Úprava knih v .pdb v PPC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by YAMATO »

Poraďte mi někdo, jak upravit knížky v .pdb přímo v PPC. Občas jde narazit na nějakou chybu, což mě poslední dobou začalo dost dráždit, takže bych chtěl ty chyby rovnou upravit...ale nějak nemůžu na to přijít jak. Používám MobipocketReader. Jde to třeba v iSilu nebo Allreaderu?

EDIT:
Hele, fakt nikdo? Že by to nešlo? Zkusil jsem iSilo i Allreader, nic tam není...safra :-(
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by Ruslan Botsyurko »

Je možný, že to nejde. Přece jenom tyhle programy to mají v názvu, že jenom 'čtou', zatím jsem nenarazil na nějaký pdb editor pro ppc. Ostatní se taky neozvali, takže to asi budeš muset přetrpět, nebo si dělat záložky a pak to opravit na pc :???:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by YAMATO »

Už to tak vypadá...a já si myslel, že na WM jde prakticky cokoli :-(
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by Ruslan Botsyurko »

Njn, taky záleží na tom jaká je poptávka po určitých programech. Třeba všichni si chtějí zdobit a upravovat today-screen, tak se vyvíjí tucty různých UI, pluginů a utilit, protože se to prodá, nebo u freeware alespoň proslaví. HTC uvedlo na trh Diamonda s Touch designem, lidi po něm šíleli, výborně se prodával, tak dělají další a další Touch-zařízení a my, kteří preferujem praktické pda s tlačítky, d-padem a slušnou klávesnicí máme holt smůlu. Tosamý tady...hodně lidí čte eBooks, tak vyšla fúra čteček, ale málokdo je upravuje, takže se pdb editor sežene horko-těžko :???:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by YAMATO »

Hm, k čemu je vlastně v MobipocketReaderu možnost "Modify"?
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Diamond2

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by mikt »

Modify je na změnu ale funguje to spíše jako "Sledování změn" ve wordu. Bohužel se mi to nikdy nepodařilo "přijmout" Pak tam je i zvýrazňovač a text se dá i zkopírovat a vložit např. do E-mailu nebo Wordu. Možná ae to dá přijmout v programu, který mají pro PC (tuším Mobipocket Creator nebo Mobipocket reader Desktop
http://www.mobipocket.com/en/DownloadSo ... anguage=EN
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Úprava knih v .pdb v PPC

Post by YAMATO »

To se mě právě taky nedaří. Jedině zvýraznit a pak koukat do PPC a na PC to podle toho opravovat, což je hodně blbý řešení. Kruci, kdyby to radši bylo placený a použitelný...teda na čtení jako takové mám Mobopocket nejradši, ale tohle mi hodně chybí :-(
Post Reply

Return to “Aplikace”