Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 28, 2009 19:14

Uživatelské prostředí SPB Mobile Shell ve své třetí verzi nabízí velmi rozsáhlé možnosti pro ovládání vašeho komunikátoru. Jak to ale vypadá, uživatelská komunita na serveru Xda-developers se s tím nespokojila a postupně začíná vydávat nejrůznější tweaky a modifikace, kterými můžete nový Shell 3 vylepšit. Zde je stručný přehled:
- Vylepšení ikonek pro počasí (VGA)
- widget s velkými hodinami na Lifestyle obrazovku (WVGA, VGA, QVGA)

- navýšení počtu obrazovek v Lifestyle nabídce:
V registrech jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Spb Software House 2/SPB Mobile Shell/Widgets/Homescreen, kde najdete položku s názvem pagecount. Defaultní hodnota je 3, změňte ji na nové číslo, které bude charakterizovat počet nabídek.

- změna názvu u jednotlivých panelů:
V registrech jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Spb Software House 2/Spb Mobile Shell/NowScreen/Panels, kde najdete celkem 12 složek (číslovaných 0 - 11), které obsahují textové hodnoty => názvy tabulek.

- stáhněte si nové tapety na pozadí, a to přímo ze stránek výrobce.

Obrázek Obrázek

V současné době v SPB Software pracují na nových widgetech pro Lifestyle obrazovku. Přes ty by mělo být možné přistupovat například k účtům na Twitteru nebo Facebooku. Chystají se i další widgety s počasím a boxy pro zobrazování fotografií.

Zdroj: PocketNow.com

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od matelkoxxl » úte dub 28, 2009 19:51

pre viac tweakov a vsetkeho mozneho okolo spb ms3 si pozrite tieto linky -
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507697
http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=66642

napr. to zvysenie poctu panelov na today som odskusal a je to fakt super.zatial som ostal pri 4 :lol:
ako aj zmenu ikoniek pre pocasie a vyzera to vyborne.
skusal som aj zmenu pozadia na vsetkych paneloch,funguje mi to,ale ja som si xcel pridat svoje pozadia a neviem stale na to prist,ako rozbalit .dat subor a potom ho spat aj zbalit,aby bol funkcny.rozbalit sa mi ho podari cez winrar,ale ked ho dam naspat zbalit,tak tam je len moznost rar,alebo zip a ked to dam to toho formatu a premenujem,tak uz mi potom ten .dat subor nevezme... :-(

edit: tak uz som nasiel navod na to rozbalenie a zbalenie.k tomu FondEcran.dat treba pripisat este .zip a tak to rozpakovat a ja som to robil tak,ze ten dat som prepisal na rar.a potom to nefungovalo.no a ked si nahradite pozadia svojimi,tak to treba zasa dat zazipovat a iba odmazat .zip z nazvu...
neskor sem mozem hodit aj nejake screeny z mojej upravy...

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od radospol » úte dub 28, 2009 23:55

ako sa sprava wallpaper pri viac (4) paneloch? prechadza pomalsie?

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od matelkoxxl » stř dub 29, 2009 7:45

presne tak.ked si das viac panelov,tak sa dalsie pridavaju na pravu stranu,takze wallpaper sa potom posuva po malych castiach...

blackwhit
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon lis 10, 2008 14:07

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od blackwhit » stř dub 29, 2009 11:45

Zdravím, mám takovej problém s SPB mobile shell 3... Mám Diamonda, na něm ROM s 6.5 a po nainstalování SPB Shellu mi prostě telefon neoznamuje žádné příchozí SMS - tj. ani zvuk, ani vibrace... nějaká podobná zkušenost?

LuCain
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob črc 19, 2008 23:22
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od LuCain » stř dub 29, 2009 13:18

blackwhit: me se tohle deje u Touch Pro (WIN6.1, ROMeOS2)... ale i kdyz jsem nemel Mobile Shell... rozsviti se mi diodky ale zadny zvuk nebo vibrace ... to az treba po nekolika minutach ... nebo kdyz mobil aktivuju ... zatim jsem to nijak neresil ale taky bych rad vedel proc se tohle deje ;-)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř dub 29, 2009 16:27

U mě se vyskytl stejný problém, ale nevěděl jsem konkrétně který soft to má na svědomí, protože jsem toho v jeden den nainstaloval víc. Ale obnovil sem zalohu, preinstaloval Mobile shell a zatím bez problémů. Chtelo by to kontaktovat SPB a poptat se na nejakej patch nebo novej build

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od matelkoxxl » stř dub 29, 2009 19:58

mne zasa obcas blbne zobrazovanie novych sprav a zmeskanych hovorov na widgete na lifestyle today.zatial som neprisiel na to cim to moze byt...ma niekto podobny problem?

edit: tak som zistil,ze mi uz blbne aj widget so stavom baterky.napriklad som ho mal v nabijacke a ten widget ukazoval stav 41% aj ked uz bola nabita na 93...aj po odpojeni z nabijacky sa stav nezmenil...tak neviem co je s tymi widgetmi...

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Vylepšete si SPB Mobile Shell 3, nové widgety v přípravě

Příspěvek od Jindrous » sob kvě 02, 2009 21:26

jak tam dohraju záložku kurzy jak je to v touch 3d?
dá se změnit barva u analogových hodin? bral bych tmavší hodiny
díky

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů