HS Plugin zobrazující stav baterie, teplotu, pamet... ?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

HS Plugin zobrazující stav baterie, teplotu, pamet... ?

Příspěvek od shark » úte kvě 09, 2006 10:20

muzete mi prosim poradit nejakej plugin, kterej by mi v homescreenu zobrazoval stav baterek ?
battery pro mi z nejakejch duvodu nefunguje ( nehlede na to, ze je placenej)
potrebuju aby to bylo co nejplacatejsi , musi se mi to vejit do cca 3-4 mm volnyho pruhu co mam na hs
pokud mozno free, budu ale rad za kazdej podnet, neco si z toho pak vyberu...dik

Uživatelský avatar
M!rage
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát kvě 05, 2006 12:11
Bydliště: Brno - Líšeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!rage » úte kvě 09, 2006 14:01

No urcite si naistaluj plugin Smart Monitor ten ti dokaze zobrazit stav baterie ale desing ti ovlivni jen to jak si ho sam nadefinujes jak bude vypadat a kde bude umisten a jak bude velkej, nebo se podivej po Smart Monitoru na jinyho HS kterej by ti desingem vyhovoval ;-)

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » úte kvě 09, 2006 14:06

Vyzkousej Battery plugin, je to free, ale jestli pomuze vyresit tvuj problem, to je v hvezdach :smt026
a jeste se podivej sem, to by ti taky mohlo pomoct

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte kvě 09, 2006 14:13

Já jsem měl na MPx200 s Batterypackem Pro problémy se zobrazováním zástupců na HS, tak jsem od něj také upustil... vyzkoušet můžeš jak napsal M!rage plugin SmartMonitor, právě jsem ho přidal do download sekce (oficiální stránky programu jsou nefunkční), takže stahovat jej můžeš z tohoto odkazu :-)

Obrázek Obrázek

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Příspěvek od shark » stř kvě 10, 2006 14:36

panove dekuji za radu, zvolil jsem smart monitor, a hodil si to jako text na hs. nepotreboval jsem graficke znazorneni, textove pro info staci ( aspon me)

mel bych jeste jeden dotaz, asi na specialisty na XML, jestli by mi poradili

mam radek

Kód: Vybrat vše

<battery x="4" y="0" color="#000000">B  {life-percentage}%</battery>
na display tedy vidim, v cerne barve
B 100%

barva , velikost a font umim zmenit poze dohromady.
potreboval bych nejak zaridit, aby to B mohlo byt v jine barve nebo fontu nez tech 100%
napr
B 100%

na ukazku jsem pripojil screen homescreenu, a myslim tim tu dolni radku. tam bych chtel odlisit fonty a barvy, aby to bylo krapet prehlednejsi.


no a to nevim jak udelat . poradite nekdo ? dik
Přílohy
Screen002.jpg
Screen002.jpg (14.86 KiB) Zobrazeno 1883 x

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů