Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv zář 03, 2009 11:52

Společnost Sunnysoft od 27.8.2009 oficiálně zajišťuje distribuci upgradů ROM a východoevropských jazykových lokalizací pro některá zařízení HTC. Na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; si uživatelé CZ zařízení mohou stahovat nové ROM a k nim příslušné jazykové lokalizace Sunnysoft InterWrite pro HTC Touch Diamond, HTC Touch Pro a HTC Touch HD.

Bleskovka

Podmínkou pro instalaci lokalizace je PDA z oficiální distribuce, zakoupené s předinstalovanou lokalizací Sunnysoft InterWrite. Pokud si zákazník koupil PDA v zahraniční, či zakoupil běžně prodávaný nelokalizovaný přístroj, na lokalizaci zdarma nárok nemá a pro její získání musí zakoupit licenci na http://obchod.sunnysoft.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Ověřit, zda se jedná o oficiální českou distribuci je možné podle čísla P/N, které se nachází na štítku pod baterií přístroje (nikoliv IMEI). Toto číslo musí souhlasit s číslem uvedeným na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;. Pokud P/N nesouhlasí a zákazník se přesto domnívá, že zařízení zakoupil jako CZ, musí se obrátit na svého prodejce s žádostí o vysvětlení.

Upozornění: při aktualizaci dochází ke ztrátě veškerých dat, PDA je nutné předem zálohovat.

Zdroj: Tisková zpráva

Uživatelský avatar
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 159
Registrován: sob lis 01, 2008 12:29
Zařízení: Iphone 4S

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Lupik » čtv zář 03, 2009 13:23

konečně!!
čekal jsem na to dlouho! jelikož jsem začátečník tak jsem se bál na neoficiální rom.. tak aspon muzu pouzit tuto..:)

díky:)

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od mihals » čtv zář 03, 2009 13:27

díky, rád zůstanu u ENG ROM bez CZ...

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od hrosikjiri » čtv zář 03, 2009 15:00

Taky jsem za tohle happy, ale uz to nekdo vyzkousel? at se neradujem predcasne... ja to otestuju pres vikend, tak uvidime... :grin:

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od PITT » čtv zář 03, 2009 15:26

Vyzkoušeno a je v pohodě jen jsem měl problémy se stažením (nechtěla se mi stáhnout celá po 40Mb hlásilo hotovo) nakonec jsem to stáhnul přes FlashGet . Vše funguje jak má GPS je rychlejší , zatím spokojenost. :wink:

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od hrosikjiri » čtv zář 03, 2009 15:37

Super super, je to sviznejsi? jaky sou v tehle verzi vubec novinky? nejaka prijemna zmena? Dik :)

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od PITT » čtv zář 03, 2009 16:01

Zdá se mi o něco rychlejší nějaké změny jsou v záložce internet, v programech jsem zaregistroval trochu jiné ikony, ale hlavně nezamrzává 3X denně, nezasekává se při zadávání pinu na simku , a ještě jsem nezaregistroval hlášku " nastal problém s ..... bude zdarma odeslaná zpráva....." to mi vypisoval každou chvíli.

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Georf » čtv zář 03, 2009 16:23

nejak to nejde odzipovat s chybou "obsah archivu je poskozeny". Nemuzu tedy zaktualizovat rom. Nevite co s tim?
Podle všeho se to stáhlo celé.
Co je "FlashGet" ?

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od PITT » čtv zář 03, 2009 16:50

FlashGet je Download manažer , jinak mi to nešlo stáhnout , je free stačí zadat ve vyhledávači.

Uživatelský avatar
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:05
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Chrudim

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od ezzz » čtv zář 03, 2009 17:42

hrosikjiri píše:Super super, je to sviznejsi? jaky sou v tehle verzi vubec novinky? nejaka prijemna zmena? Dik :)
Zaregistroval jsem také rychlejší GPS a nové záložky v Opeře. Rychlost je zdá se o něco lepší, ale to může být tím, že je ROMka čerstvě nainstalovaná. Naproti tomu se mi pořád automaticky spouští aplikace Active Sync (neví někdo proč nebo jak to vypnout?) a výdrž baterie mi klesla. Telefon je schopný se po vypojení nabíječky (stav 100%) vybít o 30% během noci když se s telefonem nic neděje!!! Nestalo se mi to jen jednou, kdy jsem ho na nabíječce nechal ještě asi 2 hodiny po skončení nabíjení. Signál GSM mám plný, všechny aplikace vypnuté.

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Georf » čtv zář 03, 2009 17:56

tak se mi to povedlo stahnout pres ten flashget. HTTP server jim to nejak predcasne ukoncuje a flashget umi obnovit stahovani od mista kde to spadlo. Nainstaloval sem i cestinu interwrite a restartoval, porad to mam ale v anglictine. Nevite co s tim?

Uživatelský avatar
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:05
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Chrudim

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od ezzz » čtv zář 03, 2009 18:00

Ještě jednou hardreset:-)

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od PITT » čtv zář 03, 2009 18:14

Naproti tomu se mi pořád automaticky spouští aplikace Active Sync (neví někdo proč nebo jak t.[/quote]


Mě se Active Sync pořád spouštěl v předchozí verzi teď je to v poho. Nevím čím to je ale mělo by se to dát odstranit v záložce spouštět při startu nebo něčem takovým.

Uživatelský avatar
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:05
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Chrudim

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od ezzz » čtv zář 03, 2009 18:20

To nebude ono. Vypnu displej, za chvíli zapnu znovu a Active Sync je spuštěn znovu:-(

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Georf » čtv zář 03, 2009 18:21

Super, dík, je hotovo...jdu zkoušet....
ezzz píše:Ještě jednou hardreset:-)

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Honza Bouma » čtv zář 03, 2009 20:17

ezzz píše:
hrosikjiri píše:Super super, je to sviznejsi? jaky sou v tehle verzi vubec novinky? nejaka prijemna zmena? Dik :)
Naproti tomu se mi pořád automaticky spouští aplikace Active Sync (neví někdo proč nebo jak to vypnout?)
Zkuste tohle: Otevřete ActiveSync>Nakonfigurujte si nový server-já všechno vyplnil slůvkem "empty" je to jedno.Pak v Nabídce vyberte Plán a jak Ve špičce tak Mimo špičku nastavte na Ručně. Potvrďte OK ukončete ActiveSync a už by se neměl zapnout

Uživatelský avatar
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:05
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Chrudim

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od ezzz » čtv zář 03, 2009 22:05

Tak jsem to zkusil a pomohlo to. Uvidím ráno jestli to mělo vliv na vybíjení baterky přes noc a dám vědět. Snad by ještě mohla existovat nějaká elegantnější cesta přes registry. No ale každopádně díky.
EDIT: zdá se že výdrž přes noc už bude lepší, uvidím dál, těžko soudit po 1 dni
EDIT2: po druhé noci telefon přes noc o 30% power down:-(
Má někdo podobnou zkušenost?

Hoper11a
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát bře 06, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch HD

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Hoper11a » pát zář 04, 2009 7:07

Cau, a jak to je s operou a grafickymi ovladaci? Aby mohla opera prehravat a spoustet Flash prvky bylo potreba doinstalovat pro operu plug-in a upravit registry. Plugin ale casto kolidoval s ovladaci pro grafiku a pak to zacalo blbnout. Opera v teto verzi ROM porad neprehrava flash, nezkousel jste nekdo doinstalovat ten pridavek aby prehravala flash? Delaji potom ovladace grafickeho cipu porad problem?

Pandy1972
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát zář 04, 2009 7:29
Zařízení: HTC Touch Pro

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od Pandy1972 » pát zář 04, 2009 7:35

Ja som si vsetko postahoval a pripravil na instalaciu. Ale mam problem, lebo nemam PN take ake je uvedene na obrazku. Nemam 54. Avsak HTC mam od oficialneho predajcu zo Slovenska s predinstalovanou InterWrite od Sunnysoftu. Je teda to PN az take dolezite? Predajca nereaguje.

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 635
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Sunnysoft nabízí InterWrite pro oficiální upgrade ROM od HTC

Příspěvek od chmeldas » pát zář 04, 2009 8:48

Taky jsem o oficiálním upgradu svého HD uvažoval, ale pak jsem se rozhodl rozloučit s češtinou a nainstaloval neofiko ROM z XDA (WM 6.5 Energi ROM). Ve výsledku naprostá spokojenost. Rychlost a odezva OS se nedá s WM 6.1 srovnávat. Pokud pro tebe není čeština tak důležitá určitě bych doporučoval neoficiální ROM...

-- doplnění předchozího příspěvku (pát zář 04, 2009 9:52) --

Existuje program na "odstřelení aplikací" běžících na pozadí. Název už bohužel nedám do kupy.. :oops:

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů