Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » pon bře 30, 2009 7:29

Velmi se omlouvám,ale zjistil jsem chybu v překladu:
Původní EN: Automatic daylight savings
Přeložil jsem jako: úsporu za denního světla ,což je blbost,protože v je to v registru "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Clock"
Nevěděl jsem,že takhle angličané mluví o změně na letní čas.
Takže já jsem v prvním příspěvku zeditoval můj soubor s češtinou a nyní je to už správně.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 30, 2009 21:36

Tak jsem se pustil do finálního překladu hafushovy češtiny. Procházím znovu všechny položky a upravuji výrazy, aby to dobře sedělo. Jsem rád, že díky hafushovy je už většina dat přeložena tak alespoň nemusím pátrat nad významem... pokud se vše bude dařit a vyjde mi to časově, tak do několika dní novou CZ verzi nahodím v cabu na web.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od matelkoxxl » pon bře 30, 2009 22:09

to jiri - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=94634#p94634
cekni toto,ci by sa to dalo pridat do toho ac3 co prekladas,aby to bolo uz v jednom cab-e...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 30, 2009 22:47

Mrknu na to :-)

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od matelkoxxl » úte dub 07, 2009 22:11

tak ako jirka,robis na tom??? :roll:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 07, 2009 22:27

ano dělám, je hotová zhruba polovina (do té doby můžete používat češtinu od hafushe). Bohužel teď musím řešit práci a moc volného času nemám... takže až to bude, tak to bude ;o) A to co si mi sem linkoval tam budu přidávat až potom, až bude hotová základní čeština.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon dub 20, 2009 6:07

Je už někde ten nový cab s češtinou?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » pon dub 20, 2009 9:28

ne, zatím používej tu verzi od Hafushe :-) mám teď dost frčák v práci, takže na lokalizaci teď nepracuji.

Jury06
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte dub 08, 2008 21:58

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jury06 » ned dub 04, 2010 6:59

dobrý den
Mám problém s instalací respektive se spuštěním,prostě to nejde spustit i když instalace proběhla do zařízení bez problémů. Mám HTC touch2 tak nevím zda to vůbec půjde.Nemáte někdo nějako radu?Hlavně mi jde o to že u tohohle přístroje nikde nejde otáčet obrazovku. Dík Jury

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » ned dub 04, 2010 7:16

Jak to,že nejde spustit? Co to udělá. Na Touch2 musí fungovat.

fury_only
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 11, 2010 8:58
Zařízení: HTC Snap

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od fury_only » čtv lis 11, 2010 9:05

Zdravím všechny...! Dotaz možná mimo mísu, ale zkusím to... Snažím se na zařízení HTC Snap nainstalovat Advanced Configuration Tool 3.3 CZ, ale zatím bez úspěchu. Do zařízení jsem nainstaloval Microsoft .NET 3.5 (upgrade z minulé verze) a následně Advanced Configuration Tool 3.3. Bohužel při spuštění mi vypíše chybu a požaduje restart... A tak stále dokola...:-(


Chybová hláška:
Advanced Config.exe
NotSupportedException

v
Microsoft.AGL.Common. HandlerAr(¨PAL_ERRPR ar)
atd....


Pokud má někdo stejné zkušenosti, a kladně je vyřešil, budu rád, když se podělí o řešení...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv lis 11, 2010 16:06

To je tím, že Snap je smartphone, ne Pocket PC a ACT je určený pro Pocket PC, takže proto ti to neběhá a ani běhat nebude, ty máš Windows Mobile Standard, tenhle program potřebuje WM Professional (verze pro zařízení s dotykovým displejem).

fury_only
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 11, 2010 8:58
Zařízení: HTC Snap

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od fury_only » čtv lis 11, 2010 16:16

Také jsem si to myslel, ale na SK föru jsem dostal info, že pisatel měl tento software na Snapu nainstalovaný...:-) Tak teď nevím...:-)

Náhodou nějaká alternativa pro WM Standard...?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv lis 11, 2010 17:06

Tak to nevím, zkus pohledat na Xda-developers v sekci věnované Snapu, já už WM Standard moc nesleduji, protože MS tuhle platformu pohřbil a žádná nová zařízení s tímto OS nejsou :(

Uživatelský avatar
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: pon čer 02, 2008 13:52
Zařízení: HTC One
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Lynx » pon lis 15, 2010 8:28

Tady máte samotnou češtinu (copy do složky s nainstalovaným ACT)
http://rapidshare.com/files/430948035/A ... g_0409.xml" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2021
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od koumes » pon lis 15, 2010 13:28

Nevim,proc tady kdekdo dava linky na stazeni CZ,kdyz prvni post a link je stale funkcni.
To Lynx : CZ je 405,EN je 409

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů