Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od kissman » stř bře 25, 2009 22:48

mno, po chvilce vzpominani sem vytahl z poza skrine SX1 a pustil si Asphalty... :lol: jak sem uz psal, kde jsou ty casy kdy 120MHz zvadlo to same :lol:

Obrázek

Uživatelský avatar
Marihuan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: sob úno 23, 2008 23:15
Zařízení: SE Xperia Neo
Kontaktovat uživatele:

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Marihuan » stř bře 25, 2009 23:03

Vypadá to hezky a hlavně hraje se to hezky ! Skvělá hra...

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od hafush » čtv bře 26, 2009 3:32

Je nutné instalovat ty 3D grafické ovladače od ATI ?
Asi ano co?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 26, 2009 8:40

Záleží, jakou verzi ROM používáš... já to zkoušel na neoficiálních a jelo to plynule, pokud máš ofiko, tak nainstaluj a vyzkoušej... maximálně je budeš muset ještě doinstalovat.

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Xtrakt: Luxusní 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od AndyS » čtv bře 26, 2009 9:04

paul94cz píše:Pojede na kaiserovi??
Zkusil jsem to nainstalovat, bohuzel hlasi:

"The file 'Xtrakt' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file"

pouzivam HyperDragon4

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv bře 26, 2009 11:22

Stejný error na HTC Universal.
Ne že by mě to nejak mrzelo, spíš mě zajímal grafický výkon :(

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Lemmy » čtv bře 26, 2009 13:40

Na HDcku parada...malej bude nadsenej :tlem:

ZiChi
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 22, 2009 11:37
Zařízení: HTC Touch HD

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od ZiChi » čtv bře 26, 2009 14:18

Na HDčku jede celkem svižně, i když občas framerate spadne hluboko pod hranici plynulosti (naštěstí ne často).
Spíš nechápu jednu věc. Všude se nadává že na čipsety od Qualcommu nejsou žádný ovladače a že je akcelerace čehokoliv mizerná a najednou se vyloupne hra jako je tahle, která technologicky konečně trochu připomíná hru z roku 2009 (přiznejme si že např na iPhonu vypadají hry graficky od dost líp).
Mám to tedy chápat tak, že snad HTC samo udělalo nějaký ovladače, který konečně využívaj čip ATI Imageon víc než na 10%?? Nebo čím si vysvětlit že do dneška je na WM akcelerovaných her jako šafránu? (pár her pro Axim a teď snad tahle jediná pro Imageon?)
Doufám že se s nimi roztrhne pytel. Kombinace WVGA + 3D akcelerace snad zaujme i vývojaře, už jenom těch remaků starých pecek z PC či konzolí...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od tslany » čtv bře 26, 2009 14:25

ten error to hází proto, že vám tam chybí 3D ovladače (tipuju, že hra jede pod OpenGL ES), takže tam mužete zkusit SW renderované drivery

Dendas66
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon bře 16, 2009 15:59
Zařízení: N95GB,E90,P565,Xperia X1

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Dendas66 » čtv bře 26, 2009 14:49

jak ze neni xperia podporovana?? dyt ta hra je udelana primo pro ni ne?

Dendas66
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon bře 16, 2009 15:59
Zařízení: N95GB,E90,P565,Xperia X1

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Dendas66 » čtv bře 26, 2009 15:08

xperia je normalne podporovana tak nevim proc pisete ze neni.. :)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od YAMATO » čtv bře 26, 2009 18:32

No zkusil jsem to a popravdě zas až tak zázračné mi to nepřipadá...tedy myslím samozřejmě grafiku, hra samotná je z mého pohledu vyloženě o ničem. Na mrtvém UIQ byly některé hry málem srovnatelné...já vím, jen QVGA, ale taky pár let zpět, jen 200 MHz a taky jely i na 64 MB RAM...takže opravdu nevidím důvod k nějakému bouchání šampaňského.

Uživatelský avatar
skyluke.
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 85
Registrován: ned pro 28, 2008 21:19
Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Kontaktovat uživatele:

Xtrakt: Luxusní 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od skyluke. » čtv bře 26, 2009 18:59

Lupik píše:to skyluk
mě to taky nešlo.. ale maš nainstalovany D3D driverY?a nebo vypni TF3D jesi ho mas zaply.. ja to nainstaloval a slape jak hodinky.. jen to je okousany no.. VGA ale WVGA verim ze musi byt bomba:) a plynulost je sama moc dekujuuu:D
Díky Lupik, s vypnutým TF3D to funguje ;)

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od radospol » čtv bře 26, 2009 19:13

Tak a mozete tuto hru hrat aj s G-senzorom:-) staci si nainstalovat GPad (je to stale este beta) a prepisat subor config v program files/Gpad.
Přílohy
GPad.CAB
(41.23 KiB) Staženo 49 x
Config.zip
(455 bajtů) Staženo 59 x

Twistius
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv pro 25, 2008 12:25
Zařízení: HTC Touch Diamond

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Twistius » čtv bře 26, 2009 19:43

Nainstaloval sem na Diamonda a šlape dobře akorát nejdou vidět okraje a občas to tak na jednu dvě sekundy freezne ale jinak pohoda. Hra je dobrá, ale ten boss v 5. kole se prostě nedá zabít :) když už mu zničim štíty, vyhnu se laserům a jakžtakž ho zničim tak si doplní životy a střílí ještě rychleji takové exploze a střely a tomu se nedá vyhýbat a nemůžu ho nijak zraňovat...a když už se mi daří vyhýbat se tak dojde čas...má někdo nápad?
P.S: nezná někdo podobné hry na Diamonda?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od IkE Blaster » čtv bře 26, 2009 20:31

tslany: Ty jsi to na G900 zkoušel? Co jsem se dozvěděl (a myslel si), tak je potřeba mít podepsané certifikáty, které souhlasí s aplikační vrstvou přistupující k grafické části (neboli OpenGL layer)

Srnka
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pát úno 13, 2009 12:22
Zařízení: HTC Touch HD

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od Srnka » čtv bře 26, 2009 21:12

Skusal som ten GPad, ale nie je to moc hratelne. Pomala odozva a na driving skill to uz vobec nie je. :P

Uživatelský avatar
trent
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte úno 24, 2009 9:41
Zařízení: SE, HTC

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od trent » pát bře 27, 2009 8:21

YAMATO píše:No zkusil jsem to a popravdě zas až tak zázračné mi to nepřipadá...tedy myslím samozřejmě grafiku, hra samotná je z mého pohledu vyloženě o ničem. Na mrtvém UIQ byly některé hry málem srovnatelné...já vím, jen QVGA, ale taky pár let zpět, jen 200 MHz a taky jely i na 64 MB RAM...takže opravdu nevidím důvod k nějakému bouchání šampaňského.
To ano, ale na poměry toho co jsem zatím viděl(není toho zatím mnoho) je to celkem ucházející. Lepší než stylusem do oka. I když je fakt, že mophunove hry portovane na UIQ vypadali o něco lépe.

yahu
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 03, 2008 15:15

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od yahu » pát bře 27, 2009 10:11

Poradite ako znicit toho bosa v tusim v piatok leveli, co predostrie stit a dava bomby na cestu. Skusam klikat na hrany toho stitu, obcas sa mi podari jednu gulicku vypnut ale ochvilu sa opat zapne sama :-/

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

Xtrakt: Uniklá 3D hra od Sony Ericssonu nově i pro HTC

Příspěvek od jonathanio » pát bře 27, 2009 10:52

Kdyz najednou vystrelis na vsechny 4 hrany stitu tak se na chvili vypne.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů