjde stáhnout na htc.com/cz, oficiálně, a nebude to házet vendor ID error,jako tahle romka, co "utekla".

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 23:32

no uvidime no.... ale jestli nepujde tak tenchle se proleti a bude leo :-D zatim hoj jdu spat

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » pon říj 26, 2009 23:40

davemann píše:cz nebude jen eng! cz si zaplatis za 800 kc u sunnysoftu :tlem: :-D :tlem: :-D :grin:
Po uvedení WWE EastEurope verze by měla být CZlokalizace zdarma zde:http://sunnysoft.cz/htc/. Jaká tam ale bude prodleva to vědí jen v Sunnysoftu. Možná :roll: .

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jiří Hrma » úte říj 27, 2009 0:02

Podle informací co mám ze Sunnysoftu tam prodleva nebude žádná. Jakmile bude oficiální ROM na webu HTC, uvolní Sunnysoft také češtinu (to platí jak pro Diamonda2, tak i pro Touch Pro2), která bude pro majitele zařízení oficiálně určených pro český trh k dispozici zdarma z webu http://sunnysoft.com/htc" onclick="window.open(this.href);return false; . Uživatelé, kteří nemají zařízení určený pro český trh si lokalizaci budou moci jedině zakoupit.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » úte říj 27, 2009 2:09

Jestli se nepletu tak kompletní lokalizace se váže na konkrétní verzi ROM a ne na zařízení......... :-)

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » úte říj 27, 2009 8:55

Rychlost nic moc...na reakce systému musím někdy chvilku počkat. Nevíte kde vyplnit vlastníka telefonu? Když vyplním v nastavení Touch Flo 3D My contact card a spustím Galarm, tak mně Galarm napíše "Musíte vložit platný název do informací o vlastníkovi v nastavení Windows Mobile...

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů