Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv úno 26, 2009 0:45

Na Xda-developers se objevila nová verze oblíbené freeware utility S2U2 (slide to Unlock), která slouží k uzamykání telefonu. Verze 1.50 je určena pro všechna Pocket PC se systémem Windows Mobile 5/6/6.1 a podporuje QVGA, VGA i WVGA displeje. Opraveno bylo velké množství nahlášených chyb a autor zapracoval i na celkové stabilitě programu. S2U2 1.50 je stále dost náročný na operační paměť; u komunikátorů s QVGA displejem vyžaduje 1 MB RAM, u VGA už celé 4 MB.

Bleskovka

Kompletní seznnam novinek a změn naleznete na Xda-developers, aktuální verzi stahujte na webu ac-s2.com.

Za tip na bleskovku děkuji našemu čtenářovi s přezdívkou Lupik.

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od groovox » čtv úno 26, 2009 2:44

1.50d

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od YAMATO » čtv úno 26, 2009 8:28

Z mého pohledu je nejlepší verze 1.42, pak se to začalo hrozně tlouct s G-Alarmem a tahle 1.50 zas pro změnu s ThumbCalem.

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od Sir Andrew » čtv úno 26, 2009 9:34

Zrovna včera večer jsem si to na zkoušku stáhl a je to celkem pohodový prográmek.
Z Uniho jsme byl zvyklý, že jenom překlopím display a je po starosi, ale Himu musím nějak zamknout.
Kor kdyz ji mam v tesne "ponozce", jejiz steny mi neustale posouvaji hlasitost a jenom cekam, az mi zazvnoni, kdy nema.

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od groovox » čtv úno 26, 2009 11:48

čím vyšsí řada S2U2, tím lepší , , s Thumb Calendarem harmonie, , G-Alarmem taky, ten je pro mně dokonalý ve verzi 0.9.3 se starším skinem Old - všechny vyšší řady mají funkce navíc a zbytečně velký objem dat. Všechny mám v device. S2U2 jde zatím správnou cestou.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od All.Os » čtv úno 26, 2009 12:52

YAMATO píše:Z mého pohledu je nejlepší verze 1.42, pak se to začalo hrozně tlouct s G-Alarmem a tahle 1.50 zas pro změnu s ThumbCalem.
Jake problemy ti to dela s ThumbCalem? Pouzivam oba programy a zatim jsem si zadneho problemu nevsiml...

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od carnero » čtv úno 26, 2009 15:12

Vyzkoušel jsem, ale nepřišel jsem na to k čemu je to dobré...

Ale mimo to - nějak se mi nedařilo zapínat a vypínat funkci "but only blank screen", která by měla po určitém intervalu vypnout displej. Ať jsem ji zapínal nebo vypínal, S2U2 mobil náhodně vypínal nebo vypínal jen displej. Fakt nevím.

A docela se to tlouklo s Operou Mobile/Google Gears.

Uživatelský avatar
lo1kat
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned lis 09, 2008 20:02
Zařízení: HTC Touch pro

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od lo1kat » čtv úno 26, 2009 15:42

používám- slide to unlock- je to super program,ale ještě bych k tomu chtěl používat
SLIDE TO ANSWER.(přijmutí hovoru posuvníkem) ale druhý jmenovaný neběhá pokud tam je slide to unlock.nevíte někdo jak to vyřešit?dik.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od All.Os » čtv úno 26, 2009 16:17

A nema v sobe S2U nejak integrovany S2A?

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od Tonda512 » čtv úno 26, 2009 17:13

YAMATO: Funguje tahle aplikace jako IphoneLock na UIQ3? Teda stačí se dotknout displeje a on se rozsvítí? Nebo musim mačkat tlačítko power a až pak se rozsvítí a já můžu odemykat?

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od YAMATO » čtv úno 26, 2009 17:37

All.Os: blblo mi zobrazení upomínek. Předchozí verze byly v tomto OK, 1.5 ne. Vrátil jsem se k 1.42 a vše je OK.

S2U2 má svou verzi S2A.

Tonda: přes Power...což mě osobně vyhovuje.

Uživatelský avatar
lo1kat
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned lis 09, 2008 20:02
Zařízení: HTC Touch pro

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od lo1kat » pát úno 27, 2009 6:19

YAMATO-dík.tohodle nastavení jsem si nějak nevšiml.mám ještě jeden problém s novou verzí s2u2.když mě někdo prozvoní,tak se mi display kousne na obrazovce (přijmout/odmítnout) hovor a můžu jen zhasnout display tl. power.zatim jsem nainstaloval zpět verzi 1.45 - a ta běhá v pohodě.dělá to i vám nebo to je jen u mě.

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od milan cholt » pát úno 27, 2009 6:54

nainstaluj si poslední verzi 1.50d, tam je tenhle bug odstraněn :idea:

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od Pistolník » pát úno 27, 2009 12:45

Tak jsem se těšil, že 1.50d konečně odstraní můj problém s callerID :evil: (ve verzi 1.45 se vždy zaseklo - což se asi ví :tlem: ), ale bohužel. Tentokrát se nespustí vůbec, a to ani fullscreen, ani částečný. Spustí se vždy Windows volací okno. Nevíte proč?
Dále mi to nechce najít ty nové hodiny z Diamonda (označené clockD- myslím). V adresáři je mám ale settings je nevidí. Mám HTC T Cruise (lokal. Sunnysoft).

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od YAMATO » pát úno 27, 2009 13:09

U těch hodin mi pomohlo jen jejich přejmenování na H, HS či A.

Uživatelský avatar
lo1kat
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned lis 09, 2008 20:02
Zařízení: HTC Touch pro

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od lo1kat » sob úno 28, 2009 15:16

Nevíte jestli někde není český návod jak si na tuhle aplikaci dělat vlastní baterie, hodiny atd? (anglicky moc neumim).

Uživatelský avatar
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv kvě 22, 2008 12:52
Zařízení: E-ten X600
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od Rypi » sob úno 28, 2009 19:53

zkus editovat původní soubory hodin... (nainstaluj aplikaci do PDA a pak si zkopíruj celou složku S2U2 do počítače) a zkus upravit obrázky :)

Uživatelský avatar
lo1kat
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned lis 09, 2008 20:02
Zařízení: HTC Touch pro

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od lo1kat » úte bře 03, 2009 20:05

jj. dik. už do toho začínám trošku vydět :grin:

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od Sir Andrew » úte bře 03, 2009 20:33

Odzkoušeno, odinstalováno.

Já význam těch touch-friendly napodobenin Jabka snad nikdy nepochopím :)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Nová verze Slide to Unlock: Oprava chyb a lepší stabilita

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 03, 2009 20:53

A smím se zeptat, co používáš na zamykání displaye? Pokud nepoužíváš standardní Windows Lock, který je pro mne nevyhovující (tohle je jediná věc, kterou mám na iPhone rád, ještě těda dialer, ale tam se dají najít alternativy - nedá se říct, zda horší či lepší, zkrátka jiné)

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů