HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Svestka » úte zář 08, 2009 12:32

No to je právě ten problém s přehříváním jak jsem psal. :) Nataktovat to třeba jen o těch 100Mhz nelze?

jura55
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř pro 17, 2008 10:13
Zařízení: Optimus 2x
Bydliště: Brno

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od jura55 » úte zář 08, 2009 12:38

No ta aplikace se proste jen zepta, jestli chci nataktovat na 768MHz :), nic vic, da se ano a hotovo :)

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Svestka » úte zář 08, 2009 12:42

Tak tím pádem je to prozatím nepoužitelné, ale tak snad ve finální verzi bude program umožňovat i nějaké krokování.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 08, 2009 14:59

Ta testovací verze umožňující taktování už je venku http://www.nuerom.com/BlogEngine/post/2 ... kTest.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; . HTC Touch Pro2 se po nataktování na 768 MHz ihned zasekne :-( Uspěl s tím někdo? Autor pro testování doporučuje mít telefon připojení na nabíječku, při přímém napájení z baterie je to prý více nestabilní.

Uživatelský avatar
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon lis 17, 2008 20:34
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Qaz » úte zář 08, 2009 15:06

Na tom webu ten autor píše, že přetaktování procesoru MSM72xx zatím moc dobře nejde a že on to zkoušel na CDMA zařízení, který má procesor MSM7501A.

jura55
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř pro 17, 2008 10:13
Zařízení: Optimus 2x
Bydliště: Brno

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od jura55 » úte zář 08, 2009 17:35

Jak pisu vyse, me to na Touch HD je (ta nova verze 1.3), ale na today NESMI byt zadny plugin, ani touch flo, ani titanium, pak mi tam 768MHz naskoci a SK tools v integer benchmarku jsem dosahl 485 bodu proti 331 se standardni frekvenci.. jinak solitaire to udycha asi 5sec, pak se to sekne, ale pohyb v windows mobile 6.5 funguje celkem dlouho. Tolik me zkusenosti.

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Daidalos » úte zář 08, 2009 17:46

Aha,takže aplikace výce méně k ničemu :(

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od tslany » úte zář 08, 2009 17:49

Není, můžeš si napsat app aby to automaticky taktovalo podle zatížení a ve špíčkách to dalo na těch 768, zatímco při hraní karet by ti stačilo 208MHz

Uživatelský avatar
dj.digiman
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pon říj 13, 2008 11:04
Zařízení: Omnnia W

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od dj.digiman » úte zář 08, 2009 17:57

na HTC Touch Pro zasek telefon obrazovka okamžitě komunikace s PC (usb) po 10 sec. snad novější verze umožní jemější ladění testovano na wm 23041 s TF3D v2.1

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Svestka » úte zář 08, 2009 18:02

tslany píše:Není, můžeš si napsat app aby to automaticky taktovalo podle zatížení a ve špíčkách to dalo na těch 768, zatímco při hraní karet by ti stačilo 208MHz
To je právě k ničemu, protože jakmile by jsi procesor byť jen na 5 vteřin vytížil, tak se ti zasekne celý OS a máš po ptákách. Je to prostě moc velká frekvence pro daný procesor.

jura55
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř pro 17, 2008 10:13
Zařízení: Optimus 2x
Bydliště: Brno

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od jura55 » úte zář 08, 2009 18:05

Zatim nevime, co presne to zaseknuti zpusobi, pac kdyz to projde benchmarkem, kde je zatizeni 100% a trva aspon 25sec a nesekne se... Zaseknuti klidne muze zpusobit aktivace toho graf. akceleratoru, co Qualcomm ma, pac muzou byt nejaky rozdilny frekvence pristupu do pameti, ruchy na sbernici.... cert vi, co vsechno, aplikace je ve velmi rannem stadiu, musime cekat a doufat :)

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od RDT » úte zář 08, 2009 19:39

AtoM. píše:Taky bych chtěl vědět kdo jako první udělá měděnou trubku s molitanem a tekutým dusíkem a bude HD taktovat na 2GHZ :-D
Určitě už tohle někdo citoval anebo komentoval, ale 2GHz nepůjdou, protože jsou ty hodnoty co jdou jenom dvě. A ta druhá je už nestabilní.

Uživatelský avatar
dj.digiman
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pon říj 13, 2008 11:04
Zařízení: Omnnia W

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od dj.digiman » stř zář 09, 2009 12:12

ja bych se nedivil až se ten program odladí, že nepujde taktovat ještě vejš a jsou tady experti schovný šahnout přimo na hw to znamená, že pujde ovladat i napětí jednotlivejch komponent to pak vznikne nova disciplina. Už se těšim jak bude mít každý druhý MDA na zadech kus hliniku jako chladič procesoru :-D

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

HTC Touch Pro je schopný pracovat téměř na 800 MHz

Příspěvek od Svestka » stř zář 09, 2009 13:36

No pro někoho to může být velice zábavné a musím se přiznat, že i mě by takový přístroj zajímal, jenom se tak kouknout a ošahat s iho jak se říká ale pro praktické využití to příliš vhodné není, proč to jistě všichni dobře ví.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů