Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Gater » stř říj 28, 2009 14:25

On když se ti úplně posere mobil, tak to stejně už nevrátíš :lol: A jak se to dá udělat ? Zrušení HSPL Oficiálni romky se asi nedočkáme.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od htcjirka » stř říj 28, 2009 14:43

Pokud chces flashovat jinou rom nez pro tvuj region HardSPL se nevyhnes v pripade TD2.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 15:29

tak to nechápu, když chci provést HRDSPL tk mi vyjede okno kde je napsáno že mam tel odemčený, ale přitom když chci flashnout novou rom, tak mi to píše invalid vendor no.Tomu nerozumím :(
!we have detected, that you appear to already have unlocked another device, if you look to unclock commercialy..."
Nidk jsem HaSPL nepouužíval a teď tohle...tomu nerozumím :(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od htcjirka » stř říj 28, 2009 15:32

Ono staci jestli jsi na svem PC odemykal,delal HardSPL uz nekomu jinemu.Staci napsat comonexovi.Na HardSPL u TD2 a TP2 jsou omezene licence,takze nemuzes flashnout neomezene monozstvi,pak uz jen placene nebo zdarma na pozadani.
Online se odesilaji jak onformace odemykanem zarizeni tak take pocitaci.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 15:40

ale já na tomhle pc fakt nic neodemykal...tutově, neměl jsem tel, kde se dá něco odemykat...no noc, mam to zkusit manuálně?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od htcjirka » stř říj 28, 2009 15:44

Zkus oba mody,za to nic nedas.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 15:53

nebo to po****

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od htcjirka » stř říj 28, 2009 15:55

Ne,v tomto pripade neni opravdu co zkazit,cihla nehrozi.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 15:56

ok ,zkusím to manuálně :)

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 28, 2009 16:12) --

tak jse asi matěj, vše dělám dle návodu, jakmile chci updatovat přes HardSPL, tak se tel sám odpojí od syn a hodí to chybu, že tel neni připojenej...no jdu to zkoušet dál..:)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od tslany » stř říj 28, 2009 18:50

Tak moment - píšeš, že chceš soft aby restartoval ale nechceš aby dělal softreset - to je ale jedna a ta samá věc :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544016" onclick="window.open(this.href);return false;

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 19:19

nevíte, co dělám blbě, že mi nejde HardSPL?

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 19:34

jak je to napsaný na 1.stránce, akorát tam nechám karty, někde v diskuzi jsem četl, že s kartama to šlo a bez ne.
takže spojím se přes win mobile device center, jsem připojen, spustím Topaz-HardSPL_V5_00R5_183HSPL, otevře se mi trikolora, telefon se odpojí od windows mobile device center, dole na tel se objeví USB, pak na tel obrazovka/lišta update . 0%, pak 5-10 min nic, a pak error, jako že došlo k chybě ve spojení při aktualizaci ROM (connection error) nebo tak něco...tím to skončí.A v HTC mam stále stejnou ROM 6.1.Pročetl jsem XDA, a doporučovali vyměnit kabel, nebo zkusit z jiného PC...tak zítra z práce, třeba, to zkusím, ale to je mi divný, že by to nešlo :(
Díky za radu

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 20:17

mam win 7, ovladače to najde, spojí se to přes usb, začne se jakože nahrávat, ale je tam stále 0% a pak to klekne :(
začátek, dobrý, konec špatný :(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od htcjirka » stř říj 28, 2009 20:26

mam win 7,
Kdyz mas Win7 proc nepouzijes XP Mode a Active Sync??Tam mas vetsi jistotu ze to pojede jak ma.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 20:35

Nejde to ani na jeden mode.
Activesyn mam, ale to je ta samá písnička...co je to XP mode?

xxxhk
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř říj 28, 2009 20:29
Zařízení: Diamond 2 -> Desire HD
Bydliště: Hradec Králové

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od xxxhk » stř říj 28, 2009 20:44

Stáhnul jsem anglickou 6.5 ROMku v pohodě, udělal unlock pomocí Topaz-HardSPL_V3_01R2.exe, pak jsem se pustil do flashnutí romky (měl jsem poslední 6.1 WWE). Probíhalo to v pohodě, při 9% se to resetovalo a pak to jelo v pohodě dál, až do 18%, kdy to víc jak 5 minut nic nedělalo a pak to skončilo chybou komunikace. Pouštěl jsem to pod Vistama jako admin. Postup jsem několikrát opakoval, resetoval počítač, odpojil všechna usb zařízení, ale dojelo to do 18% a opět konečná. Zkoušel jsem pak nahrát Shadowlinovu romku a naprosto v pohodě. Stará 6.1 poslední origoš romka taky dojela v pohodě. Stalo se někomu něco podobného, nebo nevíte, kde by mohl být zádrhel? Topaze jsem kupoval u Sunnysoftu ještě s anglickou WWE romkou, do teď bylo všechno v pohodě :-(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od htcjirka » stř říj 28, 2009 20:45

Funkce ve Windows 7,nastartujes pod Win7 klasicka XP a stary dobry Active Sync.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 20:50

tak tom moc nerozumí,pod win 7 klasická XP...ale budu to zkoušet..

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » stř říj 28, 2009 20:53

xxxhk: To máš starou verzi HSPL. Nová je V5_00R5_183HSPL.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od PULPAN » stř říj 28, 2009 21:02

mně to ale neběhá ani s verzí V5 :(naw WIN 7

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů