Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 26, 2009 19:22

Starší zprávy avizovaly, že by se během dnešního dne na webu HTC měla objevit ke stažení oficiální Windows Mobile 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2. To se zatím nestalo, i když je velmi pravděpodobné, že se už brzy (konečně) dočkáme. Pro případné nedočkavce mám ještě jednu dobrou zprávu, a sice že (údajné) finální verze ROM jsou k dispozici na serveru HTCPedia.com. Podle informací od čtenáře s přezdívkou diablo_ll, kterému tímto děkuji za tip na bleskovku, je oficiální ROM možné flashovat bez HardSPL a je tedy určena i pro náš region. Při úniku aktualizace pro Touch Pro2 totiž oficiální ROM nebylo možné bez HardSPL unlocku flashovat a na vydání verze pro náš region se mimochodem stále čeká (ostuda).

Obrázek

Pokud nechcete čekat na oficiální uvolnění přes web HTC, můžete si po registraci ROM stáhnout odsud (RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.exe). ROM pochází ze 14. 10. 2009. Berte prosím v potaz, že zatím nebylo výrobcem potvrzeno, že se skutečně jedná o oficiální verzi ROM a server SmartMania.cz nenese žádnou zodpovědnost za případné škody, které mohou na vašem zařízení vzniknout.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od blondes » pon říj 26, 2009 20:07

Tak už to tam hrnu. Na 9% se to jako obvykle restartovalo ale už to jede dál. Mám HSPL takže nemůžu ověřit jestli je potřeba nebo ne.

Jindřich Veselý

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jindřich Veselý » pon říj 26, 2009 20:21

jj, me se to na obou topazech taky resetlo na 9% a pak to dojelo v poho.. jinak dost me zklamalo ze to nema v TF rotovaci muziku a obrazky jak to mela nejaka romka s manilou 2.1... rychlost systemu.... pro normalni pouzivani dostacujici, ale napriklad neofiko romky od shadowline jsou rychlejsi.

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » pon říj 26, 2009 21:08

čau, jaká verze manily tam je? Díky

Uživatelský avatar
Holda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon črc 09, 2007 20:29
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Holda » pon říj 26, 2009 21:09

Muzete to nekdo hodit nekam jinam? Nejde mmi to stahnout, odpojuje se mi to, asi maji naval.

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od marek1 » pon říj 26, 2009 21:12

Ahoj,

musim vybrat tu EN verzi, ze ? CZ tam nevidim.

dik za pomoc.

Jindřich Veselý

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jindřich Veselý » pon říj 26, 2009 21:15

roxtedy: Manila 2.1 build 1918.3631

marek1: Presne tak, na CZ ani nebude, bude na ni jen lokalizace od Sunnysoftu, rom bude tak jako tak ENG resp WWE

Uživatelský avatar
Holda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon črc 09, 2007 20:29
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Holda » pon říj 26, 2009 21:18

Diky ;)
Ja po 20 MB koncim

hide007
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon říj 26, 2009 21:27
Zařízení: HTC DIAMOND 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od hide007 » pon říj 26, 2009 21:29

Nemám HardSPL a napsalo mi to chybné VENDOR ID a update skončil.

ROM 1.39.479.1(47382) WWE
Zakoupeno v SUNNYSOFTU, CZ verze.

Šufan
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned říj 11, 2009 8:27
Zařízení: Qtek 8310

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Šufan » pon říj 26, 2009 21:30

Potřebuju poradit, mám Diamond 2 koupený v CZ, anglickou verzi, určenou pro CZ a okolní státy, koupenou ofiko v CZ. Stáhl jsem tu WWE a dám flashovat, dostanu se až na začátek flashování - šedá obrazovka - 0% a pak se to resetne a napíše Invalid vendor ID, že ROM není pro moje zařízení. :???: Hard SPl nemám.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 26, 2009 21:30

hide007: oje, tak to vypadá, že se to zase s některými regiony bude tlouct, nicméně diablo_II ROM naflashoval bez HardSPL.

Jindřich Veselý

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jindřich Veselý » pon říj 26, 2009 21:33

Jiri: Zkusim zejtra zjistit co presne za verzi toho Topaze mel. kazdopadne byl koupenej v CR...

Uživatelský avatar
Holda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon črc 09, 2007 20:29
Kontaktovat uživatele:

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Holda » pon říj 26, 2009 21:40

Tak nakonec stahnuto pres IE, blbnul Chrome. Ale i tak diky za pomoc.
Kazdopadne - Invalid vendor ID, fušéři.
Tak uz teda asi konecne nasadim HardSPL, HR uz pomalu potrebuju.

Jindřich Veselý

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jindřich Veselý » pon říj 26, 2009 21:40

Holda: Mirror na CZshare:

Kód: Vybrat vše

 http://czshare.com/976284/we_A/RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.exe 

Uživatelský avatar
vacan
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 31, 2009 17:56
Zařízení: HTC Desire

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od vacan » pon říj 26, 2009 21:53

hmm, tak czshare hlásí, že bylo dosaženo maximální množství stažení pro free download - 2500 :-))) ha ha ha , a že si musim zaplatit profi download :-)

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 22:05

no pockej si do pulnoci pak to pujde .. sme rad ze uz unikla bo sme si myslel ze na nas zapomneli :cry: jinak stale si radsi pockam na ofiko z htc stranky

Jindřich Veselý

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od Jindřich Veselý » pon říj 26, 2009 22:08

vacan: koukni do zprav :)

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od roxtedy » pon říj 26, 2009 22:23

Hoďte to pls na rapida...Díky

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 22:28

řešilo se to tu nekde .... udajne je to neaky bug ale skus xda-developers.com tam se to urco resilo myslim ze musely neaky regystry zmenit

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2

Příspěvek od davemann » pon říj 26, 2009 22:35

jinak mysis si ze je tohle ofiko rom? nemuzu zse dockat ale zas bych se nechtel spálit....

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů