HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Arthenik » úte říj 06, 2009 23:08

petrikzviera píše:Ked niekto napise, ze capacitive sa neda ovladat v rukaviciach, tak mu napisem, ze je to blbost.
Kazdy capacitive sa da nastavit na urcitu citlivost a ovladat v rukaviciach, ale potom je hrozne citlivy bez rukavic
a robi to problemy.
Takže kapacitní displej u HTC HD2 se nedá ovládat v rukavicích.

petrikzviera
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: čtv led 08, 2009 1:33
Zařízení: Blackberry Storm 9530

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od petrikzviera » úte říj 06, 2009 23:43

:tlem: :tlem: :tlem:
Teraz si ma dostal. Ale nie az tak celkom.
Mal si napisat:Takže kapacitní displej u HTC HD2 se nedá ovládat v zimnych rukavicích.
Nakolko, ked si das len chirurgicke gumenne, tak sa ovladat bude dat. Moje BB Storm sa da ovladat v gumennych
rukaviciach bez problemov. Je to vyskusane.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 07, 2009 0:57) --

Inac ak je este niekto z vas hore a ma zaujem si pozriet ako vyzera ovladanie HD2, tak tu su dve videa, ktore boli uploaded iba pred chvilou:
http://www.engadget.com/2009/10/06/htc- ... #continued" onclick="window.open(this.href);return false;
Vela stastia pri rozhodovani vsetkym.

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Arthenik » stř říj 07, 2009 6:57

To s chirurgickými rukavicemi je asi pravda, ale to nic nemění na tom, že uživatel HTC HD2 s ním povětšinou nebude pracovat v gumových rukavicích, ale když už, tak v zimních. :)

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Standa » stř říj 07, 2009 7:33

Videa z Engadgetu jsou pěkné. Pokud při všech těch hovadinách, kterými je jejich grafické prostředí ověšené, je systém rychlý a spotřeba přitom bude stejná, ne-li lepší, dá se konečně nějaký výrobek Qualcommu nazvat pokrokem, ne jen snahou ušetřit za každou cenu. Ještě jsem zvědavý na gps, to v chipsetu Touch HD bylo snad jen do počtu.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Milan Pištělka » stř říj 07, 2009 11:39

Stando, co myslíte tím, že GPS byla v chipsetu Touch HD snad jen do počtu.
Já HDčko používám takřka rok a hlavně na navigaci a nemůžu si na GPS stěžovat.
Běžně při cykloturistice mi běží Oziexplorer a Cyklocomputer současně a není problém.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Standa » stř říj 07, 2009 12:07

Když jsem vlastnil Touch HD a Xperii X1, nikdy jsem s nimi neměl v horších podmínkách tolik zachycených satelitů jako s Garminem GPSmap 60Cx nebo s mou externí bluetooth GPS, čili ve srovnání horší citlivost. Když jsem se po dlouhé vrátil od chipsetu Qualcomm k noname bluetooth GPS, divil jsem se co všechno je ještě vidět.
A druhá věc, když jsem si uložil testovací bod a pak jsem kolem něj procházel, GPS v HD i X1 vždy počítalo mou vzdálenost od bodu se spožděním, to se mi ani s GPSmap ani s externí GPS nestává.
Při všech testováních jsem používal vestavěný GPS driver od Microsoftu, takže všechen hardware měl stejné podmínky.

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 924
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Daidalos » stř říj 07, 2009 12:14

Nechcete se někdo zeptat Mobildicka,zda-li plánuje HD2 do prodeje?
P.S:Napíši mu sám,ale pochybuje,že odpoví,lepší by bylo kdyby jim napsal někdo jménem Smartmanie..

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 08, 2009 17:42) --

Tak napsali,že telefon jistě podávat budou,ale nevědí kdy ani za kolik.Tak se necháme překvapit :-)

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 750
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od jerry_stolarik » stř říj 14, 2009 15:24

tak HTC HD2 se na pulty dostane až 17.října...a o cenach se zatim nic moc nevi....uvidme za tyden....

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Trapper John » sob říj 31, 2009 10:57

Myslím, že patrikzviera je fakt trochu vedle, že rezistivním displayům odzvonilo a že nás pro stylus je jen hrstka. Né každý je jako on, že chce jen kapacitní display jak se on mylně domnívá. Nemyslím to jako urážku , ale jako fakt. Nicméně, proti kapacitním displayům nejsem, at si je HTC do svých telefonů klidně dávají, ale proboha proč tam nedají svůj speciální stylus s vodivým hrotem??? Z jakýho nesmyslného důvodu ho nedali do tak očekávanýho a tak sledovanýho telefonu jakým je jejich vlajková loď pro rok 2010??? Kdyby to tento stylus mělo, myslím, že by jsme se tu nemuseli hádat jak děti ve školce, zda je lepší kečup nebo hořčice.

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od AtoM. » sob říj 31, 2009 12:28

Tatarka! :grin:
Tady jde taky o to, že drtivá většina lidí si myslí, že dotykový displeje se musej ovládat stylusem a jinak to nejde. Proto chtěj ájfoun, o kterym se domnívaj, že jako jedinej stylus nepotřebuje.
O (ne)vybavenosti telefonů nerozhoduje výrobce, ale lidi.

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od strojvudce » sob říj 31, 2009 14:10

Jen mi pořád není jasné, jak se dá rychle a efektivně pracovat bez stylusu. Snažím se teď na svém novém D2 pokud možno nepoužívat stylus a ano, bez stylusu to jde. Ale sakra neuvěřitelně pomalu. Pracovat s delším textem, upravovat, formátovat, opravdu si to neumím představit. Tak max. napsat SMSku. Jako bych vyměnil mikrotužku za nějakej pahejl. To je mi sakra pokrok. :(

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od HTCKlorec » sob říj 31, 2009 16:59

To je pravda, so stylusom vo Worde napisem za rovnaky cas relativne dlhy text v porovnani s prstom kde preklepnem pri kazdom stvrtom pismene.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Standa » sob říj 31, 2009 17:01

Rychle a efektivně se bez stylusu samozřejmě nedá. Ale tohle pozéry nezajímá, on si kupují dotykáč proto, že je to moderní. Ani náhodou nevyužijí možností WM. Komunikaci, net, video, hry a gps (víc pozéři neumí) bravurně zvládá i iPhone. Ale iPhone si samozřejmě nekoupí - je to přece telefon pro blbečky. Oni jsou vyšší třída, mají HTC. A nejlip se cítí, když si nafleshují novou romku. Hlavně pozérům neříkej, na co všechno pda používáš, nato nemají argument a jejich reakcí je jen smích, jak jsi hloupý, protože tohle oni dělají na počítači.
Jedno je jisté, je jich většina, proto kdysi špičkové stroje směřují tam, kde jsou teď, s tím nic nenaděláme :-).

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od HTCKlorec » sob říj 31, 2009 17:13

Ultimatny stroj ktory by vyhovoval UPLNE vsetkym sa jednoducho vyrobi NEDA. Ale vsetky novovyrobene kusky sa podobaju ako vajce vajcu, tym padom pomalicky odpada aj moznost vyberu pre kazdeho.

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Trapper John » sob říj 31, 2009 17:14

tak nějak souhlasím. Protože ale taky většina teenagerů chce dneska dotykáč jen proto, aby byli před ostatníma cool, tak se výrobci poserou a vše udějí, aby jim vyhověli. Proč si dělají patenty na speciální stylus pro kapacitní telefony, když je na telefony s kapacitním displayem nedají. to je jako bych si nechal patentovat auto s motorem na benzín i na naftu, ale jezdilo by to stejně jen ne jedno z toho. Nechci odsuzovat HTC HD2 jen kvůly kapacitnákovi klidně bych ho tam mít mohl, ale prosba výrobci "prosím, vrat´te mi stylus, když ho na tenhle display můžete dát"

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od HTCKlorec » sob říj 31, 2009 17:18

Moja rec, nevadi mi to, ked HTC vyrobi zariadenie s kap. displ. ale nerozumiem preco sa tak podoba na ostatne (porovnajme HD, TD2, a HD2 - vsetky tri su zrkadlo s 4-5 tlacitkami). Ked prestavaju vyrabat veci s tlacitkami a zacinaju vyrabat zrkadla, frflu taki ako Standa (nic v zlom). Ked robia naopak, frflu ostatni, ze to nieje dostatocne cool. Preco nevyrobia oboje, aby sa nestazoval nikto? Tym by si zaistili ESTE vacsi podiel na trhu.

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Trapper John » sob říj 31, 2009 17:28

HTCKlorec píše:Moja rec, nevadi mi to, ked HTC vyrobi zariadenie s kap. displ. ale nerozumiem preco sa tak podoba na ostatne (porovnajme HD, TD2, a HD2 - vsetky tri su zrkadlo s 4-5 tlacitkami). Ked prestavaju vyrabat veci s tlacitkami a zacinaju vyrabat zrkadla, frflu taki ako Standa (nic v zlom). Ked robia naopak, frflu ostatni, ze to nieje dostatocne cool. Preco nevyrobia oboje, aby sa nestazoval nikto? Tym by si zaistili ESTE vacsi podiel na trhu.
nemůžou vyrobit obojí protože pak už by jsi nerozeznal co máš vlastně v ruce. A poněkud s tebou nesouhlasím, že HD, TD2 a HD2 jsou stejný. Ano mají tlačítka, ale to mi nevadí, at si je mají ikdyž myslím, že 3 max 4 by nakrásně stačili. Spíš mě mrzí, že se stále neobjevuje zařízení, který by mělo takovou krásnou a hlavně dost užitečnou věc a tou je D-pad, kterého se však obávám už nikdy nedočkám, jelikož není dostatečně "hustý" pro ty náctiletý blbečky, kvůly kterým tyhle zařízení dělají, protože průzkum se ptá hlavně jich jak si přejí, aby mobil vypadal. HD2 však nikdo z nich kupovat nebude protože je to pro ně 1)příliš drahý, 2) není na to dost her jako na iDebila 3) WM prakticky nevyužijou

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Standa » sob říj 31, 2009 17:37

HTCKlorec píše:Ultimatny stroj ktory by vyhovoval UPLNE vsetkym sa jednoducho vyrobi NEDA. Ale vsetky novovyrobene kusky sa podobaju ako vajce vajcu, tym padom pomalicky odpada aj moznost vyberu pre kazdeho.
Ultimátní stroj a stroj, který by vyhovoval úplně všem je rozdíl. Ultimátní je ten, která má veškerou, ve své době normálně dostupnou, výbavu. Kdežto vyhovující stroj pro někoho může být klidně MDA Vario, které není ultimátní, ale svůj účel splňuje perfektně.
A ultimátní stroj jako takový se vyrobit dá. Příkladem je stokrát omílaný HTC Universal. Tomu ve své době k naprosté špičce a vybavenosti chyběl jen čip gps a USB-Host. Smutné je, že pro gps byla základní deska vyrobená, chyběl jen ten čip, a USB-Host podporoval zase procesor, opět to jen nebylo sdrátováno dohromady.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od tslany » sob říj 31, 2009 17:39

Radek by to vystihl nejlíp - pubescentům do ruky Nokii 3310 a ať si vesele plácaj ručičkama

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Příspěvek od Thompson » sob říj 31, 2009 17:59

Pubescentům....Mnozí z Vás jsou ještě v tomto věku :) , Takže není pubescent jako pubescent.

Ale stějně, všechny tyhle lesklý HTC jsou založeny na iPhonu a jeho úspěchu...

Standa: A ještě 64mb Ram, ale to někteří vyřešili přepájením těch dvou BGA čipů.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů