Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
lokin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát zář 04, 2009 11:16
Zařízení: HTC Desire

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od lokin » pát zář 04, 2009 11:23

Nevi se zda Sunnysoft planuje update ROM s WM6.5 a s cestinou zdarma pro Diamonda 2 a Pro 2?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát zář 04, 2009 11:54

Jedinej kdo to může plánovat je HTC a ne SNS.

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od hrosikjiri » pát zář 04, 2009 12:59

A co ta baterie? dela nekomu problem ta kapacita s novou rom?

Uživatelský avatar
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 159
Registrován: sob lis 01, 2008 12:29
Zařízení: Iphone 4S

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Lupik » pát zář 04, 2009 13:21

a jak je to s češtinou? stahl sem lokalizaci a tam neni ani interwrite ani cz:)

lokin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát zář 04, 2009 11:16
Zařízení: HTC Desire

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od lokin » pát zář 04, 2009 13:27

Ospen píše:Jedinej kdo to může plánovat je HTC a ne SNS.
ok, spatne polozeny dotaz. zajimalo by me zda bude od sunnysoftu cestina pro novou oficial rom s wm6.5 k diamondu 2 zdarma nebo jestli si ji budu muset koupit.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Shooter » pát zář 04, 2009 17:38

hele kdyz tam flashnu novou ROMku(nemusi bejt tahle, ale jakakoli jina... nazveme ji XYZ) a pak dam hardreset... tak se to resetuje do zakladniho nastaveni ROMky XYZ nebo do puvodni ROMky co byla na telefonu pri koupi?

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od strojvudce » pát zář 04, 2009 19:56

Za A je správně, XYZ. :)

Jarous1
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob zář 05, 2009 0:45
Zařízení: HTC Touch Diamond

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Jarous1 » sob zář 05, 2009 0:48

No super... Letos v únoru jsem kupoval Diamonda přímo u Sunnysoftu a teď když kontroluji to potřebné P/N, tak mi nesouhlasí s těmi požadovanými :x
Stane se něco když to tam i přesto nahraji nebo ne ? Nechce se mi s tím hned letět do toho jejich obchodu...

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 635
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od chmeldas » sob zář 05, 2009 12:06

Shooter píše:hele kdyz tam flashnu novou ROMku(nemusi bejt tahle, ale jakakoli jina... nazveme ji XYZ) a pak dam hardreset... tak se to resetuje do zakladniho nastaveni ROMky XYZ nebo do puvodni ROMky co byla na telefonu pri koupi?
Resetuje se do základního nastavení nové ROM XYZ. Při flashy dochází ke ztrátě původní ROM.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 05, 2009 13:10) --

For Jarous1
pokud ti nesedí P/N neměla by ti jít vůbec nahrát... Buď budeš muset do servisu, nebo neofiko ROM z XDA...

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od hafush » pon zář 07, 2009 23:26

Jestli jsi kupoval u Sunnysoftu,tak je rozhodně kontaktuj alespoň telefonicky a domluvte se na dalších krocích.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Libunda » úte zář 08, 2009 20:31

Chlapi, delal jsem kamarádovi update na Touch Pro a u navigace iGO8.3 mu to po pravidelne 3 vterinách ztrácí signál satelitů. Máte nekdo vyzkousené?? Chystám se mu tam nadelit 1.16 rádio, co mám vX1, ale treba bude jiné resení.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Lukáš Mano » úte zář 08, 2009 20:34

Zkusil bych jiný Build IGO to samé mi dělalo na HD.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Libunda » stř zář 09, 2009 18:23

me na X1 to jde OK, se stejnym buildem :-(

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od hys » stř zář 16, 2009 21:09

hrosikjiri píše:A co ta baterie? dela nekomu problem ta kapacita s novou rom?
Zere mi to o hodne vic nez s predchozi rom a ta mela pouze jinou lokalizaci

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Honza Bouma » stř zář 16, 2009 21:27

je to s nejvetsi pravdepodobnosti tim, ze Vam na pozadi stale bezi ActiveSync.Jak zabranit automatickemu spousteni jsem popsal vys

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od PITT » čtv zář 17, 2009 8:16

S ActiveSync jsem měl problém u dřívější roomky (stále běžel na pozadí)po nainstal. nové je to v pohodě, co se týče baterie tak mám pocit že je to stejné, vydrží tak dva dny s pda v plném provozu.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů